Преподаватели - SoftUni Digital
Loading...

Качеството и ефективността на обучителния процес в SoftUni Digital се гарантира от внимателно селектиран преподавателски състав.

Той се състои от едни от най-изявените лидери в сферата на дигиталния маркетинг, лектори на международни конференции, ръководители на едни от най-успешните дигитални агенции и компании в България.

Преподаватели

НАУЧИ ОЩЕ

Василена Вълчанова

Digital Marketing Strategist

Василена Вълчанова

Digital Marketing Strategist

Василена е маркетинг консултант, трейнър и презентатор. Има близо 15 години опит с изграждане на цялостни маркетинг стратегии, маркетинг чрез съдържание, изграждане на маркетинг фунии и CRO (conversion rate optimization) в сферата на е-търговията и SaaS (software-as-a-service). Работила е с марки като LG Electronics, DELL, Razer, Ozone.bg, Enhancv. В свободното си време организира събития за популярна наука с Ratio, преподава контент маркетинг в SoftUni и пише блог за дигитални стратегии и онлайн маркетинг.

НАУЧИ ОЩЕ

Велизар Величков

Partner & COO, 1ForFit

Велизар Величков

Partner & COO, 1ForFit

Велизар Величков завършва НАТФИЗ през 2010 г. През същата година, участва в създаването на Grabo.bg. След това предстоят редица проекти под "шапката" на Grabo - Trendo.bg, Opoznai.bg, Nastani.bg. През 2015 г. се включва като партньор и оперативен директор в 1ForFit - компания, която оперира на над 170 пазара на повече от 20 езика. Към момента 1ForFit е единственият SMB партньор на Facebook за България и оперира с годишен бюджет от над 25 милиона долара - разпределен между Facebook, Instagram, Google, Twitter, Bing, Pinterest и др. рекламни платформи.

НАУЧИ ОЩЕ

Денислав Георгиев

CEO, 1ForFit

Денислав Георгиев

CEO, 1ForFit

Денислав Георгиев е изпълнителен директор и основател на 1ForFit - компания, която разработва дигитални решения за здравословно хранене и тренировъчни режими. През 2010 г. създава компанията, като насочва усилията си към българския пазар. През 2015 г. стартира успешно и в Румъния, разширявайки постепенно обсега на онлайн продуктите. В момента 1ForFit продава в над 170 страни на повече от 20 езика. Компанията е единственият SMB партньор на Facebook за България и оперира с годишен бюджет от над 25 милиона долара - разпределен между Facebook, Google, Twitter, Bing, Pinterest и др. рекламни платформи.

НАУЧИ ОЩЕ

Жюстин Томс

Owner, ABC Design & Communication

Жюстин Томс

Owner, ABC Design & Communication

Жюстин Томс е създател и ръководител на дигитална агенция Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън и е сред пионерите в дигиталния маркетинг в България. Автор на 14 книги по дигитален маркетинг. Създател и идеен двигател на конкурса БГ Сайт 1998 - 2015 г. Създател на медийна група Аз медиа - Az-jenata.bg и Az-deteto.bg - част от портфолиото на Инвестор.бг от 2012 г. В годините е работила по различни проекти за стотици брандове, сред които McDonalds, Shell, UniCredit Bulbank, Рош България, Сервие, Дивино и много други

НАУЧИ ОЩЕ

Симона Попова

Co-Founder, Startup Masters

Симона Попова

Co-Founder, Startup Masters

Симона се занимава с дигитален маркетинг от 9 години. Съосновател е на агенцията за дигитален маркетинг и уеб дизайн Стартъп Мастърс. Има голям опит с международни кампании и разрастване на бизнеси по целия свят. Заедно с екипа й в Стартъп Мастърс работят по проекти, които изискват цялостно планиране и дигитална бизнес стратегия, автоматизации и интересни маркетингови решения, от които е натрупала доста опит и полезни практики. Работила е с бизнеси от цял свят от различни сфери.

