Курс Instagram Marketing - октомври 2020 - SoftUni Digital
Loading...

Instagram Marketing - октомври 2020

05 октомври 2020 10 седмици 12 кредита

За курса

Курсът по Instagram Marketing включва серия от практически лекции и дискусии, покриващи основни аспекти на платформата по отношение на маркетинг. Сред тях са създаване и управление на профил/бизнес профил, стратегия и практически съвети за създаване на консистентно и ефективно съдържание. Ще заложим на практика, свързана с мобилно и фотозаснемане, рекламни кампании и формати, работа с инфлуенсъри.
Целта на курса е да се получат познания за създаване, управление, развитие и реклама на Instagram профили за бизнес цели. По време на курса основният лектор дава персонализирана обратна връзка, упражнения за домашна работа и практически казуси, които да помогнат за практическата подготовка за работа в Instagram. Предимство на курса е и разнообразието от гост-лектори с различна професионална насоченост, които споделят практически примери от своя опит с Instagram Marketing.
Обучението дава възможност да усвоите практически техники, да разширите познанията си за Instagram и прилагате наученото в помощ на професионалното ви развитие и бизнеса!

Умения, които ще придобиеш

  • Проучваш и анализираш конкуренцията
  • Планираш и създаваш рекламни кампании
  • Изграждаш стратегия спрямо бизнес целите
  • Реализираш успешни кампании с инфлуенсъри
  • Планираш и създаваш съдържание за Instagram
  • Оптимизираш резултатите в реално време
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за напълно начинаещи в сферата на рекламата, както и маркетинг и бранд мениджъри, social media специалисти и фрийленсъри, хора с опит в рекламата, дигитални ентусиасти, инфлуенсъри и за всички желаещи да разширят знанията си по отношение на Instagram.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или на лилавия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 3 октомври. Обучението стартира на 5 октомври 2020 г., а занятията ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 22:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на курсов проект, който трябва да бъде предаден до 22 ноември, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 21 и 22 ноември.

Certificate

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:

• Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
• Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
• Достъп до затворена Facebook група с курсистите
• Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

220 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (12 октомври).

Преподавател

bpminmymind avatar
Петър Владимиров
Петър Владимиров е основател на PVDigital - иновативна компания, която помага на бизнесите в дигиталния свят. Преди това е партньор и Client Service Director в дигитална агенция Interactive Share. През последните 10 години се занимава с онлайн маркетинг и реклама, а преди това с PR. Разработвал е дигитални стратегии с фокус върху бизнес резултати както за малки и средни бизнеси, така и за някои от най-големите рекламодатели като Reckitt Benckiser, Hyundai, Samsung, Ficosota, METRO, Mustela, VELUX, Bilka, Smirnoff, Fantastico, Goodyear, Nestle Dolce Gusto и много други. Бил е лектор на събития на Google, Webit, SoftUni, Interactive Seminars, Digital4Plovdiv и други. Има научни публикации на различни теми в областта на масовите комуникации.
LinkedIn