Дигитално право – основни понятия и полезни практики Дигитално право – основни понятия и полезни практики - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Дигитално право – основни понятия и полезни практики

Остават:

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Дигитално право основни понятия и полезни практики", който ще се проведе нa 20 септември 2019 г. (сряда) от 19:00 часа в зала HQ Lab на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Димо Господинов.

За Семинара

По време на семинара ще се обърне внимание на:

- Как се осъществява защита на личните данни и регулация на не-личните данни;
- Какво представляват интелектуални права; 
- Основни аспекти на електронна търговия;
- Ще се акцентира на това как се осъществява доказване и електронни доказателства

По всяка точка ще се разгледат основните понятия и по 1-2 практически въпроса.

За Лектора

Димо Господинов

Димо е адвокат в София, основател и управляващ съдружник в Адвокатско дружество "Господинов и Генчев" (GGlaw). Сертифициран експерт по защита на данните в ЕС (CIPP/E) и управление на системи за защита на данните (CIPM), както и Fellow of Information Privacy (FIP) към Международната асоциация на професионалистите в областта на личните данни (IAPP). Специалист по електронни доказателства в гражданския процес. Близо 10 години работи в сферата на процесуалното представителство и консултации за бизнеса във връзка с корпоративно, интелектуално и потребителско право, както и защитата на данните и информацията. Член на Управителния съвет на „Институт за етика и аналитика на данните“.
Димо Господинов photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар