Курс WordPress Advanced and WooCommerce - май 2019 - SoftUni Digital
Loading...

WordPress Advanced and WooCommerce - май 2019

За курса

Чрез знанията получени по време на курса ще научите как да изградите свой собствен WooCommerce онлайн магазин чрез платформата WordPress CMS. Ако вече имате свой собствен магазин - ще научите как да го оптимизирате и да подобрите неговата функционалност и ефективност.

Защо WooCommerce? WooCommerce е страхотен инструмент – едновременно безплатен и безценен помощник в създаването на уеб магазини. Най-голямото му предимство е огромното разнообразие от теми и плъгини (разширения), които можем да използваме съвсем безплатно.

Обучението ще ви научи как да инсталирате и настроите WooCommerce чрез WordPress CMS, за да може да създадете качествен сайт. Ще се научите как да го SEO оптимизирате, как да го защитите от хакерски атаки, как да подобрите скоростта му на зареждане и как да привличате органичен и платен трафик към него.

Умения, които ще придобиеш

  • Инсталиране на WooCommerce
  • Използване и настройка на WooCommerce плъгини
  • On-page SEO оптимизация
  • Подобряване на скоростта на зареждане на магазина
  • Защита на магазина от хакерски атаки
  • Създаване на качествен онлайн магазин и привличане на органичен и платен трафик към него
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи които искат да изградят свой собствен WooCommerce магазин. Също така е подходящ и за по-напреднали, които вече имат WordPress сайт, но искат да изградят успешен магазин и подобрят неговата функционалност и ефективност. Курсистите трябва да имат базови познания по WordPress.


Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Certificate

Имам ли възможност да се явя на изпит и да взема сертификат?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете  официален сертификат от SoftUni Digital при оценка над  Мн. добър 5.00.

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане на курса и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

160 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава  100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

golearnweb avatar
Alexander Leykov
Александър Лейков е уеб дизайнер, freelancer, SEO оптимизатор и мениджър на Алейков Студио (AleikovStudio.com). Неговата техническа квалификация обхваща знания в областта на уеб дизайна, SEO (оптимизиране за търсещи машини и търсачки), JavaScript, Photoshop, HTML, CSS, различни CMS системи (WordPress, Joomla), бази данни и уеб приложения. 

Александър има опит в реализирането на цялостния цикъл на уеб проекта - от анализа, проектирането на дизайна, разработването, реализирането, до неговата поддръжка и реклама. 

Получил е богат опит, работейки с широк спектър от клиенти. Реализирал е проектите на южноафриканското посолство в България, официалните представители на Siemens и Bosch за България – EXPO 2000, фотографско студио MEM, Асдис Ран, Лили Иванова, Виктор Балабанов, Клуб Роял, хотели, сватбени агенции, строителни компании, издателства и др. 

За да разгледате реализираните от него проекти, моля посетете сайта: http://www.aleikovstudio.com/