Курс Ecommerce Advanced - септември 2020 - SoftUni Digital
Loading...

Ecommerce Advanced - септември 2020

21 септември 2020 4 седмици 9 кредита

За курса

Майсторският клас по електронна търговия и онлайн бизнес е предназначен за собственици на бизнес, маркетолози или хора активно работещи за развитието на даден бизнес. Курсът има за цел да ви научи как да развивате и скалирате дигитални компании на глобалния пазар в интернет и да увеличите годишния оборот чрез онлайн продажби. 

Този курс е продължение на курса по електронна търговия (E-Commerce) от основната програма на SoftUni Digital, където разглеждаме как се започват дигитални бизнеси и как да ги направим успешни и устойчиви. Майсторският клас по електронна търговия дава отговор на въпроса какво да правим след това. Как да превърнем успешния и утвърден бизнес, който сме създали, в лидер на пазара на национално, международно и дори глобално ниво. Как да надиграем местните и глобални конкуренти. 

Въпреки, че курсът е за напреднали, темите, които ще разгледаме са много полезни и за студенти, млади предприемачи и маркетолози заради начина на мислене който ще изградят у вас.

Умения, които ще придобиеш

 • Бизнес планиране за скалируеми компании
 • Глобална конкурентна стратегия
 • Стратегии за Дигитален Маркетинг
 • Управление на дигитални екипи и бизнеси
 • Дигитални продажби и B2B отношения
 • Автоматизация в дигиталния бизнес
Теми
 • Ресурси

  Презентациите ще се водят на български език, а информацията в слайдовете ще бъде на английски. Причината за това са английските термини, използвани в практиката, които са непреводими на български или преводът им не се използва в бизнеса.

  Ресурси от темата

 • Бизнес планиране за скалируеми компании

  В първата лекция ще разгледаме как се планира един бизнес така, че да може да се превърне в огромна глобална компания и да може да оперира в целия свят докато екипа и продажбите му растат.

  Дата: 21 септември, от 19:00 - 22:00

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Глобална конкурентна стратегия

  Ще разгледаме какви са възможните ходове на вече развитите компании за превземане на глобалния пазар като вземем примери от глобалните гиганти, малките стартъпи, които разтърсват техните пазари и лидерите в стратегическото мислене, които формират бъдещето на конкурентната стратегия.

  Дата: 23 септември, от 19:00 - 22:00

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Стратегии за Дигитален Маркетинг

  Ще обсъдим как се формира доминираща маркетингова стратегия и какъв е процеса за развитие и оптимизация на тази стратегия в движение. Дигиталния маркетинг се променя ежедневно и за това ще обърнем внимание на това как да стигнем до върха да останем там с правилен подход, начин на мислене и иновация.

  Дата: 28 септември, от 19:00 - 22:00

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Управление на дигитални екипи и бизнеси

  Каквото и да измислим след това то трябва да бъде свършено. Ако ли не … провал. За това ще разгледаме най-модерните подходи за управление на екипи в дигиталните бизнеси и ще се научим как да подсигурим, не само идеите ни да се изпълняват и реализират а и как това да става все по-бързо и ефикасно докато екипа ни расте.

  Дата: 30 септември, от 19:00 - 22:00

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Дигитални продажби и B2B отношения

  Когато играта стане жестока умението да преговаряме с други бизнеси и да продаваме продуктите и услугите си на други фирми, правителства и организации придобива ключова важност. Истината е, че когато плуваш с акулите трябва да знаеш как да преговаряш с тях.

  Дата: 5 октомври, от 19:00 - 22:00

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Автоматизация в дигиталния бизнес

  За финал ще разгледаме един от най-важните аспекти на дигиталния бизнес. Автоматизацията. Идеята, че ако нещо може да не се върши от хора то не трябва да се върши от хора. Така повишаваме продуктивността на компанията, намаляваме разходите и увеличаваме приходите от всяка една инвестиция и иновация която правим. Ще разгледаме и случаите в които автоматизацията ни дава недостижими конкурентни предимства без които потребителите не могат да живеят и с които конкурентите не могат да се борят.

  Дата: 7 октомври, от 19:00 - 22:00

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Изпит

  Финалният изпит е съставен от две части - практически проект (90% от оценката) и теоретичен изпит (10% от оценката). 

  Практическият проект трябва да предадете не по-късно от 18.10(неделя) до 23:59:59 ч. 

  Теоретичният изпит ще се проведе от 10:00 ч. на 17 октомври до 22:00 ч. на 18 октомври

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с основни познания и опит в изграждане, оптимизиране, анализиране и глобализиране на онлайн магазини и дигитални бизнеси. Необходимите знания са еквивалентни на успешно завършен курс "Ecommerce".

Кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 19 септември 2019. Обучението стартира на 21 септември и завършва на 7 октомври.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВИ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки понеделник, сряда и петък от 19:00 до 22:00 ч. в зала Creative Lab в сградата на SoftUni, като освен на място в учебната зала, курсистите ще могат да се обучават и дистанционно.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в учебната зала, като ще имате и възможност лично да контактувате с преподавателите. Освен това ще имате достъп до всички видео записи и учебни материали от курса.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, ще имате възможност да се обучавате дистанционно, имайки достъп до live streaming обучение в реално време, както и до видео записите и учебните материали от курса.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Изпитът ще се проведе под формата на курсов проект, който всеки курсист ще има възможността да предаде за оценяване. Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако изкарат оценка над Много добър (5.00). 

Преразглеждане на оценките може да се заяви в рамките на 20 календарни дни от публикуването на протокола на курса. След това оценките остават окончателни.


Certificate

SoftUni е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценки на изпитите по теория и практика над Среден (3.00) курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на “Удостоверение за професионално обучение” можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса?

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие в учебната зала на всички учебни занятия
 • Контакт с преподавателя на живо
 • Достъп до виртуална класна стая и обучение в реално време
 • Доживотен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите и преподавателите
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията
240лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до виртуална класна стая и обучение в реално време
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите и преподавателите
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията
220лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на курса (28 септември). 

Преподавател

fassa avatar
Димитър Савов

Димитър Савов работи в сферата на онлайн маркетинга от 2003-та година. Основател е на агенцията за дигитален маркетинг Startup Masters, която създава и развива дигитални бизнеси и е Premier Google Partner. Димитър има успешни дигитални кампании в 65 различни държави, които са генерирали над 375 милиона долара оборот за клиенти през последните 5 години.

LinkedIn