Цялостно обучение по дигитален маркетинг
Loading...

Най-задълбочената програма по дигитален маркетинг в България

4.9/5 оценка за програмата

Най-задълбочената програма по дигитален маркетинг в България

Стани дигитален маркетинг експерт, надгради уменията си или развий бизнеса си онлайн чрез първата цялостна програма по дигитален маркетинг в България!

 • Стартирай обучението си по дигитален маркетинг с безплатен курс

 • Учи от най-добрите експерти на пазара

 • Придобий практически умения и бъди успешен

4.9/5 оценка за програмата

Google Logo

SoftUni Digital е образователен партньор на Google Дигитален гараж за България и лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение.

 • Звезден преподавателски състав от водещи експерти в България
 • 500 часа учебно съдържание, практически упражнения и бизнес проекти
 • Индивидуална помощ от ментор в усвояване на учебния материал
 • Диплома за професия, сертификати от SoftUni и удостоверения от МОН
 • Достъп до общност за споделяне на знания с преподаватели, ментори и студенти
 • Съдействие за кариерен старт във водещи компании
 • Звезден преподавателски състав от водещи експерти в България
 • 500 часа учебно съдържание, практически упражнения и бизнес проекти
 • Индивидуална помощ от ментор в усвояване на учебния материал
 • Диплома за професия сертификати от SoftUni и удостоверения от МОН
 • Най-голямата общност от над 4500 дигитални маркетолози, учили в програмата
 • Съдействие за кариерен старт във водещи компании

За кого е подходяща програмата на SoftUni Digital?

Програмата е насочена към всеки, който желае да изгради кариера в сферата на дигиталния маркетинг. Отличен избор е и за тези, които възнамеряват да създадат собствен бизнес или да развиват вече съществуващи бизнес проекти. Подходяща е както за начинаещи, така и за хора с базов или среден опит в маркетинга.

 • Напълно начинаещи, целящи кариерен старт в перспективна сфера
 • Всеки, който желае преквалификация и по-добра кариерна реализация
 • Собственици на бизнес, желаещи да изградят дигитално присъствие
 • Маркетинг специалисти, желаещи да надградят своите дигитални умения
Георги Колев

Георги Колев

B2B & B2C

Това, което много ме спечели и за което продължавам да говоря, когато стане дума за дигитален маркетинг или СофтУни в частност, е цялостната култура на системно подобряване на лекциите, информацията и програмата като цяло.

Станка Стоянова

Станка Стоянова

Blogger

Най-ценното на цялостната програма е, че ми даде познания за всички звена от дигиталния маркетинг и разкри пред мен нови хоризонти. Придобих нови знания и умения, както и увереност, че мога да се справя и сама с предизвикателствата. Помогна ми да подредя липсващите парченца от пъзела. Не на последно място, срещна ме с нови прекрасни хора, с които успях да създам нови познанства и приятелства.

Анжелика Петрова

Анжелика Петрова

Основател на Rockacoca

Търсих подходяща програма, за да надградя знанията си по дигитален маркетинг. Това е най-мощният инструмент на съвремието. За да сме адекватни в съвременния свят, трябва да го уловим и използваме. Познавам SoftUni и имах предварително доверие в тях, което се оправда.

Ваня Маркова

Ваня Маркова

Digital Marketing Specialist в Social Freaks

Сега, като се връщам назад и си припомням за периода, в който учех в SoftUni Digital, се сещам как освен да слушам лекции и да пиша домашни, друго не се случваше в живота ми, и това ме удовлетворяваше. Бях много щастлива от средата, в която попаднах, и нямах търпение да започна работа в тази сфера.

