Ние правим хората, които обучаваме, истински професионалисти в дигиталния
          маркетинг и им съдействаме за техния кариерен старт! За нас - SoftUni Digital

Ние правим хората, които обучаваме, истински професионалисти в дигиталния маркетинг и им съдействаме за техния кариерен старт!

Светът се дигитализира – в днешно време над три и половина милиарда човека в света имат достъп до интернет, а бюджетите за реклама в онлайн пространството нарастват с 10 -15% всяка година. Заедно с развитието на дигиталния маркетинг, нараства и огромната нужда от специалисти, притежаващи такива умения. СофтУни и най-големите експерти по дигитален маркетинг решиха да обединят сили, за да създадат заедно уникална по рода си за България цялостна програма за подготовка на дигитални маркетинг специалисти - SoftUni Digital. Програмата е изцяло насочена към практиката и новите тенденции в дигиталната сфера, като курсистите усвояват важни умения от всички аспекти на дигиталния маркетинг, а на успешно завършилите си възпитаници СофтУни предлага кариерно съдействие във водещи компании в България.

Ние правим хората, които обучаваме, истински професионалисти в дигиталния
          маркетинг и им съдействаме за техния кариерен старт!

Съвременно практическо обучение

Учебния план на цялостната програма по дигитален маркетинг представлява прецизна селекция от курсове, чрез които курсистите усвояват реални умения за работа с най-съвременните и значими дигитални маркетинг канали, инструменти и концепции. Курсистите имат възможността да работят върху реални казуси от практиката, както и върху свои собствени проекти по време на цялата програма. Моделът на обучение "учене чрез правене", който следваме, прави възможно превръщането на усвоените познания в реални практически умения, търсени от бизнеса. Освен цялостната програма по дигитален маркетинг, курсистите имат възможността да участват в редица допълнителни курсове, уъркшопи и семинари, чрез което да усъвършенстват своите умения в сферата.

Ние правим хората, които обучаваме, истински професионалисти в дигиталния
          маркетинг и им съдействаме за техния кариерен старт!

Работа с най-добрите експерти

Курсовете по дигитален маркетинг на SoftUni Digital се провеждат от най-изявените и разпознаваеми маркетинг експерти в България. Курсистите имат възможността да черпят познания и да се възползват от успешния опит на преподаватели: лектори на международни конференции в сферата на дигиталния маркетинг, ръководители на успешни бизнеси и водещо на едни от най-успешните маркетинг кампании.

Ние правим хората, които обучаваме, истински професионалисти в дигиталния
          маркетинг и им съдействаме за техния кариерен старт!

Кариерно съдействие

СофтУни си партнира пряко с редица дигитални агенции и компании, съдействайки на своите студенти за реализация им като успешни дигитални маркетинг експерти. Успешно представилите се студенти, показали отлични резултати, получават директни препоръки от кариерния център на СофтУни за стартиране на работа, в зависимост от своите предпочитания и цели.

Ние правим хората, които обучаваме, истински професионалисти в дигиталния
          маркетинг и им съдействаме за техния кариерен старт!

Дигитална общност

Курсистите на SoftUni Digital стават част от дигиталната маркетинг общност, съставлявана от стотици бизнес и маркетинг експерти. Курсистите имат възможност да спечелят ценни контакти и съмишленици за развитието на своите собствени идеи.

Мисия

Програмата SoftUni Digital е насочена към всеки, който има мотивацията да изгради успешна кариера в сферата на дигиталния маркетинг или да развива свои собствени проекти. Програмата преминава детайлно през всички основни аспекти от онлайн маркетинга, така че е подходяща както за напълно начинаещи, така и за средно напреднали специалисти в тази сфера.

Кандидатствай

Успешни истории

Коментари от студенти

За мен най-полезният курс от програмата беше E-commerce, тъй като той обобщава практически всички занятия от самото начало. Важното беше, че освен даващ полезна информация, е и много приложим. Това важи и за останалите курсове. Бих посъветвала бъдещите курсисти на Softuni Digital да посещават всички занятия от начало до край, тъй като са взаимосвързани и надграждащи знанията. Тези няколко месеца бяха изключително полезни и приятни, определено си заслужава времето и усилията.