НАУЧИ ОЩЕ

Мартин Войнов

Digital Marketing Manager, Heineken

Мартин Войнов

Digital Marketing Manager, Heineken

Мартин Войнов е специалист по дигитален маркетинг и реклама с 8 години опит в сферата. Работил е в някои от най-големите медийни и дигитални агенции в България като Initiative, Interactive-share & Media S и е обслужвал клиенти от различни сектори, включително и глобални брандове като BMW, Audi, Samsung, Huawei, Visa, METRO, GoodYear & Avon. От началото на 2017 година е дигитален директор в международната медийна агенция Starcom, която е част от Publicis.

НАУЧИ ОЩЕ

Геннадий Воробьов

CEO, Netpeak Bulgaria

Геннадий Воробьов

CEO, Netpeak Bulgaria

Геннадий Воробьов е Co-Founder & CEO на Netpeak Bulgaria – резултатно-ориентирана агенция за дигитален маркетинг, част от Netpeak Group. Екипът на агенцията е фокусиран да изпълнява мисията си да генерира печалба за бизнеси в България и в чужбина, да развива пазара технологически и икономически, да създава нови кадри и с примера си да вдъхновява околните да бъдем проактивни граждани. Организатор на ежегодната конференция за дигитален маркетинг Online Advertising, основател на безплатна платформа за развитие на малкия бизнес Netpeak Cluster.

НАУЧИ ОЩЕ

Димитър Савов

Founder, Startup Masters

Димитър Савов

Founder, Startup Masters

Димитър Савов работи в сферата на онлайн маркетинга от 13 години. Участвал е в близо 200 онлайн бизнес проекта за клиенти от Австралия, Израел, България, Гремания, Франция, Испания, Италия, Англия, Норвегия, Холандия и други. Има маркетингови кампании на стойност над $20 000 000 в над 65 държави. Основател е на агенцията за дигитален маркетинг Startup Masters, която е Premier Google Partner.

НАУЧИ ОЩЕ

Ангел Искрев

Creаtive Director, proof.

Ангел Искрев

Creаtive Director, proof.

Ангел Искрев е Creаtive Director на proof. Той има над осемгодишен опит в развитието на дигитални комуникационни решения в България и чужбина. Работил е за брандове като Telenor Hungаry, Telenor България, Мтел, Крадецът на ябълки, Абсолют, Столично, McDonаld’s, Somersby и много други. Ангел е бивш творчески директор на guts&brainsDDB и All Channels. В последните три години проекти, в които е участвал, печелят над 50 награди от ФАРА, Effie, IAB Mixx Awards, Forbes E-volution и BAPRA Bright Awards.

НАУЧИ ОЩЕ

Симеон Емануилов

Senior SEO специалист

Симеон Емануилов

Senior SEO специалист

Симеон Емануилов е програмист и Senior SEO специалист с богат опит. Има над девет години опит в сферата на уеб разработката, като създава различни решения за онлайн магазини и уеб сайтове. Лектор е на специализирани събития, като част от тях са: обучения в SoftUni Digital, OA Conf, Indit BlackHat Conference и др. Допълнително се занимава с разработка на полезни уеб инструменти, които улесняват процесите на анализ. До края на 2019 е Senior SEO специалист в Netpeak, където работи по някои от най-големите български сайтове, онлайн магазини и новинарски портали.

НАУЧИ ОЩЕ

Богдан Богомилов

Digital Marketing Expert, Orbica

Богдан Богомилов

Digital Marketing Expert, Orbica

Богдан Богомилов се занимава с Дигитален маркетинг от 8 години. Натрупал е богат опит като PPC и медия планьор в Interactive Share, Huts JWT и Digital ID. Работил е за клиенти като Nestlé, The Coca-Cola Company, Profi Credit, Reckitt Benckiser, Porsche Group и др., през което време е планирал и управлявал рекламни бюджети за около 10+ милиона лв. Преди година и половина минава от „страната на клиента“ и се занимава с E-Commerce на 18 централно и западноевропейски пазари за българска компания. Обича ниските CPC-та и високият Conversion Rate.

