Video Marketing - октомври 2017 Курс Video Marketing - октомври 2017 - SoftUni Digital
Loading...

Video Marketing - октомври 2017

За курса

Панелът има за цел да предостави синтезирана, обща и базова информация за това, какво е видео и видео маркетинг. По време на обучението ще разберете кога и как произлиза видеото като формат, какви са стандартите, форматите и вариациите на видео, каква е необходимата техника, бюджет и софтуер за базова видео обработка, както и каква е ролята на видеото в съвременния маркетинг микс. За финал ще разгледаме какви са тендециите и бъдещето на видео маркетинга, както и практическа задача, свързана с наученото от курса. Ще има и гости - специалисти от областта, които ще разкажат за своя опит и ще споделят ценни и полезни съвети от практиката си. 


Сред специалните гости, които ще вземат участие в курса са: Антон Пулийски - прецедател на българската Дрон асоциация, който ще разкаже за заснемане на видео с дрон, различни видове дронове, а също ще покаже и нагледно няколко различни дрона и техника. Продуцентите на 7 Talents и гост-талантът - Мишо от Не така брат. Яна Спаскова и Яна Липованска - продуценти с дългогодишен опит. Яна Спаскова е Директор продукция за Балканите на FOX, а Яна Липованска е създател на първата българска 3D анимация – Маргаритка. Евгени Батинков – специалист с дългогодишен опит във видео обработката и анимацията. Евгени е един от най-добрите motion graphic архитекти в България.


Умения, които ще придобиеш

  • Разпознаване на различни видове видео съдържание и определяне на най-подходящото за своите цели
  • Планиране – сценография на видео заснемане
  • Бюджетиране на видео продукция
  • Заснемане на базова, но качествена видео продукция
  • Базова обработка на заснетата видео продукция
  • Разпространение на видео съдържание
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи, както и за всички, които имат начален опит в сферата на видео продукцията, обработката и разпространението на видео. 

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време, като ще имате възможност да гледате лекциите в удобен за вас момент от всяка точка на света. Ще имате право да използвате ресурсите от курса за неограничен период от време.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Certificate

Имам ли възможност да се явя на изпит и да взема сертификат?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете официален сертификат от SoftUni Digital при оценка над Мн. добър 5.00.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете да се запишете в обучението в онлайн форма. Ще имате достъп до материалите от всяка точка на света за неограничен период от време.

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните знятия, презентации, допълнителни материали и др.
140 лв.
Онлайн

  • Явяване на изпит и издаване на сертификат при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

Inetsov avatar
Ивайло Нецов

Ивайло Нецов е Главен Изпълнителен Директор на Foodpanda за България. С дългогодишен опит на ръководни позиции в сферата на маркетинг и продажби във водещи медии. (бТВ, Fox Networks Group, Sportal Media Group). Преподавател към Soft Uni Digital семинари (Video Marketing & Digital Branding) и IAB Digital Master Class (Content Marketing). 

LinkedIn