За нас - SoftUni Digital
Loading...

Ние правим хората, които обучаваме, истински професионалисти в дигиталния маркетинг и им съдействаме за техния кариерен старт!

СофтУни и най-големите експерти по дигитален маркетинг обединиха сили, за да създадат заедно уникална по рода си за България цялостна програма за подготовка на дигитални маркетинг специалисти - SoftUni Digital. Програмата е изцяло насочена към практиката и новите тенденции в дигиталната сфера, като курсистите усвояват всички ключови умения, които са необходими на един успешен дигитален маркетинг експерт, а на успешно завършилите си възпитаници СофтУни предлага кариерно съдействие във водещи компании в България и чужбина.

Съвременно практическо обучение

Следвайки модела „учене чрез правене“, студентите усвояват реални умения за работа с най-съвременните дигитални маркетинг похвати, инструменти и концепции. В обученията са включени практически упражнения, а курсистите имат възможността да работят върху реални бизнес проекти от практиката. По време на обучението си всеки курсист може да задава своите въпроси към експертния менторски екип на СофтУни, получавайки персонална помощ в усвояването на учебния материал. Курсистите стават част от активна общност за взаимопомощ и обмяна на ценни познания и опит, заедно със своите колеги, преподаватели и ментори, създавайки ценни приятелства и професионални контакти.

Съвременно практическо обучение
Съвременно практическо обучение
CPE Certificates

Дипломи, сертификати и удостоверения

СофтУни е лицензиран учебен център и след всеки успешно преминат курс, участниците получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, валидно на територията на целия Европейски съюз. Също курсистите получават автентични сертификати на СофтУни и Google, а успешно завършилите програмата ще придобият официална диплома за професия от СофтУни.

Google Logo

SoftUni Digital е образователен партньор на Google Дигитален гараж за България и лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение.

Звезден преподавателски състав

Курсовете по дигитален маркетинг на SoftUni Digital се провеждат от най-изявените и разпознаваеми маркетинг експерти в България. Курсистите имат възможността да черпят познания и да се възползват от успешния опит на преподаватели: известни предприемачи, лектори на международни конференции в сферата на дигиталния маркетинг, ръководители на успешни бизнеси и създатели на едни от най-успешните маркетинг кампании.

Звезден преподавателски състав

Визия

Визията на СофтУни е да бъде основен двигател на глобалната дигитална революция, допринасяйки за изграждането на нова дигитална ера.

Мисия

Мисията на СофтУни е да изгражда интински експерти и бъдещи лидери, чрез практическо, качествено и достъпно образование в сферата на дигиталните и информационни технологии, превръщайки България в Силициевата долина на Европа!

Успешни истории

Георги Колев

Георги Колев

B2B & B2C

Това, което много ме спечели и за което продължавам да говоря, когато стане дума за дигитален маркетинг или СофтУни в частност, е цялостната култура на системно подобряване на лекциите, информацията и програмата като цяло.

Станка Стоянова

Станка Стоянова

Blogger

Най-ценното на цялостната програма е, че ми даде познания за всички звена от дигиталния маркетинг и разкри пред мен нови хоризонти. Придобих нови знания и умения, както и увереност, че мога да се справя и сама с предизвикателствата. Помогна ми да подредя липсващите парченца от пъзела. Не на последно място, срещна ме с нови прекрасни хора, с които успях да създам нови познанства и приятелства.

Анжелика Петрова

Анжелика Петрова

Основател на Rockacoca

Търсих подходяща програма, за да надградя знанията си по дигитален маркетинг. Това е най-мощният инструмент на съвремието. За да сме адекватни в съвременния свят, трябва да го уловим и използваме. Познавам SoftUni и имах предварително доверие в тях, което се оправда.

Ваня Маркова

Ваня Маркова

Digital Marketing Specialist в Social Freaks

Сега, като се връщам назад и си припомням за периода, в който учех в SoftUni Digital, се сещам как освен да слушам лекции и да пиша домашни, друго не се случваше в живота ми, и това ме удовлетворяваше. Бях много щастлива от средата, в която попаднах, и нямах търпение да започна работа в тази сфера.

Елеонор Дьо Влижер

Елеонор Дьо Влижер

Economist

За мен завършването на цялостната програма в SoftUni Digital поставя началото на един дълъг и интересен дигитален път, по който искам да вървя. Вече работя върху реализацията на нови онлайн проекти, както и върху онлайн позиционирането на вече съществуващи офлайн такива. Областта е изключително динамична, което води понякога до затваряне на една врата, но отваряне на нови две, затова очаквам животът ми да се променя също така динамично в креативни и ефективни посоки.

Бойка Тютюнарова

Бойка Тютюнарова

PPC спецалист в Netpeak

Най-полезен за мен бе SEO модулът. Тогава научих най-много нови неща, беше изключително полезно и интересно. Получих и много допълнителна информация, която понякога ми се налага да използвам и в работата си. Мисля, че наученото от този модул бе най-интересно и любопитно.

Елица Стоилова

Елица Стоилова

Основател и CEO на чатбот агенция Umni

Освен многото нови знания, които получих, най-голямата полза за мен беше know-how за системен подход към маркетинга и неговите връзка и взаимодействие с всички процеси в една компания, като се почне от бизнес канваса.

Ралица Стойчева

Ралица Стойчева

Performance Marketing Expert

Програмата Softuni Digital дава много добра база от знания в различни области от дигиталния маркетинг. Подходяща е както за “прохождащи” маркетолози, така и за специалисти в конкретна сфера на дейност, защото дава възможност за надграждане и допълнителна специализация. В такава динамична област е от голямо значение винаги да си в крак с новостите и добрите практики. Иначе няма да оцелееш. :)

Георги Семков

Георги Семков

Senior Performance Marketing Specialist

Цялостната програма ми даде страшно много знания, въпреки че бях записал курса online. Работя в дигитална агенция и цялата информация, която получих в програмата, беше актуална и релевантна, като успях веднага да я приложа. Програмата ми помогна да усъвършенствам познанията си в областта на дигиталния маркетинг и по този начин да давам повече стойност на клиентите, с които работя.

Даниел Марков

Даниел Марков

Junior Performance Marketing Specialist

Цялостната програма по дигитален маркетинг стартира в много подходящо време за мен. Най-важното за мен тогава беше да натрупам бързо необходимите знания от практици. Определено съм доволен от всичко, което научих в програмата. Най-вече от курса по E-mail Marketing. Вече преминал през материята на всички курсове, мога смело да препоръчам програмата по дигитален маркетинг на Softuni.

Ралица Чакърова

Ралица Чакърова

Junior Performance Marketing Specialist

Записах цялостната програма на Softuni Digital, защото работя в тази сфера и знам, че човек винаги има нужда да надгражда знанията си. В резултат намерих точно каквото търсех - развитие. За мен курсовете бяха много полезни, особено тези по E-mail Marketing и e-commerce. Открих страшно много нови и полезни неща в тези области, които със сигурност ще ми бъдат от полза в работата. Бих посъветвала всички, които се запишат, да запазят висока мотивация, за да вземат максимума от курса.

Мартина Божанска

Мартина Божанска

Директор "Маркетинг" на "Metropolitan Hotel - Sofia"

Това, което ме впечатли в дигиталния маркетинг е, че той дава едни изключително измерими резултати и възможност да таргетираме своите клиенти много точно и конкретно!

Мария Стефанова

Мария Стефанова

Freelancer

Живеем в дигитална ера и всъщност дигиталният маркетинг е новия вид маркетинг, който в съвсем скорошен бъдещ момент ще измести напълно традиционните форми на маркетинг! Всеки един от курсовете за мен беше полезен, интересен, ангажиращ и ценен. Успях да получа нови полезни знания и да затвърдя полезни умения. Имах възможността да се запозная с изключителни професионалисти в лицето на преподавателите!

Драгой Динев

Драгой Динев

Основател и собственик на маркетинг агенция NetON

Програмата на SoftUni Digital е най-добрата възможност в България да придобиете знания в областта на онлайн маркетинга и рекламата, водена от най-добрите лектори в бранша.

Гергана Яламова

Гергана Яламова

SEO и AdWords в theSEO

Всеки модул от програмата на SoftUni Digital беше изключително полезен и допълваше знанията ми, но най-интересен ми беше модула по Content маркетинг, тъй като съдържанието стои в основата на всичко. Цялостната програма по дигитален маркетинг беше всичко, от което имах нужда!

