Building Digital Branding - март 2018 Курс Building Digital Branding - март 2018 - SoftUni Digital
Loading...

Building Digital Branding - март 2018

Присъствено
59 / 60
Онлайн
1431 / 2000

За курса

Целта на това обучение е да даде на курсистите базова информация за това как се изгражда стратегия за дигитално присъствие и дигитален брандинг.
Ще започнем от въведение в брандинга, основните елементи на бранда и какви са принципите за изграждане на бранд в традиционна среда. Ще разгледаме актуалните дигитални канали и ще сравним изграждането на бранд в традиционна и в дигитална среда. Ще преминем през основни понятия като SWOT анализ, таргет аудитории, послания, консистентност в комуникациите и измерване на резултатите. 
Без консистентно развитие на бранда в дигиталните канали, в днешно време изобщо нямаме бранд. Затова ще покрием основните принципи за развитие на дигиталния брандинг, така че да може да приложите веднага наученото.

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране на основните компоненти на бранда и брандинга
  • Познаване на компонентите на стратегията за онлайн присъствие
  • Разпознаване на основните елементи при изграждането на дигитален бранд
  • Разпознаване на силните и слабите страни на един бизнес
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи, както и за всички, които имат начален или среден опит с маркетинга.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време, като ще имате възможност да гледате лекциите в удобен за вас момент от всяка точка на света. Ще имате право да използвате ресурсите от курса за неограничен период от време.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Certificate

Имам ли възможност да се явя на изпит и да взема сертификат?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете официален сертификат от SoftUni Digital при оценка над Мн. добър 5.00.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете да се запишете в обучението в онлайн форма. Ще имате достъп до материалите от всяка точка на света за неограничен период от време.

Колко струва обучението в курса? 

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните знятия, презентации, допълнителни материали и др.
140лв.
Изпит

  • Явяване на изпит и издаване на сертификат при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

Justine avatar
Жюстин Томс
Жюстин Томс е сред пионерите в дигиталния маркетинг в България. Занимава се с това още от далечните 1997-98 година. Създател и ръководител на дигитална агенция Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън. Автор на 14 книги по темата. Създател и идеен двигател на конкурса БГ Сайт 1998 - 2015 година. Преподавател по онлайн комуникации - маркетинг и ПР и Интернет медии повече от 10 години в НБУ и други частни колежи. Създател на медийна група Аз медиа - Az-jenata.bg и Az-deteto.bg - част от портфолиото на Инвестор.бг от 2012-та година. Член на УС на IAB България и член на Националния съвет по безопасен Интернет.
В годините е работила по различни проекти за стотици брандове, сред които McDonalds, Shell, UniCredit Bulbank, Рош България, Сервие, Дивино и много други.
В свободното си време е активист за промяна, интересува се от съвременно изкуство и свободно образование.