Преподаватели - SoftUni Digital
Loading...

Качеството и ефективността на обучителния процес в SoftUni Digital се гарантира от внимателно селектиран преподавателски състав.

Той се състои от едни от най-изявените лидери в сферата на дигиталния маркетинг, лектори на международни конференции, ръководители на едни от най-успешните дигитални агенции и компании в България.

Преподаватели

НАУЧИ ОЩЕ

Велизар Величков

Partner & COO, 1ForFit

Велизар Величков

Partner & COO, 1ForFit

Велизар Величков завършва НАТФИЗ през 2010 г. През същата година, участва в създаването на Grabo.bg. След това предстоят редица проекти под "шапката" на Grabo - Trendo.bg, Opoznai.bg, Nastani.bg. През 2015 г. се включва като партньор и оперативен директор в 1ForFit - компания, която оперира на над 170 пазара на повече от 20 езика. Към момента 1ForFit е единственият SMB партньор на Facebook за България и оперира с годишен бюджет от над 25 милиона долара - разпределен между Facebook, Instagram, Google, Twitter, Bing, Pinterest и др. рекламни платформи.

НАУЧИ ОЩЕ

Денислав Георгиев

CEO, 1ForFit

Денислав Георгиев

CEO, 1ForFit

Денислав Георгиев е изпълнителен директор и основател на 1ForFit - компания, която разработва дигитални решения за здравословно хранене и тренировъчни режими. През 2010 г. създава компанията, като насочва усилията си към българския пазар. През 2015 г. стартира успешно и в Румъния, разширявайки постепенно обсега на онлайн продуктите. В момента 1ForFit продава в над 170 страни на повече от 20 езика. Компанията е единственият SMB партньор на Facebook за България и оперира с годишен бюджет от над 25 милиона долара - разпределен между Facebook, Google, Twitter, Bing, Pinterest и др. рекламни платформи.

НАУЧИ ОЩЕ

Жюстин Томс

Owner, ABC Design & Communication

Жюстин Томс

Owner, ABC Design & Communication

Жюстин Томс е създател и ръководител на дигитална агенция Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън и е сред пионерите в дигиталния маркетинг в България. Автор на 14 книги по дигитален маркетинг. Създател и идеен двигател на конкурса БГ Сайт 1998 - 2015 г. Създател на медийна група Аз медиа - Az-jenata.bg и Az-deteto.bg - част от портфолиото на Инвестор.бг от 2012 г. В годините е работила по различни проекти за стотици брандове, сред които McDonalds, Shell, UniCredit Bulbank, Рош България, Сервие, Дивино и много други

НАУЧИ ОЩЕ

Симона Попова

Co-Founder, Startup Masters

Симона Попова

Co-Founder, Startup Masters

Симона се занимава с дигитален маркетинг от 9 години. Съосновател е на агенцията за дигитален маркетинг и уеб дизайн Стартъп Мастърс. Има голям опит с международни кампании и разрастване на бизнеси по целия свят. Заедно с екипа й в Стартъп Мастърс работят по проекти, които изискват цялостно планиране и дигитална бизнес стратегия, автоматизации и интересни маркетингови решения, от които е натрупала доста опит и полезни практики. Работила е с бизнеси от цял свят от различни сфери.

НАУЧИ ОЩЕ

Геннадий Воробьов

CEO, Netpeak Bulgaria

Геннадий Воробьов

CEO, Netpeak Bulgaria

Геннадий Воробьов е Co-Founder & CEO на Netpeak Bulgaria – резултатно-ориентирана агенция за дигитален маркетинг, част от Netpeak Group. Екипът на агенцията е фокусиран да изпълнява мисията си да генерира печалба за бизнеси в България и в чужбина, да развива пазара технологически и икономически, да създава нови кадри и с примера си да вдъхновява околните да бъдем проактивни граждани. Организатор на ежегодната конференция за дигитален маркетинг Online Advertising, основател на безплатна платформа за развитие на малкия бизнес Netpeak Cluster.

НАУЧИ ОЩЕ

Богдан Богомилов

Digital Marketing Expert, Orbica

Богдан Богомилов

Digital Marketing Expert, Orbica

Богдан Богомилов се занимава с Дигитален маркетинг от 8 години. Натрупал е богат опит като PPC и медия планьор в Interactive Share, Huts JWT и Digital ID. Работил е за клиенти като Nestlé, The Coca-Cola Company, Profi Credit, Reckitt Benckiser, Porsche Group и др., през което време е планирал и управлявал рекламни бюджети за около 10+ милиона лв. Преди година и половина минава от „страната на клиента“ и се занимава с E-Commerce на 18 централно и западноевропейски пазари за българска компания. Обича ниските CPC-та и високият Conversion Rate.

