Курс Ecommerce Masterclass - юли 2019 - SoftUni Digital
Loading...

Ecommerce Masterclass - юли 2019

За курса

Майсторският клас по електронна търговия и онлайн бизнес е предназначен за собственици на бизнес, маркетолози или хора активно работещи за развитието на даден бизнес. Курсът има за цел да ви научи как да развивате и скалирате дигитални компании на глобалния пазар в интернет и да увеличите годишния оборот чрез онлайн продажби. 

Този курс е продължение на курса по електронна търговия (E-Commerce) от основната програма на SoftUni Digital, където разглеждаме как се започват дигитални бизнеси и как да ги направим успешни и устойчиви. Майсторският клас по електронна търговия дава отговор на въпроса какво да правим след това. Как да превърнем успешния и утвърден бизнес, който сме създали, в лидер на пазара на национално, международно и дори глобално ниво. Как да надиграем местните и глобални конкуренти. 

Въпреки, че курсът е за напреднали, темите, които ще разгледаме са много полезни и за студенти, млади предприемачи и маркетолози заради начина на мислене който ще изградят у вас.

Умения, които ще придобиеш

  • Бизнес планиране за скалируеми компании
  • Глобална конкурентна стратегия
  • Стратегии за Дигитален Маркетинг
  • Управление на дигитални екипи и бизнеси
  • Дигитални продажби и B2B отношения
  • Автоматизация в дигиталния бизнес
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

За да извлечете максимума от курса е силно препоръчително да сте запознати със следните теми: Digital Analytics, Google Ads, Facebook Marketing & Advertising, Email marketing & Email Automation, Remarketing, както и да имате фундаментални познания за дигиталния маркетинг.

Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Certificate

Имам ли възможност да се явя на изпит и да взема сертификат?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете  официален сертификат от SoftUni Digital при оценка над  Мн. добър 5.00.

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане на курса и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

160 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава  100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

fassa avatar
Димитър Савов

Димитър Савов работи в сферата на онлайн маркетинга от 2003-та година. Основател е на агенцията за дигитален маркетинг Startup Masters, която създава и развива дигитални бизнеси и е Premier Google Partner. Димитър има успешни дигитални кампании в 65 различни държави, които са генерирали над 375 милиона долара оборот за клиенти през последните 5 години.

LinkedIn