Михаела Тодорова
Михаела Тодорова
Account Manager

В наше време всички са онлайн. В крайна сметка, ако искаш да достигнеш до най-висок процент от своите таргет потребители, ти трябва да бъдеш там, където са и те. Затова съветвам всички бъдещи курсисти да експериментират с получените по време на курса знания, защото те са изключително приложими. Често са и възможност да създадеш предположения за поведението на потребителите на твоя бранд и след това в процеса на работа да ги валидираш.

Теодора Генова
Теодора Генова
Social Media Expert

Програмата Softuni Digital дава много добра база от знания в различни области от дигиталния маркетинг. Подходяща е както за “прохождащи” маркетолози, така и за специалисти в конкретна сфера на дейност, защото дава възможност за надграждане и допълнителна специализация. В такава динамична област е от голямо значение винаги да си в крак с новостите и добрите практики. Иначе няма да оцелееш. :)

Ралица Стойчева
Ралица Стойчева
Performance Marketing Expert

Цялостната програма ми даде страшно много знания, въпреки че бях записал курса online. Работя в дигитална агенция и цялата информация, която получих в програмата, беше актуална и релевантна, като успях веднага да я приложа. Програмата ми помогна да усъвършенствам познанията си в областта на дигиталния маркетинг и по този начин да давам повече стойност на клиентите, с които работя.

Георги Семков
Георги Семков
Senior Performance Marketing Specialist

Цялостната програма по дигитален маркетинг стартира в много подходящо време за мен. Тогава бях стажант с едноседмичен опит в агенцията за интегриран маркетинг Xplora BG. Най-важното за мен тогава беше да натрупам бързо необходимите знания от практици. Определено съм доволен от всичко, което научих в програмата. Най-вече от курса по E-mail Marketing. Вече преминал през материята на всички курсове, мога смело да препоръчам програмата по дигитален маркетинг на Softuni.

Даниел Марков
Даниел Марков
Junior Performance Marketing Specialist

Записах цялостната програма на Softuni Digital, защото работя в тази сфера и знам, че човек винаги има нужда да надгражда знанията си. В резултат намерих точно каквото търсех - развитие. За мен курсовете бяха много полезни, особено тези по E-mail Marketing и e-commerce. Открих страшно много нови и полезни неща в тези области, които със сигурност ще ми бъдат от полза в работата. Бих посъветвала всички, които се запишат, да запазят висока мотивация, за да вземат максимума от курса.

Ралица Чакърова
Ралица Чакърова
Junior Performance Marketing Specialist

Аз съм класически маркетолог и преди курса на SoftUni Digital, не знаех нищо за дигитални маркетинг. Този курс ми даде страшно много и тотално промени представите ми за съвременния маркетинг. Съветвам всички хора, които имат интерес към курса да не се чудят и да го запишат. Няма да съжаляват!

Юлия Топалова
Юлия Топалова
Marketing Manager at BNT

В България няма такава цялостна програма по дигитален маркетинг, каквато SoftUni Digital предлага. Още след първия модул по Marketing Fundamentals аз бях – „Уау“. Дигиталния маркетинг в България е на много високо ниво и предстои да се развива още, като това предполага търсенето на още повече специалисти.

Ивелина Милева
Ивелина Милева
Marketing Expert at Startup Masters

Награди

bait-logo

Награда за образование за 2014 г.

БАИТ - Българска Асоциация по Информационни Технологии

bulgarian-web-awards-logo

Образователна платформа за 2015 г.

Български Уеб Награди

Иновативно предприятие на годината 2016

Иновации за развитие на таланти

bait-logo

Награда за образование за 2016 г.

БАИТ - Българска Асоциация по Информационни Технологии

innovators-in-education-logo

Първо място в категория "Образование"

Новатори в образованието