Елеонор Дьо Влижер

Елеонор Дьо Влижер

Economist

За мен завършването на цялостната програма в SoftUni Digital поставя началото на един дълъг и интересен дигитален път, по който искам да вървя. Вече работя върху реализацията на нови онлайн проекти, както и върху онлайн позиционирането на вече съществуващи офлайн такива. Областта е изключително динамична, което води понякога до затваряне на една врата, но отваряне на нови две, затова очаквам животът ми да се променя също така динамично в креативни и ефективни посоки.

Бойка Тютюнарова

Бойка Тютюнарова

PPC спецалист в Netpeak

Най-полезен за мен бе SEO модулът. Тогава научих най-много нови неща, беше изключително полезно и интересно. Получих и много допълнителна информация, която понякога ми се налага да използвам и в работата си. Мисля, че наученото от този модул бе най-интересно и любопитно.

Елица Стоилова

Елица Стоилова

Основател и CEO на чатбот агенция Umni

Освен многото нови знания, които получих, най-голямата полза за мен беше know-how за системен подход към маркетинга и неговите връзка и взаимодействие с всички процеси в една компания, като се почне от бизнес канваса.

Ралица Стойчева

Ралица Стойчева

Performance Marketing Expert

Програмата Softuni Digital дава много добра база от знания в различни области от дигиталния маркетинг. Подходяща е както за “прохождащи” маркетолози, така и за специалисти в конкретна сфера на дейност, защото дава възможност за надграждане и допълнителна специализация. В такава динамична област е от голямо значение винаги да си в крак с новостите и добрите практики. Иначе няма да оцелееш. :)

Георги Семков

Георги Семков

Senior Performance Marketing Specialist

Цялостната програма ми даде страшно много знания, въпреки че бях записал курса online. Работя в дигитална агенция и цялата информация, която получих в програмата, беше актуална и релевантна, като успях веднага да я приложа. Програмата ми помогна да усъвършенствам познанията си в областта на дигиталния маркетинг и по този начин да давам повече стойност на клиентите, с които работя.

Даниел Марков

Даниел Марков

Junior Performance Marketing Specialist

Цялостната програма по дигитален маркетинг стартира в много подходящо време за мен. Най-важното за мен тогава беше да натрупам бързо необходимите знания от практици. Определено съм доволен от всичко, което научих в програмата. Най-вече от курса по E-mail Marketing. Вече преминал през материята на всички курсове, мога смело да препоръчам програмата по дигитален маркетинг на Softuni.

Ралица Чакърова

Ралица Чакърова

Junior Performance Marketing Specialist

Записах цялостната програма на Softuni Digital, защото работя в тази сфера и знам, че човек винаги има нужда да надгражда знанията си. В резултат намерих точно каквото търсех - развитие. За мен курсовете бяха много полезни, особено тези по E-mail Marketing и e-commerce. Открих страшно много нови и полезни неща в тези области, които със сигурност ще ми бъдат от полза в работата. Бих посъветвала всички, които се запишат, да запазят висока мотивация, за да вземат максимума от курса.

Мартина Божанска

Мартина Божанска

Директор "Маркетинг" на "Metropolitan Hotel - Sofia"

Това, което ме впечатли в дигиталния маркетинг е, че той дава едни изключително измерими резултати и възможност да таргетираме своите клиенти много точно и конкретно!

Мария Стефанова

Мария Стефанова

Freelancer

Живеем в дигитална ера и всъщност дигиталният маркетинг е новия вид маркетинг, който в съвсем скорошен бъдещ момент ще измести напълно традиционните форми на маркетинг! Всеки един от курсовете за мен беше полезен, интересен, ангажиращ и ценен. Успях да получа нови полезни знания и да затвърдя полезни умения. Имах възможността да се запозная с изключителни професионалисти в лицето на преподавателите!

Драгой Динев

Драгой Динев

Основател и собственик на маркетинг агенция NetON

Програмата на SoftUni Digital е най-добрата възможност в България да придобиете знания в областта на онлайн маркетинга и рекламата, водена от най-добрите лектори в бранша.

