Как да кандидатствам - SoftUni Digital
Loading...
Кандидатствай

Първата цялостна програма
по дигитален маркетинг в България

УЧИ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ

СТАНИ ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ ЕКСПЕРТ

РАЗВИЙ УСПЕШЕН ОНЛАЙН БИЗНЕС

SoftUni Digital е единствената по рода си за България цялостна програма по дигитален маркетинг, която цели да даде на всички участници необходимите знания и умения, за да стартират проспериращ бизнес или успешна кариера!

SoftUni Digital е образователен партньор на Google Дигитален гараж за България и лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение.

Предимства на програмата

 • Най-задълбоченият учебен план, изграждащ реални практически умения
 • Звезден преподавателски състав от водещи експерти в България
 • Официални сертификати на SoftUni, Google и МОН
 • Най-голямата образователна общност от дигитални експерти
 • Съдействие за кариерен старт във водещи компании
 • Над 2 400 студенти в цялостната програма по дигитален маркетинг

За кого е подходяща програмата на SoftUni Digital?

Програмата на SoftUni Digital е насочена към всеки, който има желание и мотивация да изгради успешна кариера в сферата на дигиталния маркетинг или да развива свои собствени проекти и бизнес. Могат да се включат както напълно начинаещи, така и средно напреднали специалисти в сферата.

 • Всички желаещи да направят кариерна промяна
 • Наскоро завършили образованието си
 • Традиционни маркетолози и специалисти по дигитален маркетинг
 • Предприемачи и собственици на бизнес, които искат да развият дигиталното си присъствие
Михаела Тодорова
Михаела Тодорова Social Media Expert

В наше време всички са онлайн. В крайна сметка, ако искаш да достигнеш до най-висок процент от своите таргет потребители, ти трябва да бъдеш там, където са и те. Затова съветвам всички бъдещи курсисти да експериментират с получените по време на курса знания, защото те са изключително приложими. Често са и възможност да създадеш предположения за поведението на потребителите на твоя бранд и след това в процеса на работа да ги валидираш.

Ралица Стойчева
Ралица Стойчева Performance Marketing Expert

Програмата Softuni Digital дава много добра база от знания в различни области от дигиталния маркетинг. Подходяща е както за “прохождащи” маркетолози, така и за специалисти в конкретна сфера на дейност, защото дава възможност за надграждане и допълнителна специализация. В такава динамична област е от голямо значение винаги да си в крак с новостите и добрите практики. Иначе няма да оцелееш. :)

Георги Семков
Георги Семков Senior Performance Marketing Specialist

Цялостната програма ми даде страшно много знания, въпреки че бях записал курса online. Работя в дигитална агенция и цялата информация, която получих в програмата, беше актуална и релевантна, като успях веднага да я приложа. Програмата ми помогна да усъвършенствам познанията си в областта на дигиталния маркетинг и по този начин да давам повече стойност на клиентите, с които работя.

Даниел Марков
Даниел Марков Junior Performance Marketing Specialist

Цялостната програма по дигитален маркетинг стартира в много подходящо време за мен. Тогава бях стажант с едноседмичен опит в агенцията за интегриран маркетинг Xplora BG. Най-важното за мен тогава беше да натрупам бързо необходимите знания от практици. Определено съм доволен от всичко, което научих в програмата. Най-вече от курса по E-mail Marketing. Вече преминал през материята на всички курсове, мога смело да препоръчам програмата по дигитален маркетинг на Softuni.

Ралица Чакърова
Ралица Чакърова Junior Performance Marketing Specialist

Записах цялостната програма на Softuni Digital, защото работя в тази сфера и знам, че човек винаги има нужда да надгражда знанията си. В резултат намерих точно каквото търсех - развитие. За мен курсовете бяха много полезни, особено тези по E-mail Marketing и e-commerce. Открих страшно много нови и полезни неща в тези области, които със сигурност ще ми бъдат от полза в работата. Бих посъветвала всички, които се запишат, да запазят висока мотивация, за да вземат максимума от курса.

Юлия Топалова
Юлия Топалова Marketing Manager at BNT

Аз съм класически маркетолог и преди курса на SoftUni Digital, не знаех нищо за дигитални маркетинг. Този курс ми даде страшно много и тотално промени представите ми за съвременния маркетинг. Съветвам всички хора, които имат интерес към курса да не се чудят и да го запишат. Няма да съжаляват!

Ивелина Милева
Ивелина Милева Marketing Expert at Startup Masters

В България няма такава цялостна програма по дигитален маркетинг, каквато SoftUni Digital предлага. Още след първия модул по Marketing Fundamentals аз бях – „Уау“. Дигиталния маркетинг в България е на много високо ниво и предстои да се развива още, като това предполага търсенето на още повече специалисти.

Мартина Божанска
Мартина Божанска Директор "Маркетинг" на "Metropolitan Hotel - Sofia"

Това, което ме впечатли в дигиталния маркетинг е, че той дава едни изключително измерими резултати и възможност да таргетираме своите клиенти много точно и конкретно!

Иван Марков
Иван Марков Студент в университета по приложни науки в Хага

Към дигиталния маркетинг ме привлече възможността да комбинирам маркетинг с технологичната част. По този начин в реално време мога да проверя дали стратегиите, които създавам, работят.

