Курс Google Ads Masterclass - март 2019 - SoftUni Digital
Loading...

Google Ads Masterclass - март 2019

За курса

Курсът за напреднали по Google Ads е предназначен за хора, които активно се занимават с дигитален маркетинг и вече са добили основни познания за работа с платформата. Обучението цели да запознае аудиторията не само с най-добрите практики за оптимизация на рекламни кампании, но също така да покаже как да свържете работата си в нея с реалните бизнес цели на компанията, за която работите. 
Програмата съчетава теория, практика и дискусии, свързани с казуси, с които повечето бизнеси се сблъскват ежедневно. Ще разгледаме много важни теми, свързани с проследяване на резултати, анализ на постигнатото, split testing, attribution modeling, как да боравим бързо и ефективно с инструменти като Google Analytics, добри практики за лендинг страници, автоматизация,  Google Ads API. 
Този курс има за цел да ви научи да гледате цялостната картина и да Ви помогне да изградите и реализирате високоефективна стратегия в платформата, с която да постигнете, а защо не и надминете поставените от вас цели. Този курс ще ви научи, не само на конкретни стратегии, но и на начина на мислене, който ще ви осигури добри резултати в дългосрочен план.  

Умения, които ще придобиеш

  • Подбираш инструменти, за да измерваш постигнатите резултати
  • Разбираш потребителската пътека
  • Подбираш правилните ключови думи
  • Пишеш атрактивни рекламни послания
  • Прилагаш добрите практики в search и display
  • Изчисляваш дали рекламните ти кампании постигат правилните KPI
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с опит в рекламната платформа на Google. Предимство би било за участниците е да са карали базовия курс за Google Ads и да са се сертифицирали в програмата на Google Ads (но не е задължително).

Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Certificate

Имам ли възможност да се явя на изпит и да взема сертификат?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете  официален сертификат от SoftUni Digital при оценка над  Мн. добър 5.00.

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане на курса и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

170 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава  100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

alexgadvertise avatar
Александър Георгиев
Александър Георгиев е създател на дигитална агенция Advertise BG. Завършил е бакалавър eCommerce и магистратура Wireless Enterprise Business Systems в Brunel University, западен Лондон. Практикува дигитален маркетинг вече над 11 години в България и чужбина. Започва кариерата си като предлага Google AdWords услуги на малки и средни предприятия във Великобритания през 2007 година.

Алекс е Google Certified Trainer, като в момента е фокусиран върху изграждането на цялостни дигитални стратегии и Conversion Rate Optimisation. През годините е работил с много от големите брандове на българския пазар, част от тях са Plesio, Happy Delivery, Sport Depot, Peugeot, Gala Collezione, Бяла Карта, Varchev Finance, Cannon, Fantastico и много други.