Гергана Яламова

Гергана Яламова

SEO и AdWords в theSEO

Всеки модул от програмата на SoftUni Digital беше изключително полезен и допълваше знанията ми, но най-интересен ми беше модула по Content маркетинг, тъй като съдържанието стои в основата на всичко. Цялостната програма по дигитален маркетинг беше всичко, от което имах нужда!

Учебен план

Учебен план

Цялостна програма по
дигитален маркетинг

Marketing Basics (1 месец)

Въвеждащ безплатен курс, завършващ с входен изпит

Marketing Fundamentals (8 месеца)

Всички фундаментални теми в дигиталния маркетинг: Email Marketing, Google Ads, Google Analytics, Facebook Marketing, Content Marketing и SEO, както и бонус курса Marketing Principles

Professional Modules (2 модула по 4 месеца)

Специализация в една от следните професии: Social Media Marketing Expert; Performance Marketing Expert; SEO and SEM expert

Обучаваш се онлайн, гледайки занятията в реално време и задавайки въпроси на преподавателя или пък на запис, в удобно за теб време

Получаваш доживотен достъп до всички видео записи на занятията и всички други учебни ресурси

Получаваш помощ от ментор, който ще отговаря на всички твои въпроси, свързани с ефективното усвояване на учебния материал

Прилагаш новите умения на практика, развивайки практически проекти, и получавайки насоки и обратна връзка

Заедно с твоите колеги и преподаватели сте част от затворена онлайн общност, където ще обменяте ценни идеи и опит

Получаваш безплатно пакет от ценни софтуерни инструменти - Office 365 (Word, Excel, PowerPoint и др.), SerpStat, промокодове за хостинг и др.

Marketing Basics

Начало: 16 септември 2024
Продължителност: 4 седмици

Marketing Basics е въвеждащ курс за програмата по дигитален маркетинг. Обучението е безплатно и дава възможност да придобиеш основни знания в сферата на дигиталния маркетинг. Курсът предоставя по структуриран и достъпен начин ключови маркетинг концепции, но изцяло в контекста на практическите знания и умения в областта на дигиталния маркетинг. Всяко учебно занятие от курса представя отделен елемент от маркетинга, от концепциите и подходите, които са успешни в ерата на дигиталния маркетинг. Курсът стартира на 16 септември от 19:00 часа.

Умения, които ще придобиеш

 • Поставяне на бизнес и маркетинг цели

 • Прилагане на маркетинг принципи

 • Анализ на бизнес модели

 • Изграждане на бранд идентичност

E-mail Marketing

Начало: ноември 2024
Продължителност: 4 седмици

Обучението е с практическа насоченост и представя добрите практики в имейл маркетинга, доказали се в реалния бизнес и в множество кампании, в различни пазарни ниши и браншове. Курсът обхваща както теоретичните основи на имейл маркетинга, така и всички важни практически стъпки, водещи до изграждането на работещ и продаващ имейл канал. По време на курса ще бъдат предоставени конкретни и разнообразни примери от практиката, както и един проект, демонстриран в развитие.

Умения, които ще придобиеш

 • Създаване на имейл маркетинг стратегия и план за действие

 • Работа с водещи имейл маркетинг системи

 • Управление на списъци и бази данни

 • Подготовка и изпращане на имейл кампании и бюлетини

Google Ads

Начало: януари 2025
Продължителност: 5 седмици

Google Ads e една от най-разпространените рекламни платформи в света, която по лесен начин дава на всеки малък или голям бизнес възможност да достигне до точните потребители за нуждите му. В курса по Google Ads ще бъдат засегнати всички основни типове кампании, които могат да се изградят и управляват в платформата (Search, Google Display Network & Video). Ще имаш възможност да се запознаеш с основни подходи и добри практики за реализация на успешни кампании в Google Ads.