Мария Стефанова
Мария Стефанова Freelancer

Живеем в дигитална ера и всъщност дигиталният маркетинг е новия вид маркетинг, който в съвсем скорошен бъдещ момент ще измести напълно традиционните форми на маркетинг! Всеки един от курсовете за мен беше полезен, интересен, ангажиращ и ценен. Успях да получа нови полезни знания и да затвърдя полезни умения. Имах възможността да се запозная с изключителни професионалисти в лицето на преподавателите!

Ралица Калайджиева
Ралица Калайджиева Специалист по дигитален маркетинг в ProPR

Дигиталният маркетинг предполага работа с различни клиенти по разнообразни проекти. Срещата с различни хора всеки ден спомага за научаването на нещо ново. Създаването на съдържание за техните различни брандове и на различни послания, които да достигнат до повече хора, е нещо, което те кара да излезеш всеки ден извън кутията!

Драгой Динев
Драгой Динев Основател и собственик на маркетинг агенция NetON

Програмата на SoftUni Digital е най-добрата възможност в България да придобиете знания в областта на онлайн маркетинга и рекламата, водена от най-добрите лектори в бранша.

Гергана Яламова
Гергана Яламова SEO и AdWords в theSEO

Всеки модул от програмата на SoftUni Digital беше изключително полезен и допълваше знанията ми, но най-интересен ми беше модула по Content маркетинг, тъй като съдържанието стои в основата на всичко. Цялостната програма по дигитален маркетинг беше всичко, от което имах нужда!

Учебен план

Програмата се състои от три части - Marketing Basics, Fundamentals Program и Professional Program.

Обучението стартира с безплатен подготвителен курс Marketing Basics на 3 февруари, който продължава 1 месец. Следва приемен изпит, който е входен за програмата и ще се състои онлайн на 29 февруари и 1 март, а успешно преминалите го имат възможността да продължат обучението си в следващите 6 специално селектирани курса от модула Fundamentals Program с продължителност от 6 месеца. Програмата започва с курса Content Marketing на 16 март. След завършване на Fundamentals Program участниците имат възможност да се специализират в една от професиите Social Media Marketing Expert, Performance Marketing Expert и Search Engine Marketing Expert.

Занятията ще се провеждат два пъти седмично в делнични дни, между 19:00 и 22:00 ч., като ще бъде качван видео-запис от всяка лекция в рамките на 24 часа след провеждането ѝ.

Гъвкавият учебен модел включва лекции на живо (присъствено или чрез live стрийминг), презентации и видео-запис на занятията, което ви позволява да се обучавате в удобно за вас време и да съвместявате програмата с личните и служебните си ангажименти.

Формите на обучение са присъствена (в учебната зала) и онлайн (дистанционна), така че посещението им е удобно, както за учещи и работещи, така и за курсисти, живеещи във всяка точка на света.

Ще имате неограничен достъп до всички обучителни материали, презентации, ресурси и видео-запис от всяка една лекция дори след приключването на програмата.

Какви умения ще придобия?

Преподаватели

Marketing Basics Георги Малчев Managing Partner, Xplora.bg
Facebook Marketing Бисер Вълов CEO, BEYOND ID Studio
Email Marketing Жюстин Томс Owner, ABC Design & Communication
Ecommerce Димитър Савов Founder & Head of Marketing, Startup Masters
Content Marketing Василена Вълчанова Digital Marketing Strategist, Trainer & Public Speaker
Google Ads Мартин Войнов Digital Marketing Manager, Heineken
SEO & Analytics Геннадий Воробьов CEO, Netpeak Bulgaria
Copywriting Secrets Ангел Искрев Creative Director, proof

Държавно признати сертификати и удостоверения

Всички участници ще имат възможност да получат:

 • Oфициален сертификат на SoftUni Digital
 • Диплома на SoftUni Digital
 • Държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“ и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз
 • Сертификати на Google за обученията Google Analytics и Google Ads

*Дипломата, която издава SoftUni Digital, не е държавно призната, но бива призната от компаниите - работодатели. Издава се при събирането на определен брой кредити.

Кариерен център и кариерно развитие

Всички успешни курсисти, придобили необходимите умения, ще получат кариерно съдействие от страна на SoftUni, изразяващо се в безплатни консултации с кариерен специалист и директни препоръки за работа във водещи български и международни компании. SoftUni Digital ще осигури стипендии за безплатно обучение на най-добрите кандидат-студенти.

Как да кандидатствам?

Придобий всички необходими знания и умения в дигиталния маркетинг като кандидатстваш за програмата още днес!

 • За да кандидатстваш за програмата, трябва да натиснеш бутона "Кандидатствай".
 • След това трябва да избереш дали желаеш да се обучаваш присъствено или онлайн по време на безплатния подготвителен курс Marketing Basics и да попълниш данните си.

  В случай, че желаеш да кандидатстваш за присъствено обучение по време на курса, трябва да прикачиш есе в отговор на въпроса "Защо искам да уча в програмата на SoftUni Digital?" в свободен текст, в рамките на 300-400 думи.
 • След като подадеш своята кандидатура, ще получиш имейл от нас с информация дали си одобрен до 1 февруари, като обучението започва на 3-ти. Кандидатстването е отворено до 28 януари!

  Важно: Местата в присъствената форма на обучение са ограничени и ще бъдат разпределени според класиране спрямо вашата кандидатура.