Search Engine Optimisation (SEO)

11 януари 2017 3 седмици Всяка сряда от 19:00, Всеки петък от 19:00

За курса

Панелът има за цел да предостави синтезирана информация за съвременна оптимизация на сайтове за търсачки. По време на обучението ще придобиете знания върху ключови моменти от SEO-то, започвайки от основна информация като семантично ядро на ключови думи, начини и инструменти за намирането им, структуриране на събраните данни и съставяне на content план. Курсът ще се съсредоточи върху инструментите за работа при SEO, техническия одит на сайт и Google Search Console. Всеки, който завърши модула, ще има възможност да надгради получените теоретични знания с практически опит, който да приложи в своята работа веднага след получаване на сертификат. По време на финалния SEO Lab всеки курсист ще работи върху реален проект (препоръчително свой) и реална конкурентна ниша. След всяка лекция ще има домашни, които ще се анализират по време на SEO Lab-а за по-добро усвояване на материалите.

Умения, които ще придобиеш

 • Анализ на ключови думи
 • Внедряване на метаданни
 • Проследяване на важните метрики
 • Оптимизация на съдържанието

Теми

Курсът е подходящ за начинаещи, както и за всички, които имат начален или среден опит с маркетинга. 

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 9 януари 2017. Обучението стартира на 11-ти януари и завършва на 25-ти януари.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАПИШЕТЕ СЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всяка сряда и петък от 19:00 до 22:00 ч. в зала Code Ground в сградата на Софтуерния университет.

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат?

Изпитът ще се проведе под формата на курсов проект, който всеки курсист ще има възможността да разработва. Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако изкарат оценка над Много добър (5.00).

Колко струва обучението в курса?

Форма на обучениеВключваЦена
ПрисъственоЗаписване за курса
 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните знятия, презентации, допълнителни материали и др.
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
  180 лв.
  ОнлайнЗаписване за курса
  • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните знятия, презентации, допълнителни материали и др.
  • Явяване на изпит и издаване на сертификат
   160 лв

   100% гаранция за качеството

   100% Quality Badge

   SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на обучението (18 януари).

   Геннадий Воробьов

   Геннадий Воробьов

   Геннадий Воробьов е ръководител на онлайн маркетинг агенция Netpeak Bulgaria. Преподавател и съорганизатор на Digital Marketing курсове на SoftUni, практикуващ онлайн маркетинг специалист с дългогодишен опит на български и международни пазари.