Курс Social Media Marketing for Beginners - октомври 2021 - SoftUni Digital
Loading...
курс

Social Media Marketing for Beginners - октомври 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Създаване на съдържание за социалните медии
  • Работа с функционалностите на Instagram
  • Познаване на основни термини и ролята на социалните медии
  • Познавне на структурата на различните платформи
  • Работа с функционалностите на Facebook
  • Разбиране на професията „мениджър социални медии“

Теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за начинаещи курсисти с начална или никаква подготовка по темата, но имат интерес към професионална кариера в сферата. Обучението е особено подходящо за курсисти, които са решили да преминат през цялостната програма на Softuni Digital.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или бутона "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 3 октомври. Обучението стартира на 5 октомври 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19:00 до 22:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на курсов проект, който трябва да бъде предаден до 31 октомври, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 30 октомври и 31 октомври.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Онлайн

Безплатно

Онлайн обучение в реално време

Доживотен достъп до видео записите и учебните ресурси

Помощ от ментор за усвояване на учебния материал

Достъп до затворена Facebook група с курсистите

Изпит

Явяване на редовен изпит и издаване на сертификат и удостоверение

100 лв. до 14 октомври 2021 г.
200 лв. от 15 октомври до 22 октомври 2021 г.

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до края на ранното записване за изпита (до 14 октомври).

Етиен Янев

Преподавател

Етиен Янев е експерт по дигитален маркетинг и личен брандинг. Към момента е част от глобалния маркетинг екип в световен IT лидер. Преподава на студенти в България и Русия, както и в най-мащабния студентски кампус за предприемачество в света – RANEPA International. В две поредни години неговите студенти печелят наградата на журито за иновативен проект. Част е от Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE) в България.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."