Учебен план - SoftUni Digital
Loading...

Учебен план

Учебният план на SoftUni Digital представлява специална селекция от курсове по дигитален маркетинг, насочени към усвояването на фундаментални знания и придобиването на практически умения, приложими във всяка сфера.

Всички успешно преминали през безплатния курс Marketing Basics могат да продължат обучението си във Fundamentals Program, където ще преминат през всички основополагащи обучения в сферата на дигиталния маркетинг и ще натрупат достатъчно опит, за да развият своята кариера или бизнес.

Professional Program предоставя възможност на курсистите да придобият конкретна професия на експертно ниво, като всяко професионално направление съдържа обучителни модули, чрез които курсистите ще придобият специализирани познания и умения. Формите на обучение в SoftUni Digital са присъствена и онлайн.

free

Marketing Basics

3 кредита 4 седмици

Fundamentals Program

Програмата се състои от най-основополагащите обучения от сферата на дигиталния маркетинг, благодарение на които ще натрупате фундаментални знания, практически умения и опит от водещите експерти в България.

36 кредита 6 месеца

Professional Program

Професионалните модули дават възможност за последваща квалификация и придобиването на специалност в най-търсените професии от сферата на дигиталния маркетинг.

Social Media Marketing Expert
Social Media Marketing 27 кредита 4 месеца
Instagram Marketing
Facebook Marketing Advanced
Content Creation and Strategy 27 кредита 4 месеца
Copywriting Secrets
Content Strategy & Media Planning
Performance Marketing Expert
Performance Marketing Channels 30 кредита 4 месеца
Google Ads Advanced
Facebook Marketing Advanced
Performance Marketing Optimizations 30 кредита 4 месеца
Conversion Rate Optimization
Google Analytics Advanced
SEO & SEM Expert
Search Engine Optimization 30 кредита 4 месеца
SEO Advanced: On-page SEO
SEO Advanced: Website Automations
Search Engine Marketing 30 кредита 4 месеца
Google Ads Advanced
Google Analytics Advanced
Marketing Basics
Как да кандидатствам?

Обучението в SoftUni Digital е подходящо както за напълно начинаещи, така и за хора с начален до среден опит в дигиталния маркетинг, както и собственици на бизнес. Всичко, което ти е необходимо, за да кандидатстваш е силна мотивация за развитие в света на дигиталния маркетинг. Курсът по Marketing Basics е напълно безплатен.

Кандидатствай

Всичко, което трябва да направиш е да подадеш своята кандидатура за безплатния подготвителен курс Marketing Basics. Ако кандидатурата ти бъде одобрена, ще имаш възможност да се включиш в обучението, по време на което ще изучаваш основни бизнес и маркетинг концепции и модели. Курсът завършва с финален изпит, който е приемен за програмата.

Кандидатствай
Fundamentals Program
Как ще протече обучението ми?

Ако успееш да се справиш с приемния изпит, ще можеш да продължиш обучението си във Fundamentals Program. Програмата ще ти даде възможност да преминеш през всички основополагащи сфери на дигиталния маркетинг, усвоявайки фундаментални практически умения и солидна основа от познания. По време на всеки един от курсовете ще участваш в редица практически упражнения и ще работиш над индивидуален практически проект, черпейки опит от най-изявените дигитални маркетинг експерти в България.

Professional Program
Какво следва след Fundamentals Program?

Всички желаещи ще могат да доразвият своите умения и да придобият професия в едно от 3-те най-търсени професии в сферата на дигиталния маркетинг - Social Media Marketing, Performance Marketing, SEO & Search Engine Marketing. Курсистите ще усвоят експертни знания и ще могат да стартират кариера, благодарение на специално селектираните курсове за напреднали, чрез които ще имат възможност да развият експертизата си на високо ниво, работейки върху реални бизнес проекти и използвайки най-иновативните похвати в дигиталния маркетинг.

Кариерно Съдействие
Дипломиране и кариерно съдействие

След успешно преминаване през курсовете на избраното професионално направление и събиране на необходимия брой кредити, курсистите придобиват официална диплома за професия от СофтУни. От кариерно съдействие могат да се възполват всички успешно дипломирали се курсисти, изразяващо се в безплатни консултации с кариерен специалист и директни препоръки за работа във водещи български и международни компании.

SMM Expert 93 кредита

Social Media Marketing Expert е една от най-търсените професии днес както в малки и средни бизнеси, така и в големи международни компании. Уменията, които трябва да притежава всеки "Ескперт социални мрежи" са свързани с изграждането на онлайн стратегия за водещите канали за комуникация с потребителите, създаване на рекламни кампании, анализ на аудиторията и управлението ѝ, създаване, развиване и оптимизиране на съдържание и други. Всичко, което трябва да научите, ще откриете в програмата на SoftUni Digital.

Performance Marketing Expert 99 кредита

Performance Marketing Expert е една от най-търсените професии в сферата на дигиталния маркетинг днес заради специфичния набор от умения, които изисква. Ролята и задълженията на един експерт в сферата са свързани с планирането, изграждането, имплементацията и оптимизирането на рекламни кампании в най-големите онлайн рекламни платформи. Това, което прави позицията още по-предизвикателна, е необходимостта от постоянно надграждане на знанията, за да останете в крак с честите нововъведения в рекламните платформи. Всичко необходимо, за да започнете успешна кариера в областта ще откриете в програмата на SoftUni Digital.

SEO & SEM Expert 99 кредита

Ролята на Search Engine Marketing експертите в дигиталния маркетинг е една от най-ключовите за успешното развиване на онлайн бизнес присъствие. Сред уменията нужни на подобен тип специалисти са имплементирането на серия от добри практики за извеждането на даден уебсайт на челните позиции в онлайн търсачки като Google, Bing и други. Уменията за създаване на печеливши рекламни кампании в Google също са неразделна част от професията. Всички техники и инструменти за постигането на тези ключови задачи ще намерите в програмата на SoftUni Digital.