Курс Google Ads Advanced - октомври 2020 - SoftUni Digital
Loading...

Google Ads Advanced - октомври 2020

06 октомври 2020 11 седмици 15 кредита

За курса

Курсът “Google Ads Advanced” е предназначен за тези, които желаят да надградят знанията и уменията си за работа с Google Ads платформата, след като вече са запознати с основните принципи за работа с нея. Фокус на курса са практически методи за изграждане и развитие на цялостен акаунт в Google Ads. По време на обучението ще се разгледат в дълбочина кои метрики са важни за различните типове кампании, конкретни непредвидени ситуации и начини за развитие на бизнеса, чрез рекламиране в Google Ads. В обучението са включени и реални ситуации, извадени на база опит от работа с различни по големина и естество бизнеси. Практическата част на курса включва задачи от различните етапи:  стратегия и планиране; имплементиране; измерване и оценката на ефективността на рекламата.

Умения, които ще придобиеш

 • Оптимизираш кампаниите в search & display network
 • Използваш възможностите на машинното обучение
 • Съставяш стратегия и медийно планиране
 • Измерваш ефективността на кампаниите в Google Ads
 • Да разбираш потребителската пътека
 • Прилагаш стратегии за мащабиране
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е предназначен за хора с начален опит в създаването на рекламни кампании в платформата на Google Ads. Изисква се първоначална подготовка и основни маркетингови познания.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 4 октомври 2020. Обучението стартира на 6 октомври и завършва с изпит, който ще се проведе на 28 и 29 ноември. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел Теми.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на червения бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, вие ще бъдете записани за обучението.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат във вторник и четвъртък, от 19:00 до 22:00 ч. в сградата на СофтУни, като освен на място в учебната зала, курсистите ще могат да се обучават и дистанционно.

Какви са формите на обучение?

Можете да изберете между присъствена и онлайн форма, така че обучението е подходящо както за учещи и работещи, така и за курсисти от страната и чужбина. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси. Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с изпит, който ще се проведе онлайн и се състои от практическа част и тест. Всички, преминали изпита, ще придобият сертификат от СофтУни, ако получат оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част. СофтУни е лицензиран учебен център и след завършване на курса, курсистите имат възможност да получат държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие в учебната зала на всички учебни занятия
 • Възможност за личен контакт с преподавателя и курсистите на живо
 • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията
240лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията
220лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на курса (13 октомври). 

Преподаватели

nataliastst avatar
Наталия Стоянова
Наталия Стоянова се запознава с маркетинговите комуникации в Софийски Университет, където изучава Public Relations. Започва своята кариера в областта на дигиталния маркетинг в софтуерна компания, а от 2018 г. насам е PPC Specialist в Netpeak Bulgaria. Изготвя и управлява performance-ориентирани дигитални стратегии предимно за E-commerce проекти в различни области - мода, обзавеждане, техника и др. През 2019 г. е сред финалистите на Google Premier Partner Awards в категория Search Excellence, а през 2020 г. е сертифициран Smart Bidding trainer от Google.
LinkedIn
Corina avatar
Женя Янкова
Женя Янкова е специалист по дигитален маркетинг със страст към иновациите и прогреса. “Цели, стратегия и резултати” е мотото ѝ в живота. Проповядва Автоматизация. Изповядва Дигитализация. Работи в сферата на онлайн маркетинга над 5 години. В последните две е част от рекламния отбор на Netpeak, където ръководи различни онлайн бизнеси и тяхното интернет представяне.