За нас - SoftUni Digital

Ние правим хората, които обучаваме, истински професионалисти в дигиталния маркетинг и им съдействаме за техния кариерен старт!

Светът се дигитализира – в днешно време над три и половина милиарда човека в света имат достъп до интернет, а бюджетите за реклама в онлайн пространството нарастват с 10 -15% всяка година. Заедно с развитието на дигиталния маркетинг, нараства и огромната нужда от специалисти, притежаващи такива умения. СофтУни и най-големите експерти по дигитален маркетинг решиха да обединят сили, за да създадат заедно уникална по рода си за България цялостна програма за подготовка на дигитални маркетинг специалисти - SoftUni Digital. Програмата е изцяло насочена към практиката и новите тенденции в дигиталната сфера, като курсистите усвояват важни умения от всички аспекти на дигиталния маркетинг, а на успешно завършилите си възпитаници СофтУни предлага кариерно съдействие във водещи компании в България.

Програмата SoftUni Digital е насочена към всеки, който има мотивацията да изгради успешна кариера в сферата на дигиталния маркетинг или да развива свои собствени проекти. Програмата преминава детайлно през всички основни аспекти от онлайн маркетинга, така че е подходяща както за напълно начинаещи, така и за средно напреднали специалисти в тази сфера.

Чрез преминаване през програмата на SoftUni Digital, курситите усвояват всички фундаментални умения в сферата на дигиталния маркетинг:

  • Пазарно проучване, анализ на конкуренцията и таргетиране на аудиторията
  • Създаване на успешни рекламни кампании във Facebook и AdWords
  • Оптимизация на сайт и създаване на качествено съдържание
  • Управляване печеливши имейл кампании, водещи до успешни продажби
  • Създаване и развиване на печеливш онлайн магазин
  • Създаване и изпълнение на успешен дигитален маркетинг план, анализ и оптимизация