Изграждане на ефективно онлайн присъствие Изграждане на ефективно онлайн присъствие - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Изграждане на ефективно онлайн присъствие

10.05.18 19:00 - 22:00 Учебна зала Knowledge гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1 Даниел Христов и Юлия Кисьова
Заповядайте на безплатен семинар на тема "Изграждане на ефективно онлайн присъствие", който ще се проведе нa 10 май 2018 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала Knowledge на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектори са Даниел Христов и Юлия Кисьова.

За Семинара

По време на семинара ще се разгледат следните теми:

- Защо е важно нашият бизнес да има онлайн присъствие

- 5 стъпки за ефективно онлайн присъствиe

- Потребителска пътека - Най-добри практики за създаване на уебсайт

- Онлайн реклама - Уеб Анализ

* Семинарът е предназначен за собственици на малки бизнеси, които биха искали да направят първи стъпки в създаването на онлайн присъствие. Лекцията не е за напреднали. 

За Лектора

Даниел Христов и Юлия Кисьова

Даниел Христов има повече от 7 години мениджърски и организационен опит в сферата на стратегическия и дигиталния маркетинг. Работил е като директор на една от големите български печатници и e председател на инициативния комитет спечелил на град Пловдив домакинството на Световното първенство по гребане. Възпитаник на СофтУни и понастоящем Trainer към платформата Дигитален Гараж на Google, заради личната удовлетвореност от това да помага на хора, които са готови да си помогнат сами. В свободното си време се бори с вятърни мелници.

Юлия Кисьова има 15 години опит като мениджър на туристическа агенция. Програмист по образование и специалист в дигиталния маркетинг. Знанията плюс опита са в основата на визията ѝ за приложение на дигиталните инструменти в практиката за успешното развитие на бизнеса. Интересува се от психология, която е неразделна част от изграждането на успешната маркетингова стратегия на всяка фирма.

Даниел Христов и Юлия Кисьова photo Даниел Христов и Юлия Кисьова photo