Умения, които ще придобиеш

 • Създаване на Google Ads акаунт

 • Мониторинг и оптимизация на Google Ads кампании

 • Създаване на подходящи рекламни послания

 • Избор на най-подходящи ключови думи

Google Analytics

Начало: февруари 2025
Продължителност: 4 седмици

Обучението предоставя основна информация за Google Analytics и чрез него ще придобиеш практически подход за настройка на платформата с цел максимално лесно тълкуване на информацията за посетителите на твоя сайт. Курсът се фокусира предимно върху Google Analytics, но ще бъдат засегнати Google Tag Manager и Google Data Studio. Включена е и информация за функционалности за "Задържане на данни" (Data Retention), които са свързани с GDPR изискванията.

Умения, които ще придобиеш

 • Използване на Web анализ за бизнес и маркетинг цели

 • Конфигуриране на GA4 профила и инструменти за събиране на данни

 • Измерване на електронна търговия

 • Създаване и разбиране на отчети

Facebook Marketing

Начало: март 2025
Продължителност: 5 седмици

В рамките на курса по Facebook Marketing ще имаш възможността да опознаеш в детайли как работи най-разпространената социална платформа днес. Ще разбереш как най-успешно да планираш и настройваш Facebook реклама, кои са принципите за оптимизиране на комуникацията ни в нея и как да я използваш като ефективен канал за постигането на конкретни и измерими бизнес цели. Всичко това - с много примери и практически задачи, за да усвоиш незабавно голям процент от споделените знания. 

Умения, които ще придобиеш

 • Създаване на Facebook страници и групи

 • Управление на Business Manager и рекламни акаунти

 • Работа с Facebook Pixel и данни от него

 • Използване на рекламни формати според избраната цел

Content Marketing

Начало: май 2025
Продължителност: 5 седмици

Маркетингът чрез съдържание е най-устойчивият подход за промотиране на всеки бранд. Този подход не само продава, но и изгражда лоялна аудитория, която се връща далеч след края на рекламната ти кампания. Със Content Marketing обаче се борим за ограниченото внимание на потребителите – наред с конкурентите, приятелите в социалните мрежи и професионалните медии. Затова създаването на ясна и последователна стратегия за създаване на съдържание е изключително важно за успеха на всеки бизнес.

Умения, които ще придобиеш

 • Планиране, създаване и измерване на стратегии чрез съдържание

 • Анализ на нуждите на целевата аудитория

 • Създаване на теми за съдържание

 • Разбиране за текущите работещи формати и алгоритми

SEO

Начало: юни 2025
Продължителност: 5 седмици

Обучението има за цел да предостави синтезирана информация за съвременната оптимизация на сайтовете, така че същите да се класират добре в органичните резултати на търсещите машини. По време на обучението ще придобиеш знания върху ключови моменти от SEO, започвайки от основна информация като семантично ядро на ключовите думи, начини и инструменти за намирането им, структуриране на събраните данни и съставяне на content план. Курсът ще се съсредоточи върху инструментите за работа при SEO, техническия одит на сайт и Google Search Console. 

Умения, които ще придобиеш

 • Оптимизация на Google Business Profile

 • Събиране на семантично ядро от ключови думи

 • Разписване на коректни мета тагове

 • Използване на инструменти за уеб анализ

Social Media Marketing Expert

Професионалното направление “Social Media Marketing Expert” е предпочитан избор за всички, които искат да се развиват като Social Media Marketing специалисти и имат подчертан интерес към Facebook и Instagram Marketing, както и към създаването на ангажиращо маркетинг съдържание. Основен акцент е изграждането на успешни рекламни кампании в платформите Facebook и Instagram, а също така ще изучим създаването на атрактивно и ангажиращо аудиторията съдържание, както и изграждането на успешна контент стратегия като неделима част от дигиталния маркетинг.

Професионалното направление включва 2 професионални модула с продължителност по 4 месеца всеки, а всеки модул вклюва по 2 курса (общо 4 за направлението). Професионалните модули стартират през месеците януари, май и септември.

Performance Marketing Expert

Професионалното направление “Performance Marketing Expert” е насочен към всички, които искат да се реализират като Performance Marketing специалисти. По време на обучението ще надградите знанията си в реализирането на успешни рекламни кампании и ще усвоите ефективни начини за анализиране и оптимизиране на резултатите от тях. Ролята и задълженията на един експерт в сферата са свързани с планирането, изграждането, имплементацията и оптимизирането на рекламни кампании в най-големите онлайн рекламни платформи.

Професионалното направление включва 2 професионални модула с продължителност по 4 месеца всеки, а всеки модул вклюва по 2 курса (общо 4 за направлението). Професионалните модули стартират през месеците януари, май и септември.

SEO & SEM Expert

Професионалното направление “SEO & SEM Expert” е предназначено за всички, които търсят реализация като SEO и SEM специалисти. Сред ключовите уменията, които притежават този тип специалисти, са имплементирането на серия от добри практики за извеждането на даден уебсайт на челните позиции в онлайн търсачки като Google, Bing и други, увеличавайки органичния му трафик и реализираните продажби, нови потребители и т.н. Уменията за създаване на печеливши рекламни кампании в Google Ads също са неразделна част от професията.

Професионалното направление включва 2 професионални модула с продължителност по 4 месеца всеки, а всеки модул вклюва по 2 курса (общо 4 за направлението). Професионалните модули стартират през месеците януари, май и септември

Начало: 16 септември 2024
Продължителност: 4 седмици

Marketing Basics е въвеждащ курс за програмата по дигитален маркетинг на SoftUni Digital. Обучението е безплатно и дава възможност да придобиеш основни знания в сферата на дигиталния маркетинг. Курсът предоставя по структуриран и достъпен начин ключови маркетинг концепции, но изцяло в контекста на практическите знания и умения в областта на дигиталния маркетинг. Всяка лекция от курса представя отделен елемент от маркетинга, от концепциите и подходите, които са успешни в ерата на дигиталния маркетинг. 

Умения, които ще придобиеш

 • Поставяне на бизнес и маркетинг цели

 • Прилагане на маркетинг принципи

 • Анализ на бизнес модели

 • Изграждане на бранд идентичност

Начало: ноември 2024
Продължителност: 4 седмици

Обучението е с практическа насоченост и представя добрите практики в имейл маркетинга, доказали се в реалния бизнес и в множество кампании, в различни пазарни ниши и браншове. Курсът обхваща както теоретичните основи на имейл маркетинга, така и всички важни практически стъпки, водещи до изграждането на работещ и продаващ имейл канал. По време на курса ще бъдат предоставени конкретни и разнообразни примери от практиката, както и един проект, демонстриран в развитие.

Умения, които ще придобиеш

 • Създаване на имейл маркетинг стратегия и план за действие

 • Работа с водещи имейл маркетинг системи

 • Управление на списъци и бази данни

 • Подготовка и изпращане на имейл кампании и бюлетини

Начало: януари 2025
Продължителност: 5 седмици

Google Ads e една от най-разпространените рекламни платформи в света, която по лесен начин дава на всеки малък или голям бизнес, възможност да достигне до точните потребители за нуждите му. В курса по Google Ads ще бъдат засегнати всички основни типове кампании, които могат да се изградят и управляват в платформата (Search, Google Display Network & Video). Ще имаш възможност да се запознаеш с основни подходи и добри практики за реализация на успешни кампании в Google Ads.

Умения, които ще придобиеш

 • Създаване на Google Ads акаунт

 • Мониторинг и оптимизация на Google Ads кампании

 • Създаване на подходящи рекламни послания

 • Избор на най-подходящи ключови думи

Начало: февруари 2025
Продължителност: 4 седмици

Обучението предоставя основна информация за Google Analytics и чрез него ще придобиеш практически подход за настройка на платформата с цел максимално лесно тълкуване на информацията за посетителите на твоя сайт. Курсът се фокусира предимно върху Google Analytics, но ще бъдат засегнати Google Tag Manager и Google Data Studio. Включена е и информация за функционалности за "Задържане на данни" (Data Retention), които са свързани с GDPR изискванията.

Умения, които ще придобиеш

 • Използване на Web анализ за бизнес и маркетинг цели

 • Конфигуриране на GA4 профила и инструменти за събиране на данни

 • Измерване на електронна търговия

 • Създаване и разбиране на отчети

Начало: юни 2025
Продължителност: 5 седмици

Обучението има за цел да предостави синтезирана информация за съвременна оптимизация на сайтове за търсачки. По време на обучението ще придобиеш знания върху ключови моменти от SEO-то, започвайки от основна информация като семантично ядро на ключови думи, начини и инструменти за намирането им, структуриране на събраните данни и съставяне на content план. Курсът ще се съсредоточи върху инструментите за работа при SEO, техническия одит на сайт и Google Search Console.

Умения, които ще придобиеш

 • Оптимизация на Google Business Profile

 • Събиране на семантично ядро от ключови думи

 • Разписване на коректни мета тагове

 • Използване на инструменти за уеб анализ

Social Media Marketing Expert

Професионалният модул “Social Media Marketing Expert” е предпочитан избор за всички, които искат да се развиват като Social Media Marketing специалисти и имат подчертан интерес към Facebook и Instagram Marketing. По време на обучението си ще се запознаете с тънкости както за рекламното писане, така и за оформлението на добре работещи копита за социалните медии, които увеличават конверсиите.

Ще засегнем основни аспекти при писането на атрактивно и ангажиращо аудиторията съдържание, както и при изграждането на успешна контент стратегия като неделима част от дигиталния маркетинг. Предвидени са серии от практически занятия, свързани с изграждането на успешни рекламни кампании в платформите Facebook и Instagram, както и с проследяване на резултатите от тях.

Performance Marketing Expert

Професионалният модул “Performance Marketing Expert” е насочен към всички, които искат да се реализират като Performance Marketing специалисти. По време на обучението ще надградите знанията си в реализирането на успешни рекламни кампании и ще усвоите ефективни начини за анализиране на резултатите от тях.

Ще разгледаме conversion rate ефективността под различни ъгли, според типа потребители, източниците на трафик, мултиканални фунии и страници. Лекторите ще споделят множество реални добри практики и примери от успешни Google Ads и Facebook кампании. Основен фокус ще бъде и работата с платформи и програми като Google Analytics, Google Search Console, Analytics API, Google Tag Manager, Google Data Studio, Google Ads Editor, както и Yandex Metrica.

SEO & SEM Expert

Професионалният модул “SEO & SEM Expert” е предназначен за всички, които търсят реализация като SEO и SEM специалисти. Обучението ще ви помогне да надградите знанията си в реализирането и оптимизирането на успешни рекламни кампании. Ще се засегнат и тънкости в SEO като оптимизиране на сайтове за услуги, портали и новинарски сайтове, имплементиране на структурирани данни, разпределение на вътрешния PageRank и др.

Ще разгледаме практически методи за изграждане и развитие на цялостен акаунт в Google Ads, както и кои метрики са важни за различните типове кампании. Ще се покажат и видове миграции на сайтове, заедно с необходимите процеси във всяка една миграция и реални примери.

Какви умения ще придобия?

 • Създаване и реализиране на цялостна дигитална маркетинг стратегия
 • Създаване на ефективни рекламни кампании във Facebook и Google
 • Управление на имейл кампании, водещи до повече продажби
 • Създаване на качествено и атрактивно маркетинг съдържание 
 • Анализ и оптимизация на сайтове за онлайн търсачки (SEO)
 • Развитие на успешни и печеливши онлайн бизнеси
УменияУменияУмения

Звезден преподавателски състав

Обучението по дигитален маркетинг на SoftUni Digital е изградено от курсове, водени от най-изявените и разпознаваеми маркетинг експерти в България, които са доказани практици и авторитети. В хода на програмата курсистите имат възможността да черпят ценен опит от известни предприемачи, лектори на международни конференции в сферата на дигиталния маркетинг, ръководители на успешни бизнеси и създатели на едни от най-успешните маркетинг кампании, отличени на световно ниво.

Геннадий Воробьов

Геннадий Воробьов

Co-Founder & CEO на Netpeak Bulgaria – една от най-големите агенции за дигитален маркетинг в България.

Велизар Величков

Велизар Величков

основател на 1forFit, компания с опит в 170 страни с рекламен бюджет от 25+ млн. долара годишно

Богдан Богомилов

Богдан Богомилов

Работил е с компании като Nestlé, The Coca-Cola Company, Profi Credit, Reckitt Benckiser, Porsche Group. Управлявал е рекламни бюджети за 10+ млн. лв.

Денислав Георгиев

Денислав Георгиев

CEO на 1forFit, компания с опит в 170 страни с рекламен бюджет от 25+ млн. долара годишно

Александър Иванов

Александър Иванов

CEO, CreateX Digital Agency & Native.ntv. Работил с Дигитално Дело, Заедно в час, Еразъм+

Петър Хаджиколев

Петър Хаджиколев

специалист по Social Media Marketing в 1ForFit, компания с опит в 170 страни с рекламен бюджет от 25+ млн. долара годишно

Етиен Янев

Етиен Янев

Digital Marketing Lead в глобалната технологична компания Atos. Водил е обучения по дигитален маркетинг и продажби в Русия, САЩ, Англия, Германия и Франция.

Благовест Йорданов

Благовест Йорданов

Основател и управляващ съдружник в ID Consult с над 10 години опит в дигиталния маркетинг и над 20 години в бизнес развитието.

Мартин Желязков

Мартин Желязков

SEO специалист в Netpeak Bulgaria с над 10 години опит в SEO оптимизацията на онлайн магазини и корпоративни сайтове.

Борислава Панчева

Борислава Панчева

Занимава се с маркетинг повече от 5 години, като работи в CRM Marketing отдела на Netpeak от началото на 2021 година.

Александър Братимиров

Александър Братимиров

Творчески директор и партньор в рекламна агенция Human с повече от 6 години опит в рекламата.

Михаела Стоянова

Михаела Стоянова

Основател и собственик на една от най-разпространените и активни дамски общности в България - FemmePerium.

Атанас Атанасов

Атанас Атанасов

Съосновател на веригата за бургери Skapto и СМО в един от най-успешните стартъпи в България – TaxiMe.

ПОКАЖИ ОЩЕ

Диплома, сертификати и удостоверения

 • Държавно признато удостоверение от всеки курс, валидно в Европейски съюз
 • Oфициални сертификати на СофтУни от всеки курс
 • Диплома за професия от СофтУни, след завършване на цялостната програма

Дипломата, която издава SoftUni Digital, не е държавно призната, но бива призната от компаниите - работодатели.

Често задавани въпроси

Все още имаш въпроси?

Не се колебай да ни пишеш на имейл по всяко време или да ни позвъниш.

Първата цялостна програма по дизайн, криейтив и визуализация в БългарияПървата цялостна програма по дизайн, криейтив и визуализация в БългарияПървата цялостна програма по дизайн, криейтив и визуализация в България
400 000+
най-голямата и активна образователна общност в България

Как да кандидатствам?

Придобий всички необходими знания и умения в дигиталния маркетинг, като кандидатстваш за безплатния курс още днес!

Кандидатствай
 • Кандидатстването за цялостната програма по дигитален маркетинг на SoftUni Digital е отворено до 13 септември, а обучението стартира на 16 септември. За да кандидатстваш натисни бутон "Кандидатствай".

 • Попълни данните си във формата.

 • Очаквай e-mail от нас до 14 септември, с който ще те информираме дали си одобрен/а.

b2b Leaders of Influence Awards 2023

Първа награда за Business of Influence (Светлин Наков)

b2b Leaders of Influence Awards 2023

Втора награда за Leadership (Екатерина Темелкова)

Career Show Awards 2023

Бронз - Трето място в категория "Изпълнителен директор"

Career Show Awards 2023

Сребро - Второ място в категория "Мениджър"

b2b Media Awards 2023

Първо място за Изпълнителен директор на годината за Екатерина Темелкова, CEO на SoftUni

b2b Media Awards 2023

Второ място за "Иновативен продукт/услуга" за "Най-задълбочената професионална програма по QA инженерство в България"

b2b Media Awards 2023

Първо място за "Успешно развитие на бизнес организация"

Career show awards 2023

15-то място в класация "100-те най-добри работодатели в България"

Forbes Business Awards 2023

Финалист в категория „Услуги“

Company of the year 2022

Технологичен лидер в образованието

Forbes Business Awards 2022

Финалист в категория "Услуги"

Forbes Business Awards 2022

Финалист в категория "Иновативна компания"

Годишни награди за благотворителност и КСО "Златно сърце" 2022

Първа награда в категория Образование: Двигател на Дигиталната революция и ИТ сектора

Любима марка 2022

Първо място в категория "Образование"

b2b Media Awards 2022

Първa награда за "Успешно развитие на бизнес организация"

b2b Media Awards 2022

Първа награда за изпълнителен директор на годината за Иван Ненков, CEO на SoftUni

b2b Media Awards 2022

Втора награда за "Иновативна компания на годината"

Любима марка 2022

Трето място в категория "Иновативна компания"

Career show awards 2022

Бронз - Tрето място в категория "Най-добър работодател"

Career show awards 2022

Сребро - Второ място в категория "Изпълнителен директор"

Career show awards 2022

Злато - Първо място в категория "Инсентив стратегия"

Career show awards 2022

Сребро - Второ място в категория "Стратегия за признание на служителите"

Career show awards 2022

Сребро - Второ място в категория "Най-добър работодател" - Образование

Career show awards 2022

51 място в класация "100-те най-добри работодатели в България"

b2b Media Awards 2022

Трета награда за „Иновативна услуга – СофтУни Светлина“

Най-добър работодател - Образование

Career Show Awards 2021

Социален проект в отговор на пандемията

b2b Media Awards

Първо място в категория "Образование"

Company of the year

Бизнес лидер на годината

b2b Media Awards

51 място в класация "100-те най-добри работодатели в България"

Career Show Awards 2021

Финалист в категория "Услуги" 2021

Бизнес награди на Forbes

Най-добър работодател - Образование

Career Show Awards 2020

Инвеститор в знанието

Българския форум на бизнес лидерите

Високи постижения в иновациите

Български форум на бизнес лидерите 2018

Награда за обществена дейност за 2018 г.

Бизнес награди на Forbes

Първо място в категория "Развитие на бизнеса" 2017 г.

Бизнес награди на Forbes

Първо място в категория "Образование"

Новатори в образованието

Категория „Образователна организация“ 2017г.

Барок

Награда за образование за 2016 г.

БАИТ - Българска Асоциация по Информационни Технологии

Иновативно предприятие на годината 2016

Иновации за развитие на таланти

Най-добър стартиращ бизнес за 2015 г.

Бизнес награди на Forbes

Награда за обществена дейност за 2015 г.

Бизнес награди на Forbes

Образователна платформа за 2015 г.

Български Уеб Награди

Награда за образование за 2014 г.

БАИТ - Българска Асоциация по Информационни Технологии

Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.
; ; ;