Сертификати - SoftUni Digital
Loading...

Диплома и сертификати

След края на всеки завършен курс, курсистите получават автентичен сертификат на СофтУни при оценка равна на или по-голяма от 5.00. Пропорционално на оценката се получават и определен брой кредити. Успелите да съберaт необходимия брой кредити, преминавайки през курсовете от избраното професионално направление (минимална оценка от всеки курс 3.00), ще получат официална диплома от СофтУни. Необходимите кредити за дипломиране във всяко професионално направление са отбелязани в таблицата по-долу.

Курсистите, записали програмата преди януари 2020, ще имат възможност да придобият отделно и Диплома за дигитален маркетинг експерт, към предишната версия на програмата. Тя ще се издава до 31.08.2021, при събиране на 62 кредита и преминаване на всички курсове (оценка от минимум 3.00), обявени към момента на записване на програмата. Дипломата, която издава СофтУни, не е държавно призната, но бива призната от компаниите - работодатели

Сертификати
Сертификати

По време на обученията Google Ads и Google Analytics, курсистите ще имат възможността да получат допълнително и официални сертификати от Google. Сертифицирането на Google отличава хора, които са демонстрирали умения за работа с платформите на Google. Чрез сертификатите на Google Ads и Google Analytics, курсистите могат да гарантират, че Google ги разпознава като експерти в онлайн рекламата.

AdWords Search Certification
CPE Certificates
Social Media Marketing Expert 81 кредита

Social Media Marketing Expert е една от най-търсените професии днес както в малки и средни бизнеси, така и в големи международни компании. Уменията, които трябва да притежава всеки "Ескперт социални мрежи" са свързани с изграждането на онлайн стратегия за водещите канали за комуникация с потребителите, създаване на рекламни кампании, анализ на аудиторията и управлението ѝ, създаване, развиване и оптимизиране на съдържание и други. Всичко, което трябва да научите, ще откриете в програмата на SoftUni Digital.

Performance Marketing Expert 87 кредита

Performance Marketing Expert е една от най-търсените професии в сферата на дигиталния маркетинг днес заради специфичния набор от умения, които изисква. Ролята и задълженията на един експерт в сферата са свързани с планирането, изграждането, имплементацията и оптимизирането на рекламни кампании в най-големите онлайн рекламни платформи. Това, което прави позицията още по-предизвикателна, е необходимостта от постоянно надграждане на знанията, за да останете в крак с честите нововъведения в рекламните платформи. Всичко необходимо, за да започнете успешна кариера в областта ще откриете в програмата на SoftUni Digital.

SEO & SEM Expert 87 кредита

Ролята на Search Engine Marketing експертите в дигиталния маркетинг е една от най-ключовите за успешното развиване на онлайн бизнес присъствие. Сред уменията нужни на подобен тип специалисти са имплементирането на серия от добри практики за извеждането на даден уебсайт на челните позиции в онлайн търсачки като Google, Bing и други. Уменията за създаване на печеливши рекламни кампании в Google също са неразделна част от професията. Всички техники и инструменти за постигането на тези ключови задачи ще намерите в програмата на SoftUni Digital.