Digitally Casual Digitally Casual - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Digitally Casual

25.07.19 19:00 - 22:00 Gramophone Club ул. Будапеща 6 Георги Малчев и Василена Вълчанова
Приятели, каним ви на първото от серията събития Digitally Casual. Събитието ще се състои на 25-ти юли (четвъртък) от19:00 ч.в столичния клуб Грамофон. Хост на събитието ще бъде образователния директор на SoftUni Digital и SoftUni Creative - Александър Иванов. Специални гости на събитието са Георги Малчев и Василена Вълчанова. По време на събитието ще имате възможност да разпитате гостите ни за всичко, което ви интересува свързано с дигиталния свят.

Присъеденете се към специално създадената Facebook група от тук.

За Семинара

Програма на събитието:
19:00 ч. - Откриване от Александър Иванов
19:15 ч. - Разговори с Георги Малчев и Василена Вълчанова
20:00 ч. - Networking, drinks and fun :)

За Лектора

Георги Малчев и Василена Вълчанова

Георги е управляващ съдружник в xplora.bg – агенция за интегриран дигитален маркетинг със слоган Human digital. За по-малко от две години от създаването на агенцията нейни клиенти за целия си дигигален маркетинг са Walmark, Whirlpool, Toyota, Medix, Easycredit, Activia, Primex и други. Клиенти за част от услугите са Coca Cola Hellenic, Samsung, Microsoft, Nestle, Telus, PwC  и други над 40 компании.
Георги притежава огромен бизнес и маркетинг опит, както стратегически, така и тактически – като управленски консултант, оперативен директор, директор бизнес развитие в компании и големи холдинги. Преди да създаде агенцията оглавяваше дигиталния маркетинг на Мтел. Преподава маркетинг, комуникации и реклама в Нов Български Университет. Завършил е executive MBA към Американския университет. Георги често е член на журита за награди за дигитален маркетинг, както и модератор и панелист на форуми за мениджмънт, маркетинг и реклама. Георги е избран за член на Управителния съвет на IAB Bulgaria за 2016, и преизбран през 2017. 

Василена е Digital Strategist в Enhancv и специалист по маркетинг и комуникации с 10-годишен опит. Работила е с клиенти като BMW, LG Electronics, DELL, ASUS и Razer. Реализирала е комуникационни кампании и е разработвала маркетинг стратегии за марки в различни индустрии включително енергетика, фармация, технологии, електронна търговия. От 2006 г. води блога за маркетинг и комуникации “Васи ли?!” Занимава се с content marketing от 7 години.
Георги Малчев и Василена Вълчанова photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар