Google AdWords Masterclass - април 2018 Курс Google AdWords Masterclass - април 2018 - SoftUni Digital
Loading...

Google AdWords Masterclass - април 2018

За курса

Майсторският клас за Google Ads е предназначен за хора, които активно се занимават с дигитален маркетинг и вече са добили основни познания за работа с платформата. Обучението цели да запознае аудиторията не само с най-добрите практики за оптимизация на рекламни кампании, но също така да покаже как да свържете работата си в нея с реалните бизнес цели на компанията, за която работите. 
Програмата съчетава теория, практика и дискусии, свързани с казуси, с които повечето бизнеси се сблъскват ежедневно. Ще разгледаме много важни теми, свързани с проследяване на резултати, анализ на постигнатото, split testing, attribution modeling, как да боравим бързо и ефективно с инструменти като Google Analytics, добри практики за лендинг страници, автоматизация,  Google Ads API. 
Този курс има за цел да ви научи да гледате цялостната картина и да Ви помогне да изградите и реализирате високоефективна стратегия в платформата, с която да постигнете, а защо не и надминете поставените от вас цели. Този курс ще ви научи, не само на конкретни стратегии, но и на начина на мислене, който ще ви осигури добри резултати в дългосрочен план.  

Умения, които ще придобиеш

  • Подбираш инструменти, за да измерваш постигнатите резултати
  • Разбираш потребителската пътека
  • Подбираш правилните ключови думи
  • Пишеш атрактивни рекламни послания
  • Прилагаш добрите практики в search и display
  • Изчисляваш дали рекламните ти кампании постигат правилните KPI
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи, както и за всички, които имат начален опит в сферата на видео продукцията, обработката и разпространението на видео. 

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Можете да се запишете за онлайн обучението  по всяко време, като ще имате възможност да гледате лекциите в удобен за вас момент от всяка точка на света. Ще имате право да използвате ресурсите от курса за неограничен период от време.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона " ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Certificate

Имам ли възможност да се явя на изпит и да взема сертификат?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете  официален сертификат от SoftUni Digital при оценка над  Мн. добър 5.00.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете да се запишете в обучението в онлайн форма. Ще имате достъп до материалите от всяка точка на света за неограничен период от време.

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните знятия, презентации, допълнителни материали и др.
170 лв.
Изпит

  • Явяване на изпит и издаване на сертификат при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава  100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

alexgadvertise avatar
Александър Георгиев
Александър Георгиев е създател на дигитална агенция Advertise BG. Завършил бакалавър eCommerce и магистратура Wireless Enterprise Business Systems в Brunel University, западен Лондон. Практикува дигитален маркетинг над 11 години в България и чужбина. Започва кариерата си като предлага Google AdWords услуги на малки и средни предприятия във Великобритания през 2007 година. Алекс е Google Certified Trainer, в момента е фокусиран върху изграждането на цялостни дигитални стратегии и Conversion Rate Optimisation. През годините работил с много от големите брандове на българския пазар, част от тях са Plesio, Happy Delivery, Sport Depot, Peugeot, Gala Collezione, Бяла Карта, Varchev Finance, Cannon, Fantastico и много други.