Курс Ecommerce Advanced - септември 2020 - SoftUni Digital
Loading...

Ecommerce Advanced - септември 2020

За курса

Advanced курсът по E-commerce e подходящ за маркетолози, собственици на бизнес и хора, активно планиращи развитието на даден бизнес модел.
Ще бъдат разгледани конкурентни стратегии (бизнес стратегии, анализ и планиране), маркетингови стратегии (скалиране на бизнес, външни и вътрешни анализи), ще бъде направен цялостен преглед върху управлението на бизнеса и различните му компоненти, както и B2B отношения.
Този курс е част от основната програма на SoftUni Digital, където разглеждаме как се създават дигитални бизнеси и как да ги направим успешни и устойчиви. В настоящото обучение ще надградим знанията и ще разгледаме допълнителни инструменти. Основният фокус ще бъде насочен към скалиране на бизнеса и разрастването му на различни международни пазари.

Умения, които ще придобиеш

  • Бизнес планиране за скалируеми компании
  • Глобална конкурентна стратегия
  • Стратегии за Дигитален Маркетинг
  • Управление на дигитални екипи и бизнеси
  • Дигитални продажби и B2B отношения
  • Автоматизация в дигиталния бизнес
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с основни познания и опит в изграждане, оптимизиране, анализиране и глобализиране на онлайн магазини и дигитални бизнеси. Необходимите знания са еквивалентни на успешно завършен курс "Ecommerce".

Как мога да се запиша?

За да се запишете, кликнете ТУК или на лилавия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, Вие ще бъдете записани за обучението.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването в курса е отворено до 21 септември. Обучението стартира на 23 септември 2020 г., а занятията ще се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 22:00 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от теоретична част. Тя ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 14 и 15 ноември.

Certificate

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат и удостоверение.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:

• Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
• Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
• Достъп до затворена Facebook група с курсистите
• Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

220 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (28 септември).

Преподавател

fassa avatar
Димитър Савов

Димитър Савов работи в сферата на онлайн маркетинга от 2003-та година. Основател е на агенцията за дигитален маркетинг Startup Masters, която създава и развива дигитални бизнеси и е Premier Google Partner. Димитър има успешни дигитални кампании в 65 различни държави, които са генерирали над 375 милиона долара оборот за клиенти през последните 5 години.

LinkedIn