Facebook and Instagram Essentials - февруари 2019 Курс Facebook and Instagram Essentials - февруари 2019 - SoftUni Digital
Loading...

Facebook and Instagram Essentials - февруари 2019

Присъствено
99 / 100
Онлайн
2589 / 3000

За курса

Курсът по "Основи на Facebook и Instagram" е предназначен за хора с основни познания в областта, които искат да задълбочат и развият знанията си относно практиките за реализиране на рекламни кампании в най-популярните социални мрежи в света.

Обучението ще се проведе с ясен акцент върху теоретичните и практически умения, необходими за създаването, популяризирането и развиването на акаунти във Facebook и Instagram. Основните теми са съсредоточени върху важните стъпки около подготовката на съдържание, подходящо за тези мрежи, създаването на профил и рекламни кампании, целящи увеличаване на конверсиите.

Подходът на курса предвижда съчетание от практически съвети и дискусии по цялостния процес, върху който се развиват тези платформи, включвайки основните задачи, на които трябва да обърнем внимание, за да бъде нашият онлайн профил максимално ефикасен. За целта ще бъдат използвани реални примери от бизнеса и стратегии.

Ако не притежаваш задълбочен опит във Facebook и Instagram, но искаш да придобиеш основни познания за методите на планиране, създаване, провеждане и анализиране на различни кампании в тях, този курс ще те отведе на ново ниво и ще открие пред теб неограничените възможности на социалните мрежи!

Умения, които ще придобиеш

 • Да създаваш съдържание, което да удовлетворява максимално всички цели, поставени пред теб и кампанията ти
 • Да достигаш до най-подходящите аудитории и да планираш реклама с бъдеще
 • Да използваш максимално анализите на статистиките за подобряване на резултатите си
 • Да създаваш изпълними планове за текущите си кампании
 • Да анализираш резултатите от вече отминали кампании
 • Да използваш оптимално бюджета си
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора без или с малък опит в дигиталния маркетинг във Facebook и Instagram, а главната му цел е да Ви въведе в основите му, да Ви донесе сигурност при използването на социалните мрежи и реални успехи за Вашия бизнес.

Кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 21 февруари 2018. Обучението стартира на 23 февруари и завършва на 16 март.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВИ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Обучението е безплатно, но присъствените места са ограничени. 

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятиятата се провеждат всяка събота от 19:00 до 22:00 ч. в зала Deep Web в сградата на SoftUni.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета, да участвате в упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и можете да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектора, когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с практическо задание. На база финален проект ще бъде формирана финалната оценка. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако оценката им от изпита е над Много добър (5.00).

Колко струва обучението в курса?

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните занятия, презентации, допълнителни материали 
Безплатно
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните занятия, презентации, допълнителни материали 
Безплатно
Изпит (до 9.03.2019)

Ранно записване за изпит

 • Явяване на изпит и издаване на официален сертификат от SoftUni Digital
 • Достъп до live стрийминг
100 лв.
Изпит (от 10.03 до 16.03.2019)

Късно записване за изпит

 • Явяване на изпит и издаване на официален сертификат от SoftUni Digital
 • Достъп до live стрийминг
200 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до края на ранното записване за изпита (до 9 март).

Преподавател

AlenPopovic avatar
Ален Попович
Ален Попович е дългогодишен лектор, организирал над 10 събития, и експерт по дигитален маркетинг и социални медии, един от създателите на маркетинг агенцията Connect Me. Неговият професионализъм се изразява в многобройните успешни проекти, зад които стои – сред тях са iWoman, X Factor Bulgaria, Social Me и много други.
Разнообразните му интереси се проявяват и в последните му начинания. Kъм момента той е съосновател на InChainZ и маркетинг съветник на CURES Token – революционни, базирани на блокчейн проекти, насочени към необятния световен пазар.