Награди

b2b Leaders of Influence Awards 2023

b2b Leaders of Influence Awards 2023

Първа награда за Business of Influence (Светлин Наков)

b2b Leaders of Influence Awards 2023

b2b Leaders of Influence Awards 2023

Втора награда за Leadership (Екатерина Темелкова)

Career Show Awards 2023

Career Show Awards 2023

Бронз - Трето място в категория "Изпълнителен директор"

Career Show Awards 2023

Career Show Awards 2023

Сребро - Второ място в категория "Мениджър"

b2b Media Awards 2023

b2b Media Awards 2023

Първо място за Изпълнителен директор на годината за Екатерина Темелкова, CEO на SoftUni

b2b Media Awards 2023

b2b Media Awards 2023

Второ място за "Иновативен продукт/услуга" за "Най-задълбочената професионална програма по QA инженерство в България"

b2b Media Awards 2023

b2b Media Awards 2023

Първо място за "Успешно развитие на бизнес организация"

Career show awards 2023

Career show awards 2023

15-то място в класация "100-те най-добри работодатели в България"

Forbes Business Awards 2023

Forbes Business Awards 2023

Финалист в категория „Услуги“

Company of the year 2022

Company of the year 2022

Технологичен лидер в образованието

Forbes Business Awards 2022

Forbes Business Awards 2022

Финалист в категория "Услуги"

Forbes Business Awards 2022

Forbes Business Awards 2022

Финалист в категория "Иновативна компания"

одишни награди за благотворителност и КСО

Годишни награди за благотворителност и КСО "Златно сърце" 2022

Първа награда в категория Образование: Двигател на Дигиталната революция и ИТ сектора

Любима марка 2022

Любима марка 2022

Първо място в категория "Образование"

b2b Media Awards 2022

b2b Media Awards 2022

Първa награда за "Успешно развитие на бизнес организация"

b2b Media Awards 2022

b2b Media Awards 2022

Първа награда за изпълнителен директор на годината за Иван Ненков, CEO на SoftUni

b2b Media Awards 2022

b2b Media Awards 2022

Втора награда за "Иновативна компания на годината"

Любима марка 2022

Любима марка 2022

Трето място в категория "Иновативна компания"

Career show awards 2022

Career show awards 2022

Бронз - Tрето място в категория "Най-добър работодател"

Career show awards 2022

Career show awards 2022

Сребро - Второ място в категория "Изпълнителен директор"

Career show awards 2022

Career show awards 2022

Злато - Първо място в категория "Инсентив стратегия"

Career show awards 2022

Career show awards 2022

Сребро - Второ място в категория "Стратегия за признание на служителите"

Career show awards 2022

Career show awards 2022

Сребро - Второ място в категория "Най-добър работодател" - Образование

Career show awards 2022

Career show awards 2022

51 място в класация "100-те най-добри работодатели в България"

b2b Media Awards 2022

b2b Media Awards 2022

Трета награда за „Иновативна услуга – СофтУни Светлина“

Career Show Awards 2021

Най-добър работодател - Образование

Career Show Awards 2021

B2b Media Awards

Социален проект в отговор на пандемията

b2b Media Awards

Company of the yea

Първо място в категория "Образование"

Company of the year

B2b Media Awards

Бизнес лидер на годината

b2b Media Awards

Career Show Awards 2021

51 място в класация "100-те най-добри работодатели в България"

Career Show Awards 2021

Forbes logo

Финалист в категория "Услуги" 2021

Бизнес награди на Forbes

Career Show Awards 2020

Най-добър работодател - Образование

Career Show Awards 2020

Annual business award

Инвеститор в знанието

Българския форум на бизнес лидерите

Innovations logo

Високи постижения в иновациите

Български форум на бизнес лидерите 2018

Forbes logo

Награда за обществена дейност за 2018 г.

Бизнес награди на Forbes

Forbes logo

Първо място в категория "Развитие на бизнеса" 2017 г.

Бизнес награди на Forbes

Innovators in education logo

Първо място в категория "Образование"

Новатори в образованието

Barok logo

Категория „Образователна организация“ 2017г.

Барок

Bait logo

Награда за образование за 2016 г.

БАИТ - Българска Асоциация по Информационни Технологии

Award

Иновативно предприятие на годината 2016

Иновации за развитие на таланти

Forbes logo

Най-добър стартиращ бизнес за 2015 г.

Бизнес награди на Forbes

Forbes logo

Награда за обществена дейност за 2015 г.

Бизнес награди на Forbes

Bulgarian web awards logo

Образователна платформа за 2015 г.

Български Уеб Награди

bait-logo

Награда за образование за 2014 г.

БАИТ - Българска Асоциация по Информационни Технологии

;
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.