НАУЧИ ОЩЕ

Етиен Янев

Senior Social Media Manager. Payhawk

Етиен Янев

Senior Social Media Manager. Payhawk

Етиен Янев е digital marketing lead в глобалната технологична компания Atos, където участва в автоматизацията на маркетинг процесите и създаването на дигитални кампании. Завършил е магистър по дигитален маркетинг и социални медии към Sheffield University, след което получава допълнителна квалификация в Cambridge University, HEC Paris и Franklin Covey. Той е трейнър в най-големия студентски кампус за предприемачество в света – RANEPA International. Част е и от Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE) в България. Мисията на Етиен е да помага на хората да преодоляват личните си бариери и да живеят своя бранд.

НАУЧИ ОЩЕ

Александър Иванов

CEO CreateX Digital Agency

Александър Иванов

CEO CreateX Digital Agency

Александър Иванов е изпълнителен директор на CreateX Digital Agency и управляващ съдружник в Native.ntv с над 80 клиенти от България, Англия и САЩ. Основател е и на медийната група "Дигитално Дело". През периода 2016 - 2020 е бил Образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative. От скоро е Main Brand Ambassador на организацията. Той е един от учителите по програма "Заедно в Час", преподавал е информационни технологии. Бил е координатор и лектор на международен Еразъм + проект базиран на метода "обучение чрез преживяване" с обучения в 5 държави.

НАУЧИ ОЩЕ

Александър Кръстев

създател на агенцията "BookMark" за LinkedIn маркетинг

Александър Кръстев

създател на агенцията "BookMark" за LinkedIn маркетинг

Александър Кръстев е създател на агенцията за LinkedIn маркетинг BookMark, сайта “Аз чета“ и преподавател по LinkedIn. Експерт по дигитален маркетинг с близо 15 години опит с клиенти в различни сфери на бизнеса. Автор е на редица статии, посветени на LinkedIn, в престижни бизнес издания като Forbes Bulgaria, Мениджър, Твоят бизнес и др. Александър е консултант на няколко книги с бизнес насоченост, сред които 'Креативен отбор' на Кен Косиенда, 'Партизански маркетинг' на Джей Конрад Левинсън, 'Креативният гений' на Питър Фиск, 'Социалният бум!' на Джефри Гитомър и др. Носител е на званията “Рицар на книгата” и “Посланик на библиотеките”, а през 2018 г. с екипа на “Аз чета” печели и награда PR приз за кампанията “Писател назаем”.

НАУЧИ ОЩЕ

Александър Лейков

Manager, Aleikov Studio

Александър Лейков

Manager, Aleikov Studio

Александър Лейков е уеб дизайнер, freelancer, SEO оптимизатор и мениджър на Алейков Студио. Неговата техническа квалификация обхваща знания в областта на уеб дизайна, SEO, JavaScript, Photoshop, HTML, CSS, CMS системи, бази данни и уеб приложения. Той също така има опит в реализирането на цялостния цикъл на уеб проекта - от анализа, проектирането на дизайна, разработването, реализирането, до неговата поддръжка и реклама. Богатия си опит е придобил, работейки с широк спектър от клиенти. Реализирал е проектите на южноафриканското посолство в България, официалните представители на Siemens и Bosch за България – EXPO 2000, фотографско студио MEM, Асдис Ран, Лили Иванова, Виктор Балабанов, Клуб Роял, хотели, сватбени агенции, строителни компании, издателства и др.

НАУЧИ ОЩЕ

Димитър Христов

Digital Marketing Strategist, Social Media Consultant & Influencer

Димитър Христов

Digital Marketing Strategist, Social Media Consultant & Influencer

Димитър Христов е маркетинг специалист в областта на Facebook и Instagram, и social media influencer с над 120,000 последователи. С повече от 8 години опит в дигиталния маркетинг, Димитър е работил с безброй авторитетни чуждестранни брандове и луксозни хотелски вериги като Four Seaons, Kempinski, JW Marriot, а освен това е провеждал обучения и работил лично с едни от най-известните марки на българския пазар (Grabo.bg, Webit Festival, SureCheck, pCloud, Trendo и др.). Мисията на Димитър сега е да предаде всички натрупани знания и опит на всеки, който си мисли, че е непосилно да развие Инстаграм акаунта си до десетки хиляди последователи и най-важното, да генерира печалба благодарение на него.

