Digital Project Management - ноември 2017 Курс Digital Project Management - ноември 2017 - SoftUni Digital
Loading...

Digital Project Management - ноември 2017

За курса

Курсът е безплатен и е възможност да надградите вашите познания и умения в областта на дигиталния маркетинг - на база на реални и детайлни case studies за дигитален маркетинг в България, представени от агенция Xplora заедно с представител на маркетинг екипа на съоветния клиент.

Курсът представя по структуриран и достъпен начин успешни подходи в дигиталния маркетинг, но изцяло в контекста на нуждите и заданието на съответната компания. Всеки модул от курса представя отделен елемент от маркетинга, от концепциите и подходите, които са успешни в ерата на дититалния маркетинг. Всяка от лекциите покрива конкретен подход и как той е реализиран съвместно с екипа на съотвената компания. Всяка от лекциите и от съответните case studies ясно посочва целите и предизвикателствата, избрания подход и постигнатите резултати.

Ще научите как конкретно да планирате, реализирате и впоследствие да надграждате конкретни инструменти на дигиталния маркетинг. Това ще ви позволи да управлявате по-ефективно (по-значими бизнес и маркетинг цели) и по-ефикасно (при оптимални ресурси) дигиталния маркетинг като стратегия, подход, конкретни инструменти и кампании/активности.

Умения, които ще придобиеш

  • Анализ на текущата ситуация
  • Формулиране на конкретна маркетинг цел
  • Създаване на маркетинг бриф за дигитална кампания
  • Планиране развитието на конкретен дигитален актив
  • Планиране съдържание за конкретна кампания
  • Планиране последващо развитие
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора, които са преминали през цялостната програма по дигитален маркетинг на Softuni Digital или имат поне една година опит в областта на маркетинга и/или рекламата. 

Каква е формата на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 
Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако получат оценка над Много добър (5).

Колко струва обучението в курса? 

Курсът е безплатен. Имате възможност да се явите на изпит при следващо провеждане на курса след заплащане на еднократна такса.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

Безплатен
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на следващият изпит за курса и издаване на сертификат
100 лв.

Преподаватели

IvanXplora avatar
Иван Пантелеев

Иван Пантелеев е съдружник и акаунт мениджър в xplora.bg – агенция за дигитален маркетинг със слоган Human digital. Иван отговаря за правилното анализиране на бизнес процесите на една компания, създаването на конкретния обхват на проект, приоритизирането и структурирането на един проект в рамките на агенцията, така че да може да достигне по най-правилния начин към екипа и съответното коректно реализиране на проекта. Освен опита в Xplora, Иван има опит като акаунт директор в агенцията ilyan com, където отговаряше за екип от 8 проектови мениджъри, където заедно помогнаха за  дигиталното присъствие на много топ български и международни проекти като Milka, Danone, Chio Chips, Chupa Chups, Zagorka, Shumensko, Devin и пр. Отделно има и опит в развитието на по-големи уеб проекти за международни топ клиенти, сред които са Genting Singapore, ChaosGroup, Roobar, Associated Press и др. Извън работата си в агенцията, Иван преподава дигитален маркетинг в Нов Български Университет и Датския колеж. Завършил е Стопанско управление в Стопански факултет на Софийски университет и преминава лятна MBA програма в UC Berkeley и Babson college през 2011 г.

LinkedIn
gmalchev avatar
Georgi Malchev

Георги Малчев е управляващ съдружник в xplora.bg – агенция за интегриран дигитален маркетинг със слоган Human digital. За по-малко от две години от създаването на агенцията нейни клиенти за целия си дигигален маркетинг са Walmark, Whirlpool, Toyota, Medix, Easycredit, Activia, Primex и други. Клиенти за част от услугите са Coca Cola Hellenic, Samsung, Microsoft, Nestle, Telus и други над 40 компании. Георги притежава огромен бизнес и маркетинг опит, както стратегически, така и тактически – като управленски консултант, оперативен директор, директор бизнес развитие в компании и големи холдинги. Преди да създаде агенцията оглавяваше дигиталния маркетинг на Мтел. Преподава маркетинг, комуникации и реклама в Нов Български Университет. Завършил е executive MBA към Американския университет. Георги често е член на журита за награди за дигитален маркетинг, както и модератор и панелист на форуми за мениджмънт, маркетинг и реклама. Георги е избран за член на Управителния съвет на IAB Bulgaria за 2016, и преизбран през 2017.

LinkedIn