Copywriting Secrets - април 2018 Курс Copywriting Secrets - април 2018 - SoftUni Digital

Copywriting Secrets - април 2018

04 април 2018 3 седмици 6 кредита

За курса

Копирайтинг обучението отговаря на все по-голямото значение, което отдават бизнесите и специалистите по дигитален маркетинг на качественото уникално съдържание. Интересът към създаване на работещи текстове наложи подготовката на цикъл от лекции и практически упражения, посветени на Content-а. От тях могат да  се възползват всички, които създават съдържание, но материята е изключително полезна и за оптимизатори, специалисти по маркетинг и реклама, PR специалисти, блогъри и автори.
Свикнали сме да приемаме Копирайтърите само като писачи на рекламни текстове, но на участниците им предстои да видят същността на създаване на успешни реклами, на вълнуващи слогани и клипове. Ще се показват и реализират най-добрите образци, самите участници ще са част от екипи, които да създадат своята първа реклама.
Копирайтингът се развива според свои правила и за да сме успешни специалисти, добре е да познаваме различните техники на писане. Именно това ще усвоят всички в практическите занятия от обучението. Ако за вас думите са не просто изразно средство, ако искате да разберете защо Content is King, ако писането за вас е страст – добре дошли!

Умения, които ще придобиеш

 • Различаване на отделните видове комерсиално съдъжание
 • Създаване на вълнуващи и работещи заглавия
 • Разучаване на структурата на комерсиалния текст
 • Писане на успешно съдържание
 • Изграждане на своите първи Content стратегии
 • Разработване на дистрибуционните канали на съдържание

Теми

 • Дефиниции за Копирайтинг, основни понятия

  Въвеждане в историята на Копирайтигна и няколко дефиниции, които го определят. Запознаване с основните понятия, които са част от работата на кoпирайтъра, значението му за развитието на бизнес реномето и маркетинга на бранда като цяло.
  Дата: 4-ти април, 19:00 - 22:00, Deep Web

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Видове рекламно съдържание

  Запознаване с различните формати рекламно съдържание, техните специфики и факторите, които ги определят. Запознаване със стуктурата на Маркетинг микса и как да го прилагаме максимално ефективно в раличните кампании. Анализ на добрите и слабите примери от различните видове Контент за традиционните и дигиталните медии.
  Дата: 5-ти април, 19:00 - 22:00, Experience

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Структура на комерсиалния текст

  Запознаване с отделните части на един комерсиален текст. Дисекция на отделните елементи – заглавие, подзаглавия, Call to Action. Курсистите ще научат за ключовата роля на заглавието за привличане на потребителското внимание, за отделните характеристики на продукта. Акцент на занятието – копирайтъски техники на писане.
  Допълнителни знания: как да се избират ключовите думи в текста, писане на Call to Action. Домашно задание – писане на Call to Action  за различните формати 
  Дата: 11-ти април, 19:00 - 22:00, Deep Web

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Как да управляваме онлайн съдържанието си

  Основни дефиниции на Контент Маркетинга и приложението в развитието на бизнеса. Създаване на Контент Маркетинг стратегия на Съдържанието и нейното модериране. Показване и анализ на работещи кампании от България и света.
  Дата: 12-ти април, 19:00 - 22:00, Experience

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Дистрибуция на Съдържанието

  Разпространение на съдържанието в раличните канали, използвани за реклама. Примери за контролирани и свoбодни вълни на дистрибуцията. Получаване на знания и умения за създаване на съдържание в Социалните мрежи, неговото публикуване и модериране. Задача за домашно: създаване на примерни ткестове за Фейсбук, Инстаграм и блог- пост.
  Дата: 18-ти април, 19:00 - 22:00, Deep Web

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Въпроси и отговори

  Преговор на научените знания, дискусия за основните фактори, определящи Копирайтинга и отговор на допълнителни въпроси.
  Дата: 19-ти април, 19:00 - 22:00, Experience

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Изпит

  Изпитът ще представлява курсов проект, който трябва да предадете до 28.04 до 23:59 ч.

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

"Copywriting Secrets" е подходящ за специалисти в областта на дигиталния марктинг и комерсиалното писане, но и за непрофесионалисти, фрий лансъри и блогъри.

Кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 2 април 2018. Обучението стартира на 4 април и завършва на 19 април.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВИ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки сряда от 19:00 до 22:00 ч. в зала Deep Web и четвъртък от 19:00 до 22:00 ч. в зала Experience в сградата на SoftUni.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Изпитът ще се проведе под формата на курсов проект, който всеки курсист ще има възможността да разработва. Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако изкарат оценка над Много добър (5.00). 

Колко струва обучението в курса?

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните знятия, презентации, допълнителни материали 
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните знятия, презентации, допълнителни материали 
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
160 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на курса (11 април). 

Преподавател

Utremer avatar
Любомир Любомиров копирайтър със стаж повече от 15 години. Собственик на Copywrite Studio – бранд, ориентиран изключително върху създаването на уникално и успешно комерсиално съдържание. В портфолиото си има повече от 250 успешно реализирани кампании в сферата на Копирайтинга и Контент Маркетинга. С екипа си създават Контент за уебсайтове и лендинг страници, слогани,  скриптове за радио и ТВ рекламни спотове, съдържание за печатна реклама, анализи и електронни книги. Сред клиентите му са Subway, Prestigio, Adress, ReMax, Euroins, Мебели Виденов, Мебели Мондо, All Channels Communication. Лектор на топ семинари и конференции за Дигитален Маркетинг. 
Създател на Българската Асоциация по Копирайтинг.