Курс Digital PR & Social Media - юни 2021 - SoftUni Digital
Loading...
курс

Digital PR & Social Media - юни 2021

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране на предимствата на дигиталния ПР
  • Познания за структурата на агенция по Дигитален ПР
  • Анализиране на интернет аудиториите
  • Работа с основни инструменти в социалните медии
  • Работа с инфлуенсъри и управление на процесите
  • Писане на ефективни онлайн прессъобщения
  • Писане на текстове с цел SEO оптимизация
  • Анализиране на структурата на един дигитален бранд
Виж още

Теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за начинаещи, както и за всички, които имат начален или среден опит с маркетинга. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво.

Как мога да се запиша?

Курсът е безплатен и имате неограничен достъп до учебните материали, като е необходимо единствено да сте влезли в своя потребителски профил. Ако нямате създаден профил, може да се регистрирате, като натиснете бутона "Вход" и изберете "Регистрация".

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението е приключило, но имате достъп до видеата и ресурсите към всяко едно занятие от програмата на курса. По този начин можете да усвоявате материала с удобни за вас темпо и време.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

Безплатно

Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия

Етиен Янев

Преподавател

Етиен Янев е експерт по ПР и дигитален маркетинг. Към момента е част от комуникационния екип на международна технологична компания. Преподава дигитален маркетинг в Руската Президентска Академия в Москва, както и в най-мащабния студентски кампус за предприемачество в света – RANEPA International. През 2018г. и 2019г. неговите студенти печелят най-голямата награда в кампуса. Част от Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE). Съосновател и водещ в телевизионното предаване за предприемчиви хора – Хаштаг.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."