Copywriting Secrets - април 2018 Курс Copywriting Secrets - април 2018 - SoftUni Digital
Loading...

Copywriting Secrets - април 2018

За курса

Копирайтинг обучението отговаря на все по-голямото значение, което отдават бизнесите и специалистите по дигитален маркетинг на качественото уникално съдържание. Интересът към създаване на работещи текстове наложи подготовката на цикъл от лекции и практически упражнения, посветени на Content-а. От тях могат да  се възползват всички, които създават съдържание, но материята е изключително полезна и за оптимизатори, специалисти по маркетинг и реклама, PR специалисти, блогъри и автори.
Свикнали сме да приемаме Копирайтърите само като писачи на рекламни текстове, но на участниците им предстои да видят същността на създаване на успешни реклами, на вълнуващи слогани и клипове. Ще се показват и реализират най-добрите образци, самите участници ще са част от екипи, които да създадат своята първа реклама.
Копирайтингът се развива според свои правила и за да сме успешни специалисти, добре е да познаваме различните техники на писане. Именно това ще усвоят всички в практическите занятия от обучението. Ако за вас думите са не просто изразно средство, ако искате да разберете защо Content is King, ако писането за вас е страст – добре дошли!

Умения, които ще придобиеш

  • Различаване на отделните видове комерсиално съдъжание
  • Създаване на вълнуващи и работещи заглавия
  • Разучаване на структурата на комерсиалния текст
  • Писане на успешно съдържание
  • Изграждане на своите първи Content стратегии
  • Разработване на дистрибуционните канали на съдържание
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи, както и за всички, които имат начален опит в сферата на видео продукцията, обработката и разпространението на видео. 

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Можете да се запишете за онлайн обучението  по всяко време, като ще имате възможност да гледате лекциите в удобен за вас момент от всяка точка на света. Ще имате право да използвате ресурсите от курса за неограничен период от време.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона " ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Certificate

Имам ли възможност да се явя на изпит и да взема сертификат?

Обучението завършва с практически изпит, който представлява тест с поредица от въпроси с избираем
отговор. На база броя правилни отговори на всеки курсист, ще бъде формирана неговата оценка. Желаещите
да се явят на изпита ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако оценката им от
изпита е над Много добър(5.00).

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете да се запишете в обучението в онлайн форма. Ще имате достъп до материалите от всяка точка на света за неограничен период от време.

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните знятия, презентации, допълнителни материали и др.
170 лв.
Онлайн

  • Явяване на изпит и издаване на сертификат при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава  100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

Utremer avatar
Любомир Любомиров копирайтър със стаж повече от 15 години. Собственик на Copywrite Studio – бранд, ориентиран изключително върху създаването на уникално и успешно комерсиално съдържание. В портфолиото си има повече от 250 успешно реализирани кампании в сферата на Копирайтинга и Контент Маркетинга. С екипа си създават Контент за уебсайтове и лендинг страници, слогани,  скриптове за радио и ТВ рекламни спотове, съдържание за печатна реклама, анализи и електронни книги. Сред клиентите му са Subway, Prestigio, Adress, ReMax, Euroins, Мебели Виденов, Мебели Мондо, All Channels Communication. Лектор на топ семинари и конференции за Дигитален Маркетинг. 
Създател на Българската Асоциация по Копирайтинг.