Как да кандидатствам - SoftUni Digital

Какво е SoftUni Digital?

СофтУни и едни от най-големите експерти по дигитален маркетинг обединиха сили, за да създадат заедно уникална по рода си за България, цялостна програма за подготовка на дигитални маркетинг специалисти - SoftUni Digital.

Програмата е изцяло насочена към практиката и новите тенденции в дигиталната сфера, като курсистите усвояват важни умения от всички аспекти на дигиталния маркетинг, а на успешно завършилите си възпитаници, СофтУни предлага кариерно съдействие във водещи компании в България.

За кого е подходящо обучението?

Програмата на SoftUni Digital е насочена към всеки, който има желание и мотивация да изгради успешна кариера в сферата на дигиталния маркетинг или да развива свои собствени проекти.

Програмата преминава детайлно през всички основни аспекти от онлайн маркетинга, така че е подходяща както за напълно начинаещи, така и за средно напреднали специалисти в тази сфера.

Target audience image

Учебен план

Програмата стартира на 25 септември, а нейната продължителност е 7 месеца, като се състои от 7 специално селектирани курса, обхващащи всички аспекти от дигиталния маркетинг.

Обучението стартира с безплатен подготвителен курс Marketing Fundamentals, а след него, на 21 и 22 октомври, се провежда приемен изпит. Успешно преминалите приемния изпит имат възможността да продължат обучението си в останалите 6 курса от програмата.

Занятията се провеждат два пъти седмично в делнични дни, между 19:00 и 22:00 ч., а формите на обучение са присъствена (в учебната зала) и онлайн (дистанционна), така че посещението им е удобно, както за учещи и работещи, така и за курсисти, живеещи извън София.

Какви умения ще придобия?

Създаване на дигитален маркетинг план. Анализ и оптимизация.

Анализ на конкуренцията и таргетиране на аудиторията

Създаване на рекламни кампании във Facebook и AdWords

Управляване на имейл кампании, водещи до успешни продажби

Оптимизация на сайт и създаване на качествено съдържание

Създаване и развиване печеливш онлайн магазин

Преподаватели

Malchev

Георги Малчев

Marketing Fundamentals

Malchev

Василена Вълчанова

Content Marketing

Malchev

Генади Воробьов

SEO

Malchev

Мартин Войнов

Google AdWords

Malchev

Бисер Вълов

Facebook Marketing

Malchev

Борил Богоев

Email Marketing

Malchev

Димитър Савов

E-commerce

Сертификати и кариерно развитие

След края на всеки завършен курс, курсистите получават определения за него брой кредити. Успелите да съберaт всички 50 кредита от програмата и курсовете на SoftUni Digital, ще получат цялостна диплома за специалист по дигитален маркетинг.

Всички успешно дипломирали се курсисти, ще получат кариерно съдействие от страна на SoftUni, изразяващо се в безплатни консултации с кариерен специалист и директни препоръки за работа във водещи български и международни компании.

Certificates image