НАУЧИ ОЩЕ

Христо Митков

CEO Impulse Media

Христо Митков

CEO Impulse Media

Христо Митков се занимава с продажби и дигитална реклама от 15 г. Работи главно с малки и средни фирми, желаещи висока възвръщаемост при малка инвестиция. От 2013 година е сертифициран Google Partner, като провежда обучения и семинари за организации като International Business School, Humanconsulting и Softuni. Агенцията му Импулс Медиа подкрепя Гората.бг и отделя част от приходите си за засаждане на дървета.

НАУЧИ ОЩЕ

Петър Хаджиколев

Marketing Expert, 1ForFit

Петър Хаджиколев

Marketing Expert, 1ForFit

Петър е специалист по Social Media Marketing в 1ForFit. През годините трупа опит в създаването на съдържание, в сферата на журналистиката в издания като вестник СЕГА и сайта Ureport, и в корпоративния PR като част от екипа на Webit. 1ForFit е единственият SMB партньор на Facebook за България и оперира в над 170 държави с годишен бюджет от над 25 мил. долара, разпределен между всички рекламни платформи.

НАУЧИ ОЩЕ

Благовест Йорданов

Founder, ID Consult

Благовест Йорданов

Founder, ID Consult

Благовест Йорданов е основател и управляващ съдружник в ID Consult – дигиталната агенция, фокусирана върху успеха на клиентите си. Има над 10 години опит в дигиталния маркетинг и над 20 години в бизнес развитието. Лекторът вярва в значението на данни като основен фактор за оценка на всяка бизнес стратегия, тактика, инициатива, поради което през последните години съсредоточава усилията си в създаване и имплементиране на стратегии за събиране и оценка на дигиталните данни в различни бизнес сфери. Благовест Йорданов взема участие в десетки комплексни имплементации и миграции на Universal Analytics (GA3) и Google Analytics 4, в създаване на структури за извличане и рапортуване на данните, и оценка на ефективността на бизнес усилията.

НАУЧИ ОЩЕ

Александър Братимиров

Art Director, Human

Александър Братимиров

Art Director, Human

Александър Братимиров е творчески директор и партньор в рекламна агенция Human. В рекламата е от 6 г., а преди това в продължение на 5 г. работи за едни от най-големите телевизионни продуцентски къщи в България. Той започва в Ogilvy като копирайтър, а след това се мести в Saatchi&Saatchi, където след няколко години става творчески директор. С работата си там, неговият екип е отличен с редица награди от няколко рекламни фестивала. Сред последните отличия в Human на ФАРА тази година са две злата за проект на Fashion Days, а също сребро, бронз и две номинации. Още с първото си участие на фестивала агенцията се нарежда в топ 3 за България.

НАУЧИ ОЩЕ

Мартин Желязков

SEO Specialist, Netpeak Bulgaria

Мартин Желязков

SEO Specialist, Netpeak Bulgaria

Мартин Желязков е SEO специалист в Netpeak Bulgaria. Притежава над 10 години опит в SEO оптимизацията на онлайн магазини и корпоративни сайтове.Фокусът на работата му в Netpeak e насочен към оптимизацията, развитието и постигането на резултати по ключови показатели за едни от най-големите дигитални бизнеси в България. Дългогодишен лектор в SoftUni Digital, лектор на ежегодния IAB Advanced SEO masterclass, лектор на Online Advertising конференция, Career Show и др.

НАУЧИ ОЩЕ

Борислав Колибаров

Founder, MarmaLAB

Борислав Колибаров

Founder, MarmaLAB

Борислав Колибаров е специалист по електронна търговия с над 10 години опит в сферата. Стартира кариерното си развитие с мениджърски позиции в компании от телекомуникационния бизнес, а последната му работа е в голяма дигитална агенция, в която управлява бюджети от над 3 млн. евро. От 2017 г. управлява собствената си ecommerce агенция MarmaLAB, в която е и консултант по електронна търговия. В ежедневната си практика в агенцията работи с клиенти като Петрол, Верига магазини ЗОРА, TED BED, MANIA Sustainable Fashion, Ардес: Твоят IT експерт, ESCREO, Паркетен свят и много други.

Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.