Курс Google Ads Advanced - октомври 2020 - SoftUni Digital
Loading...

Google Ads Advanced - октомври 2020

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Оптимизираш кампаниите в search & display network
  • Използваш възможностите на машинното обучение
  • Съставяш стратегия и медийно планиране
  • Измерваш ефективността на кампаниите в Google Ads
  • Да разбираш потребителската пътека
  • Прилагаш стратегии за мащабиране
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е предназначен за хора с начален опит в създаването на рекламни кампании в платформата на Google Ads. Курсистът трябва да има познания, както и опит в работата с платформи по следните направления - създаване на Google Ads акаунт, основни познания за начина, по който работи Google Ads, интерфейса и безпроблемно навигиране в него, както и видовете кампании. Препоръчителен е и опит в създаването и управлението кампании (с всички необходими компоненти) в Мрежата за търсене, Дисплейната мрежа и управлението на рекламен бюджет.

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или на лилавия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 4 октомври. Обучението стартира на 6 октомври 2020 г., а занятията ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19:00 до 22:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на курсов проект, който трябва да бъде предаден до 29 ноември, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 28 и 29 ноември.

Certificate

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:
        • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
        • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
        • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
        • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

220 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (13 октомври).

Преподаватели

Corina avatar
Женя Янкова
Женя Янкова е специалист по дигитален маркетинг със страст към иновациите и прогреса. “Цели, стратегия и резултати” е мотото ѝ в живота. Проповядва Автоматизация. Изповядва Дигитализация. Работи в сферата на онлайн маркетинга над 5 години. В последните две е част от рекламния отбор на Netpeak, където ръководи различни онлайн бизнеси и тяхното интернет представяне.
nataliastst avatar
Наталия Стоянова
Наталия Стоянова се запознава с маркетинговите комуникации в Софийски Университет, където изучава Public Relations. Започва своята кариера в областта на дигиталния маркетинг в софтуерна компания, а от 2018 г. насам е PPC Specialist в Netpeak Bulgaria. Изготвя и управлява performance-ориентирани дигитални стратегии предимно за E-commerce проекти в различни области - мода, обзавеждане, техника и др. През 2019 г. е сред финалистите на Google Premier Partner Awards в категория Search Excellence, а през 2020 г. е сертифициран Smart Bidding trainer от Google.
LinkedIn