Курс Digital PR & Social Media - юни 2021 - SoftUni Digital
Loading...

Digital PR & Social Media - юни 2021

03 юни 2021 4 седмици 6 кредита

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране на предимствата на дигиталния ПР
  • Познания за структурата на агенция по Дигитален ПР
  • Анализиране на интернет аудиториите
  • Работа с основни инструменти в социалните медии
  • Работа с инфлуенсъри и управление на процесите
  • Писане на ефективни онлайн прессъобщения
  • Писане на текстове с цел SEO оптимизация
  • Анализиране на структурата на един дигитален бранд
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи, както и за всички, които имат начален или среден опит с маркетинга. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или на червения бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 1 юни. Обучението стартира на 3 юни 2021 г., а занятията ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на курсов проект, който трябва да бъде предаден до 29 юни, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 27 юни и 28 юни.

Certificate

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на редовен изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:
    • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател;
    • Доживотен достъп до учебните ресурсите от занятията на записания курс;
    • Достъп до затворена Facebook група с курсистите и помощ от ментор;
    • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията;

170 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 10 юни).

Преподавател

EtienYanev avatar
Етиен Янев
Етиен Янев е експерт по ПР и дигитален маркетинг. Към момента е част от комуникационния екип на международна технологична компания. Преподава дигитален маркетинг в Руската Президентска Академия в Москва, както и в най-мащабния студентски кампус за предприемачество в света – RANEPA International. През 2018г. и 2019г. неговите студенти печелят най-голямата награда в кампуса. Част от Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE). Съосновател и водещ в телевизионното предаване за предприемчиви хора – Хаштаг.
LinkedIn