Курс Email Automation Advanced - януари 2020 - SoftUni Digital
Loading...

Email Automation Advanced - януари 2020

За курса

Курсът за напреднали по Email Marketing е предназначен за хора с опит в областта на онлайн маркетинга и имейл маркетинга, които искат да се усъвършенстват в уменията си, да са наясно с топ практиките за реализиране на email маркетинг кампании.
Обучението ще бъде съчетание от практически съвети и дискусии по цялостния процес на създаване на кампания. Ще бъдат разгледани различни стратегии и инструменти, които се прилагат, така че да постигаме все по-добри резултати с всяка следваща кампания.
Ако имаш опит в Email маркетинга и искаш да опознаеш методите за професионално планиране, създаване, провеждане и анализиране на рекламна кампания, този майсторски клас ще ти е изключително полезен!

Умения, които ще придобиеш

  • Планираш правилно email маркетинг кампании
  • Създаваш и сегментираш целеви аудитории
  • Използваш задълбочените статистики за подобряване на резултатите си
  • Анализираш резултатите от вече изминали кампании
  • Използваш по най-разумния начин бюджета си
  • Оптимизираш действията си още по време на текущите кампании
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с опит в email маркетинга и онлайн маркетинга като цяло, познаващи основната структура на онлайн кампаниите. Всичко останало ще бъде обяснено и показано по време на обучението.

Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Certificate

Имам ли възможност да се явя на изпит и да взема сертификат?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете  официален сертификат от SoftUni Digital при оценка над  Мн. добър 5.00.

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане на курса и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

160 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава  100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, коятo сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

Justine avatar
Жюстин Томс
Жюстин Томс е създател и ръководител на дигитална агенция Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън и е сред пионерите в дигиталния маркетинг в България. Занимава се с това още от далечните 1997-98 година. Автор на 14 книги по дигитален маркетинг. Създател и идеен двигател на конкурса БГ Сайт 1998 - 2015 година. Преподавател по онлайн комуникации - маркетинг и ПР и Интернет медии повече от 10 години в НБУ и други частни колежи. Създател на медийна група Аз медиа - Az-jenata.bg и Az-deteto.bg - част от портфолиото на Инвестор.бг от 2012-та година. Член на УС на IAB България и член на Националния съвет по безопасен Интернет.
В годините е работила по различни проекти за стотици брандове, сред които McDonalds, Shell, UniCredit Bulbank, Рош България, Сервие, Дивино и много други.
В свободното си време е активист за промяна, интересува се от съвременно изкуство и свободно образование.