Курс Conversion Rate Optimization - юни 2019 - SoftUni Digital
Loading...

Conversion Rate Optimization - юни 2019

За курса

Обучението “Conversion Rate Optimization” ще ви научи как да идентифицирате възможности за увеличаване на процента на реализации (конверсии) за дигиталните бизнеси, които управлявате.

Conversion Rate Optimization е област в сферата на дигиталния маркетинг, която набира все по-голяма популярност и значение с всеки изминал ден заради възможностите за увеличаване на приходите от съществуващия трафик, които предоставя.

Ще придобиете знания за това как се създават алтернативни версии на вашите страници, как се провеждат експерименти и как да използвате данните от тях за увеличаване на реализациите. Ще бъдат разгледани различни инструменти, похвати и тактики с цел получаването на максимално детайлна и конкретна информация, като ще бъдат засегнати и възможностите за ползване на Google Analytics и Google Optimize за conversion rate оптимизации.

Лекциите са съчетание от практически демонстрации и презентации, с които ще придобиете знания как да идентифицирате възможностите за оптимизация на различни дигитални бизнеси и как точно да тествате новите си идеи.

Умения, които ще придобиеш

  • Методи за оптимизация на конверсиите
  • Как да настроиш и работиш с Google Optimize
  • Тактики за увеличаване на реализациите
  • Как да анализираш резултатите от експериментите
  • Проверка на данните от системите за уеб анализ
  • Формирана на хипотези за увеличение на приходите
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи и средно напреднали в дигиталния маркетинг и уеб анализа, които искат да придобият знания и умения за увеличаване на процента на реализации на различни дигитални бизнеси.

Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Certificate

Имам ли възможност да се явя на изпит и да взема сертификат?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете  официален сертификат от SoftUni Digital при оценка над  Мн. добър 5.00.

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане на курса и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

120 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава  100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподаватели

m.zhelyazkov avatar
Мартин Желязков
Мартин Желязков е SEO специалист в агенция за дигитален маркетинг Netpeak, където фокусът му е насочен към оптимизацията и развитието на едни от най-големите дигитални бизнеси в България. Работата му главно е насочена към постигането на резултати по ключови показатели за развитието на всеки един бизнес. В свободното си време обича да чете и да пише публикации на теми свързани със SEO оптимизацията и дигиталния маркетинг.


LinkedIn
simeon.emanuilov avatar
Симеон Емануилов
Симеон Емануилов е Senior SEO специалист с дългогодишен опит в сферата на уеб програмирането, разработвайки различни решения за онлайн магазини и уеб сайтове.
Допълнително се занимава с разработка на полезни SEO инструменти, които улесняват процеса на анализ. Лектор е на специализирани събития в България като някои от тях са: SoftUni SEO обучението, OA Conf, Indit BlackHat Conference и др.
В последните две години работи като SEO специалист в Netpeak, една от най-големите онлайн маркетинг агенции в Източна Европа. Там работи по едни от най-големите български сайтове, онлайн магазини и новинарски портали.

LinkedIn