5 шокиращи SEO факта - SoftUni Digital

Последни статии

Осмели се да се включиш във второто издание на SoftUni Digital!

Време е да обявим началото на второто издание на успешната академия за онлайн маркетинг! Програма 2017/18 на SoftUni Digital отново съдържа 7 курса, 7 от топ експертите на България и е с продължителност от 8 месеца.
Plamena Dzhigova
25.07.17г

Какво е общото между философията и маркетинг анализите?

На първо място дигиталната професия, както и всяка друга не е за подценяване – нейната специфичност и значимост са точно толкова важни, колкото е и работата на Front-end или Back-end deveveloper-ите. Да, всеки има достъп до инструментите, с които професионалистите си служат, но замислете се – как ще се справите с фехтовката, ако за пръв път в живота си се сблъсквате с шпага?
Plamena Dzhigova
31.05.17г

5 шокиращи SEO факта

Search Engine Optimization е неделима част от всяка digital marketing стратегия. Ако вече си преминал през цялостната програма на SoftUni Digital, несъмнено си се уверил в този факт. Без значение дали си напреднал или само бегло запознат с безкрайната необятност на SEO-то, ние подготвихме за теб няколко факта, които със сигурност ще те изненадат. Ако пък вече си чувал за тях – ще ти припомним, че повторението е майка на знанието!
Plamena Dzhigova
17.05.17г