Digital Video Marketing - ноември 2018 Курс Digital Video Marketing - ноември 2018 - SoftUni Digital
Loading...

Digital Video Marketing - ноември 2018

За курса

Курсът Digital Video Marketing включва серия от практически лекции и дискусии, покриващи основните аспекти на видео маркетинга в дигитална среда. Обучението ще ви преведе през създаване и оптимизиране на видео стратегия, тактики и практически съвети за създаване на консистентно и ефективно съдържание, основни понятия за обработка на видео, както и разпространение и реклама на видео онлайн.

Ще разгледаме видовете рекламни кампании и формати, успешни и неуспешни практики, техники за анализ и оптимизиране на резултатите. Ще обърнем внимание на YouTube, LinkedIn, Facebook и Instagram: съвети как да стартираме, развием и оптимизираме присъствието си в тези канали.

След края на този курс ще знаете как успешно да интегрирате и използвате видео в онлайн каналите на компанията ви, какви са необходимите ресурси за изпълнение на стратегията и как видеото се вписва в общия маркетингов микс. Целта на обучението е да получите фундаментални познания и умения за създаване, управление, развитие и реклама на дигитално видео съдържание за бизнес цели.

Запишете се на обучението, за да усвоите практически техники, да разширите познанията си за видео маркетинг и да започнете да прилагате наученото в помощ на бизнеса ви!  

Умения, които ще придобиеш

 • Проучване и анализ на аудиторията, категорията и конкуренцията
 • Изграждане на видео стратегия спрямо бизнес целите на проекта
 • Определяне на необходимите ресурси, техника, екип и бюджет за дигитални видео проекти
 • Планиране и създаване на видео съдържание и видео рекламни кампании
 • Планиране и реализиране на видео кампании с известни личности
 • Оптимизиране на резултатите в реално време
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Обучението е подходящо за маркетинг и бранд мениджъри, акаунти и social media професионалисти, дигитални ентусиасти и фриленсъри, инфлуенсъри и студенти, както и за хора с опит в рекламата, желаещи да разширят знанията и уменията си по отношение на онлайн видео маркетинг.

Кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 18 ноември 2018. Обучението стартира на 20 ноември и завършва на 18 декември.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВИ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки вторник от 19:00 до 22:00 ч.в зала HQ Lab в сградата на SoftUni.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектора, когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с практическо задание. На база финален проект ще бъде формирана финалната оценка. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако оценката им от изпита е над Много добър (5.00).

Колко струва обучението в курса?

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до онлайн ресурси: live стрийминг, видеа от учебните занятия, презентации, допълнителни материали 
 • Достъп до затворена Facebook група с участниците в курса и лектора
 • Възможност за задаване на конкретни въпроси към лектора на живо
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
180лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до онлайн ресурси: live стрийминг, видеа от учебните занятия, презентации, допълнителни материали 
 • Достъп до затворена Facebook група с участниците в курса и лектора
 • Възможност за задаване на конкретни въпроси към лектора през платформата sli.do
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
160лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на курса (4 декември). 

Преподавател

bpminmymind avatar
Петър Владимиров е Client Service Director & Partner в дигитална агенция Interactive Share. През последните 9 години се занимава с онлайн маркетинг и реклама, а преди това с PR.
Разработвал е дигитални стратегии с фокус на бизнес резултати както за малки и средни бизнеси, така и за някои от най-големите рекламодатели като Reckitt Benckiser, Hyundai, Samsung, Ficosota, METRO, Fantastico, Goodyear, Nestle и много други.
Участвал е в редица семинари, обучения и конференции в страната и чужбина.  Активен член на IAB България.  Има научни публикации на различни теми в областта на масовите комуникации. Правил е корпоративни тренинги за дигитални комуникации и технологии на десетки международни кампании.
LinkedIn