Курс SEO On-page Optimization - октомври 2020 - SoftUni Digital
Loading...

SEO On-page Optimization - октомври 2020

05 октомври 2020 10 седмици 15 кредита

За курса

Курсът SEO On-page Optimization е част от професионалната програма на SEO модула в Softuni Digital. Целта на курса е надграждане на знанията на курсистите в областта на Search Engine Marketing-а в сегментите Ecommerce, сайтове за услуги, портали и новинарски сайтове. 
По време на курса ще разгледаме спецификите в класирането на различни типове сайтове, видове стратегии за класиране на онлайн магазини, на сайтове за услуги, както и за различни специфични нишиЩе обърнем особено внимание в управление на SEO проекти, ще развиваме soft skills в комуникация с екипа и изпълнители по проекта, управление на задачи, планиране, мониторинг, отчитане на резултати. Ще разгледаме видове SEO услуги и етапите в оптимизацията спрямо целите на бизнеса и текущото състояние на сайта, структурата и линк профила.  Лекторите са експерти с дългогодишен опит, които ще ви дадат практически съвети и техники, които да можете да приложите още на следващия ден.

Умения, които ще придобиеш

  • Анализ и стратегия за класиране за онлайн магазини
  • SEO за корпоративни сайтове и сайтове за услуги
  • SEO за големи сайтове - портали и медии
  • Семантичен анализ, структура на сайта
  • Работа с Google News
  • Project management в SEO
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с основни SEO познания и опит. Необходимите базови познания по SEO са: усвоени принципи за работа на търсачките, умения за изготвяне на технически одит, работа с инструменти за SEO специалисти, анализ на търсенето, работа с Google Search Console, оптимизация на съдържанието. Необходимите знания са еквивалентни на успешно завършен курс Search Engine Optimisation (SEO) в SoftUni Digital.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 3 октомври 2020. Обучението стартира на 5 октомври и завършва с изпит, който ще се проведе на 28 и 29 ноември. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел Теми.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на червения бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, вие ще бъдете записани за обучението.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат в понеделник и сряда, от 19:00 до 22:00 ч.

Какви са формите на обучение?

Можете да изберете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с изпит, който ще се проведе онлайн и се състои от практическа част и тест. Всички, преминали изпита, ще придобият сертификат от СофтУни, ако получат оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част. СофтУни е лицензиран учебен център и след завършване на курса, курсистите имат възможност да получат държавно признато „ Удостоверение за професионално обучение“, валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
  • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
  • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
  • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията
220 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на курса (12 октомври). 

Преподаватели

netpeak avatar
Геннадий Воробьов
Геннадий Воробьов е Co-Founder & CEO на Netpeak Bulgaria – резултатно-ориентирана агенция за дигитален маркетинг, част от Netpeak Group. Екипът на агенцията е фокусиран да изпълнява мисията си да генерира печалба за малкия, средния и големия бизнеси в България и в чужбина, да развива пазара технологически и икономически, да създава нови кадри и с примера си да вдъхновява околните да бъдем проактивни граждани. Организатор на ежегодната конференция за дигитален маркетинг Online Advertising, основател на безплатна платформа за развитие на малкия бизнес Netpeak Cluster.
LinkedIn
m.zhelyazkov avatar
Мартин Желязков
Мартин Желязков е SEO специалист в Netpeak Bulgaria. Притежава дългогодишен опит в SEO оптимизацията на онлайн магазини и на корпоративни сайтове. Фокусът на работата му е насочен към оптимизацията и развитието на едни от най-големите дигитални бизнеси в България. В свободното си време обича да чете и да обогатява своите познания в сферата на SEO, Big Data и machine learning, както и да пише публикации на SEO тематика и дигитален маркетинг. Към екипа на Netpeak се присъединява през 2018 г. Досега е изнесъл редица корпоративни лекции и е участвал в множество семинари, уебинари, мастеркласове, сред които и Online Advertising конференция.
LinkedIn
donchev77 avatar
Борислав Дончев
Борислав Дончев е SEO специалист в Netpeak Bulgaria. Професионалното му развитие търпи огромен ръст след като завършва с отличие цялостната програма по дигитален маркетинг в SoftUni Digital 2018/2019. Тогава той печели първо място за най-добър студент в курса по "Search Engine Optimisation" и получава покана да се присъедини към екипа на Netpeak, която радостно приема. Това го прави част от множеството success stories на студенти, преминали успешно програмата на SoftUni Digital. Същевременно, Борислав е собственик на изключително успешен бизнес, функциониращ офлайн и онлайн. Водил е лекции и семинари за SEO, бизнес развитие и маркетингови стратегии.
SimonaVeselinovaYordanova avatar
Симона Йорданова
Симона Йорданова е завършила Нов български университет, където изучава специалност Реклама. Преди 4 години тя  започва своята кариера в областта на дигиталния маркетинг като Project Manager в Netpeak Bulgaria. Ръководи проекти от 6 години, като преди това е натрупала опит в неправителствения сектор. Към днешна дата в портфолиото ѝ има 24 активни проекта, които управлява, в различни области като Дом и градина, Авточасти, Мебели, Портали за обяви, Новини, Мода и други. Симона притежава задълбочени познания както в сферата на SEO, така и в PPC, уеб анализ, разработка на сайтове и др. Отговорна е за обучението на младши кадри в PM отдела на Netpeak. Лектор на събития, свързани с дигитален маркетинг.