Conversion Rate Optimization - юни 2019 Курс Conversion Rate Optimization - юни 2019 - SoftUni Digital
Loading...

Conversion Rate Optimization - юни 2019

За курса

Обучението “Conversion Rate Optimization” ще ви научи как да идентифицирате възможности за увеличаване на процента на реализации (конверсии) за дигиталните бизнеси, които управлявате.

Conversion Rate Optimization е област в сферата на дигиталния маркетинг, която набира все по-голяма популярност и значение с всеки изминал ден заради възможностите за увеличаване на приходите от съществуващия трафик, които предоставя.

Ще придобиете знания за това как се създават алтернативни версии на вашите страници, как се провеждат експерименти и как да използвате данните от тях за увеличаване на реализациите. Ще бъдат разгледани различни инструменти, похвати и тактики с цел получаването на максимално детайлна и конкретна информация, като ще бъдат засегнати и възможностите за ползване на Google Analytics и Google Optimize за conversion rate оптимизации.

Лекциите са съчетание от практически демонстрации и презентации, с които ще придобиете знания как да идентифицирате възможностите за оптимизация на различни дигитални бизнеси и как точно да тествате новите си идеи.

Умения, които ще придобиеш

 • Методи за оптимизация на конверсиите
 • Как да настроиш и работиш с Google Optimize
 • Тактики за увеличаване на реализациите
 • Как да анализираш резултатите от експериментите
 • Проверка на данните от системите за уеб анализ
 • Формирана на хипотези за увеличение на приходите
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи и средно напреднали в дигиталния маркетинг и уеб анализа, които искат да придобият знания и умения за увеличаване на процента на реализации на различни дигитални бизнеси.

Кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 23 юни 2019. Обучението стартира на 25 юни и завършва на 4 юли.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВИ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки вторник и четвъртък от 19:00 до 22:00 ч., като за конкретните зали в сградата на SoftUni, вижте информацията за съответната лекция в раздел "Теми".

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лекторите, когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Изпитът ще се проведе под формата на курсов проект, който всеки курсист ще има възможността да предаде за оценяване. Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако изкарат оценка над Много добър (5.00). 

Има ли допълнителни изисквания?

Препоръчително е да имате собствен сайт, на който да упражнявате наученото.

Колко струва обучението в курса?

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до онлайн ресурси: live стрийминг, видеа от учебните занятия, презентации, допълнителни материали 
 • Достъп до затворена Facebook група с участниците в курса и лекторите
 • Възможност за задаване на конкретни въпроси към лекторите на живо
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
180лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до онлайн ресурси: live стрийминг, видеа от учебните занятия, презентации, допълнителни материали 
 • Достъп до затворена Facebook група с участниците в курса и лекторите
 • Възможност за задаване на конкретни въпроси към лекторите през платформата sli.do
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
160лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до второто занятие на курса (27 юни). 

Преподаватели

m.zhelyazkov avatar
Мартин Желязков
Мартин Желязков е SEO специалист в агенция за дигитален маркетинг Netpeak, където фокусът му е насочен към оптимизацията и развитието на едни от най-големите дигитални бизнеси в България. Работата му главно е насочена към постигането на резултати по ключови показатели за развитието на всеки един бизнес. В свободното си време обича да чете и да пише публикации на теми свързани със SEO оптимизацията и дигиталния маркетинг.


LinkedIn
simeon.emanuilov avatar
Симеон Емануилов
Симеон Емануилов е Senior SEO специалист с дългогодишен опит в сферата на уеб програмирането, разработвайки различни решения за онлайн магазини и уеб сайтове.
Допълнително се занимава с разработка на полезни SEO инструменти, които улесняват процеса на анализ. Лектор е на специализирани събития в България като някои от тях са: SoftUni SEO обучението, OA Conf, Indit BlackHat Conference и др.
В последните две години работи като SEO специалист в Netpeak, една от най-големите онлайн маркетинг агенции в Източна Европа. Там работи по едни от най-големите български сайтове, онлайн магазини и новинарски портали.

LinkedIn