Сертификати - SoftUni Digital
Loading...

Диплома и сертификати

След края на всеки завършен курс, курсистите получават автентичен сертификат на СофтУни при оценка равна на или по-голяма от 5.00. Пропорционално на оценката се получават и определен брой кредити. Преминалите през курса Marketing Basics, както и курсовете от Marketing Fundamentals и избраното направление от професионални модули (минимална оценка от всеки курс 3.00) и събралите необходимия брой кредити за съответното направление, ще получат официална диплома от СофтУни. Необходимите кредити за дипломиране във всяко професионално направление са отбелязани в таблицата по-долу.

Дипломата, която издава СофтУни, не е държавно призната, но бива призната от компаниите - работодатели

Сертификати
Сертификати

По време на обученията Google Ads и Google Analytics, курсистите ще имат възможността да получат допълнително и официални сертификати от Google. Сертифицирането на Google отличава хора, които са демонстрирали умения за работа с платформите на Google. Чрез сертификатите на Google Ads и Google Analytics, курсистите могат да гарантират, че Google ги разпознава като експерти в онлайн рекламата.

AdWords Search Certification
CPE Certificates
Social Media Marketing Expert 81 кредита

Social Media Marketing Expert е една от най-търсените професии днес както в малки и средни бизнеси, така и в големи международни компании. Уменията, които трябва да притежава всеки "Ескперт социални мрежи" са свързани с изграждането на онлайн стратегия за водещите канали за комуникация с потребителите, създаване на рекламни кампании, анализ на аудиторията и управлението ѝ, създаване, развиване и оптимизиране на съдържание и други. Всичко, което трябва да научите, ще откриете в програмата на SoftUni Digital.

Performance Marketing Expert 87 кредита

Performance Marketing Expert е една от най-търсените професии в сферата на дигиталния маркетинг днес заради специфичния набор от умения, които изисква. Ролята и задълженията на един експерт в сферата са свързани с планирането, изграждането, имплементацията и оптимизирането на рекламни кампании в най-големите онлайн рекламни платформи. Това, което прави позицията още по-предизвикателна, е необходимостта от постоянно надграждане на знанията, за да останете в крак с честите нововъведения в рекламните платформи. Всичко необходимо, за да започнете успешна кариера в областта ще откриете в програмата на SoftUni Digital.

SEO & SEM Expert 87 кредита

Ролята на Search Engine Marketing експертите в дигиталния маркетинг е една от най-ключовите за успешното развиване на онлайн бизнес присъствие. Сред уменията нужни на подобен тип специалисти са имплементирането на серия от добри практики за извеждането на даден уебсайт на челните позиции в онлайн търсачки като Google, Bing и други. Уменията за създаване на печеливши рекламни кампании в Google също са неразделна част от професията. Всички техники и инструменти за постигането на тези ключови задачи ще намерите в програмата на SoftUni Digital.