НАУЧИ ОЩЕ

Етиен Янев

Global Head of Advocacy Marketing Unify, Atos

Етиен Янев

Global Head of Advocacy Marketing Unify, Atos

Етиен Янев ръководи стратегията за застъпнически маркетинг в световна технологична компания. Неговите усилия са довели до спестяването на близо половин милион евро от платени кампании. Завършил е магистър по дигитален маркетинг и социални медии към Sheffield University, получава допълнителна специализация чрез Cambridge University, HEC Paris и Franklin Covey. Обучавал е екипи по дигитални продажби в САЩ, Англия, Германия и Франция. Преподава дигитален маркетинг на студенти в Руската Президентска Академия в Москва.

НАУЧИ ОЩЕ

Александър Иванов

CEO CreateX Digital Agency

Александър Иванов

CEO CreateX Digital Agency

Александър Иванов е изпълнителен директор на CreateX Digital Agency с 20 човека на борд и над 50 клиенти от България, Англия и САЩ. Основател е и на медийната група "Дигитално Дело". През последните няколко години е бил Образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative. От скоро се превръща в Main Brand Ambassador на организацията. В периода от 2014 - 2016 е един от учителите по програма “Заедно в Час”, преподавал е информационни технологии. Бил е координатор и лектор на международен Еразъм + проект базиран на метода “обучение чрез преживяване" с обучения в 5 държави.

НАУЧИ ОЩЕ

Александър Кръстев

създател на агенцията "BookMark" за LinkedIn маркетинг

Александър Кръстев

създател на агенцията "BookMark" за LinkedIn маркетинг

Александър Кръстев е създател на агенцията за LinkedIn маркетинг BookMark, сайта “Аз чета“ и преподавател по LinkedIn. Експерт по дигитален маркетинг с близо 15 години опит с клиенти в различни сфери на бизнеса. Автор е на редица статии, посветени на LinkedIn, в престижни бизнес издания като Forbes Bulgaria, Мениджър, Твоят бизнес и др. Александър е консултант на няколко книги с бизнес насоченост, сред които 'Креативен отбор' на Кен Косиенда, 'Партизански маркетинг' на Джей Конрад Левинсън, 'Креативният гений' на Питър Фиск, 'Социалният бум!' на Джефри Гитомър и др. Носител е на званията “Рицар на книгата” и “Посланик на библиотеките”, а през 2018 г. с екипа на “Аз чета” печели и награда PR приз за кампанията “Писател назаем”.

НАУЧИ ОЩЕ

Александър Лейков

Manager, Aleikov Studio

Александър Лейков

Manager, Aleikov Studio

Александър Лейков е уеб дизайнер, freelancer, SEO оптимизатор и мениджър на Алейков Студио. Неговата техническа квалификация обхваща знания в областта на уеб дизайна, SEO, JavaScript, Photoshop, HTML, CSS, CMS системи, бази данни и уеб приложения. Той също така има опит в реализирането на цялостния цикъл на уеб проекта - от анализа, проектирането на дизайна, разработването, реализирането, до неговата поддръжка и реклама. Богатия си опит е придобил, работейки с широк спектър от клиенти. Реализирал е проектите на южноафриканското посолство в България, официалните представители на Siemens и Bosch за България – EXPO 2000, фотографско студио MEM, Асдис Ран, Лили Иванова, Виктор Балабанов, Клуб Роял, хотели, сватбени агенции, строителни компании, издателства и др.

НАУЧИ ОЩЕ

Димитър Христов

Digital Marketing Strategist, Social Media Consultant & Influencer

Димитър Христов

Digital Marketing Strategist, Social Media Consultant & Influencer

Димитър Христов е маркетинг специалист в областта на Facebook и Instagram, и social media influencer с над 120,000 последователи. С повече от 8 години опит в дигиталния маркетинг, Димитър е работил с безброй авторитетни чуждестранни брандове и луксозни хотелски вериги като Four Seaons, Kempinski, JW Marriot, а освен това е провеждал обучения и работил лично с едни от най-известните марки на българския пазар (Grabo.bg, Webit Festival, SureCheck, pCloud, Trendo и др.). Мисията на Димитър сега е да предаде всички натрупани знания и опит на всеки, който си мисли, че е непосилно да развие Инстаграм акаунта си до десетки хиляди последователи и най-важното, да генерира печалба благодарение на него.