Digital Video Marketing - ноември 2018 Курс Digital Video Marketing - ноември 2018 - SoftUni Digital
Loading...

Digital Video Marketing - ноември 2018

За курса

Курсът Digital Video Marketing включва серия от практически лекции и дискусии, покриващи основните аспекти на видео маркетинга в дигитална среда. Обучението ще ви преведе през създаване и оптимизиране на видео стратегия, тактики и практически съвети за създаване на консистентно и ефективно съдържание, основни понятия за обработка на видео, както и разпространение и реклама на видео онлайн.

Ще разгледаме видовете рекламни кампании и формати, успешни и неуспешни практики, техники за анализ и оптимизиране на резултатите. Ще обърнем внимание на YouTube, LinkedIn, Facebook и Instagram: съвети как да стартираме, развием и оптимизираме присъствието си в тези канали.

След края на този курс ще знаете как успешно да интегрирате и използвате видео в онлайн каналите на компанията ви, какви са необходимите ресурси за изпълнение на стратегията и как видеото се вписва в общия маркетингов микс. Целта на обучението е да получите фундаментални познания и умения за създаване, управление, развитие и реклама на дигитално видео съдържание за бизнес цели.

Запишете се на обучението, за да усвоите практически техники, да разширите познанията си за видео маркетинг и да започнете да прилагате наученото в помощ на бизнеса ви!  

Умения, които ще придобиеш

  • Проучване и анализ на аудиторията, категорията и конкуренцията
  • Изграждане на видео стратегия спрямо бизнес целите на проекта
  • Определяне на необходимите ресурси, техника, екип и бюджет за дигитални видео проекти
  • Планиране и създаване на видео съдържание и видео рекламни кампании
  • Планиране и реализиране на видео кампании с известни личности
  • Оптимизиране на резултатите в реално време
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Обучението е подходящо за маркетинг и бранд мениджъри, акаунти и social media професионалисти, дигитални ентусиасти и фриленсъри, инфлуенсъри и студенти, както и за хора с опит в рекламата, желаещи да разширят знанията и уменията си по отношение на онлайн видео маркетинг.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Можете да се запишете за онлайн обучението  по всяко време, като ще имате възможност да гледате лекциите в удобен за вас момент от всяка точка на света. Ще имате право да използвате ресурсите от курса за неограничен период от време.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Certificate

Имам ли възможност да се явя на изпит и да взема сертификат?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете  официален сертификат от SoftUni Digital при оценка над  Мн. добър 5.00.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете да се запишете в обучението в онлайн форма. Ще имате достъп до материалите от всяка точка на света за неограничен период от време.

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните знятия, презентации, допълнителни материали и др.
140 лв.
Онлайн

  • Явяване на изпит и издаване на сертификат при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава  100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

bpminmymind avatar
Петър Владимиров е Client Service Director & Partner в дигитална агенция Interactive Share. През последните 9 години се занимава с онлайн маркетинг и реклама, а преди това с PR.
Разработвал е дигитални стратегии с фокус на бизнес резултати както за малки и средни бизнеси, така и за някои от най-големите рекламодатели като Reckitt Benckiser, Hyundai, Samsung, Ficosota, METRO, Fantastico, Goodyear, Nestle и много други.
Участвал е в редица семинари, обучения и конференции в страната и чужбина.  Активен член на IAB България.  Има научни публикации на различни теми в областта на масовите комуникации. Правил е корпоративни тренинги за дигитални комуникации и технологии на десетки международни кампании.
LinkedIn