Изграждане на ефективно онлайн присъствие Изграждане на ефективно онлайн присъствие - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Изграждане на ефективно онлайн присъствие

19.04.18 16:30 - 18:00 Учебна зала Code Ground гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0 Илияна Бачева и Елена Фолева
Заповядайте на безплатен семинар на тема "Изграждане на ефективно онлайн присъствие", който ще се проведе нa 19 април 2018 г. (четвъртък) от 16:30 часа в зала Code Ground на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектори са Илияна Бачева и Елена Фолева.

За Семинара

По време на семинара ще се разгледат следните теми:

- Защо е важно нашият бизнес да има онлайн присъствие

- 5 стъпки за ефективно онлайн присъствиe

- Потребителска пътека - Най-добри практики за създаване на уебсайт

- Онлайн реклама - Уеб Анализ

* Семинарът е предназначен за собственици на малки бизнеси, които биха искали да направят първи стъпки в създаването на онлайн присъствие. Лекцията не е за напреднали. 

За Лектора

Илияна Бачева и Елена Фолева

Илияна Бачева е Digital Marketing Trainer, възпитаник на СофтУни с отлични резултати и познания в сферата на E-mail Marketing, Facebook и AdWords реклама, SEO. Завършила е Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия в София, като Строителен Инженер, но дигиталният маркетинг се оказва нейна страст. Притежател е на сертификат от Google за Online Marketing. Има интерес към Start Up бизнеси, както и има опит в рекламирането и финансирането им през Crowdfunding Platforms. Двегодишен oпит с работа с Open - Source CMS – WordPress и E-Commerce Platform – Shopify. Свободното си време обича да прекарва с кучето си, обича да чете книги и гледа футболни мачове.

Елена Фолева има повече от 8 години мениджърски и организационен опит, отговаряла е за създаването и развитието на основни бизнес дейности. Ръководела е международни и български екипи от 30+ професионалисти. Дигитален ентусиаст с маркетингови наклонности и добри познания в продажбите. В непрестанно търсене на нестандартни решения, подходи и начини за оптимизация, което я мотивира последнат година и половина да посвети на електронната търговия. Завършила е Социални дейности и Маркетинг. Възпитаничка на СофтУни. Активен добродетел, "герой" и доброволец на "Time Heroes".

Илияна Бачева и Елена Фолева photo Илияна Бачева и Елена Фолева photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар