Building business websites - SoftUni Digital
Loading...

МОДУЛ: Building business websites - април 2019

Активен 15Кредита

За модула

Курсове в модула

Умения, които ще придобиеш

 • Инсталиране на WordPress CMS и WordPress теми
 • Използване и настройка на WordPress плъгини
 • On-page SEO оптимизация
 • Подобряване на скоростта на зареждане на сайта
 • Защита на WordPress сайт
 • Привличане на органичен и платен трафик към уебсайт
 • Инсталиране на WooCommerce
 • Използване и настройка на WooCommerce плъгини
 • Подобряване на скоростта на зареждане на магазина
 • Защита на магазина от хакерски атаки
 • Създаване на качествен онлайн магазин и привличане на органичен и платен трафик към него

Модулът е подходящ за абсолютно начинаещи, както и за всички, които имат WordPress сайт или онлайн магазин и искат да подобрят неговата функционалност и ефективност. 

Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за модула, кликнете на бутона "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпити при следващи присъствени провеждания на курсовете.
Желаещите да се явят на изпит за определен курс ще получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над Много добър (5).

Колко струва обучението в курса? 

За модула се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите и за възможност за явяване на изпит на всеки отделен курс при следващо провеждане, като за всеки изпит се заплаща отделна такса в размер на 20 лв.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

 • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

250 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

 • Явяване на следващият изпит за един курс и издаване на сертификат
20 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този модул. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподаватели

golearnweb avatar
Alexander Leykov
Александър Лейков е уеб дизайнер, freelancer, SEO оптимизатор и мениджър на Алейков Студио (AleikovStudio.com). Неговата техническа квалификация обхваща знания в областта на уеб дизайна, SEO (оптимизиране за търсещи машини и търсачки), JavaScript, Photoshop, HTML, CSS, различни CMS системи (WordPress, Joomla), бази данни и уеб приложения. 

Александър има опит в реализирането на цялостния цикъл на уеб проекта - от анализа, проектирането на дизайна, разработването, реализирането, до неговата поддръжка и реклама. 

Получил е богат опит, работейки с широк спектър от клиенти. Реализирал е проектите на южноафриканското посолство в България, официалните представители на Siemens и Bosch за България – EXPO 2000, фотографско студио MEM, Асдис Ран, Лили Иванова, Виктор Балабанов, Клуб Роял, хотели, сватбени агенции, строителни компании, издателства и др. 

За да разгледате реализираните от него проекти, моля посетете сайта: http://www.aleikovstudio.com/