Netpeak Talks: Първите стъпки на SEO специалиста - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Netpeak Talks: Първите стъпки на SEO специалиста

Гледайте безплатно семинар на тема "Netpeak Talks: Първите стъпки на SEO специалиста", който ще се излъчи нa 16 септември 2020 г. (сряда) от 19:00 часа с лектор Александър Енчев.

За Семинара

Това е семинар, който ще ви даде всички необходими отговори, ако искате да станете SEO специалист, но се чудите откъде да започнете. Ще се разкрият отговорите на въпроси като:
- Какви качества са ни необходими, за да работим като SEO специалист?
- Какви умения трябва да притежаваме?
- Как да изградим основа от нулата без да губим излишно време?
- Какво е да си SEO специалист - реалност vs представи?
и още. Ще разгледаме и успешни истории на SEO специалисти и техния изминат път. След семинара вие ще сте наясно дали си струва да опитате и колко всъщност е значим занаятът Search Engine Optimization. Подходящ е за всички хора, които искат да се потопят в SEO сферата и да се сблъскат лице в лице с магията на една от набиращите голяма популярност професии последните години. Една от професиите с голямо бъдеще.

За Лектора

Александър Енчев

Александър е SEO специалист в дигитална агенция Netpeak Bulgaria. Той работи от година и половина в компанията, а преди това споделя, че е открил симпатиите си към Search Engine Marketing (SEM) благодарение на любителско четене на блог статии от най-големите в бранша. Неговият интерес го довежда до цялостната програма по дигитален маркетинг на Softuni 2018/2019. Работи успешно по над 20 проекта, като повечето от тях са от различни ниши. Има опит както с малки, така и с големи сайтове.
Александър Енчев photo