Курс Voice Search for Beginners - август 2019 - SoftUni Digital
Loading...

Voice Search for Beginners - август 2019

Присъствено
29 / 30
Онлайн
384 / 1000

За курса

С нашумяването на смарт устройства за домашна употреба, гласовото търсене се превръща във все по-предпочитан начин за откриване на информация. По статистики до 2020 г. гласовото търсене, ще изравни нормалното търсене с въвеждане на символи.

Курсът „Voice Search“ ще ви научи как да направите своя продукт откриваем за хора, търсещи с гласови команди. Ще ви въведе в света на  Voice, ключови думи за Voice, SEO и за какво можете да използвате  Voice, разглеждайки реални примери.

Обучението ще ви изведе на вълната на новите технологии - ще научите как да съставяте скрипт, да го оптимизирате и да го направите подходящ за откриване от търсачките

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с Voice
  • Оптимизация на Voice търсене
  • Създаване на Voice приложение
  • Kога е релевантно да ползваме Voice - бизнес казус
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи, както и за всички, които имат начален или среден опит с voice search.

Каква е формата на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.
Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса.
Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако оценката им от изпита е над Много добър (5.00).

Колко струва обучението в курса?

Курсът е безплатен. Имате възможност да се явите на изпит при следващо провеждане на курса след заплащане на еднократна такса.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
Безплатно
Изпит

Записването за следваща изпитна дата ще бъде достъпно, когато започне провеждането на следващо издание на курса. Таксата включва:

  • Явяване на следващия изпит за курса и издаване на официален сертификат от SoftUni Digital
100 лв.

Преподавател

Stoyan94 avatar
Стоян Стоянов
Стоян е продуктов дизайнер, researcher и стратег. Опитът му се състои в това да помага на стартиращи фирми да изградят продуктите си отначало и да ги направят успешни, като създават солидна стратегия и разбиране за своите клиенти. Едно от нещата, което го държи буден по време на късните часове е комбинацията от технологии и хора и как човек може да подобри способностите си чрез комбинация от изкуствен интелект и Блокчейн. Можете да разберете повече за него на http://svstoyanov.com