eCommerce Day - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

eCommerce Day

20.01.17 10:00 - 15:00 Учебна зала Code Ground гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0 Иван Абаджиев, Петър Дяксов
Заповядайте на безплатен семинар на тема "eCommerce Day ", който ще се проведе нa 20 януари 2017 г. (петък) от 10:00 до 15:00 часа в зала Code Ground на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектори са Иван Абаджиев и Петър Дяксов.

За Семинара

Семинарът ще бъде разделен на маркетинг и техническа част. Всяка от тях, съответно, на 2 модула с продължителност по 45 минути. Целта на семинара е да постави светлина върху начини за успешно развитие на един онлайн бизнес в интернет пространството. Чрез него ще получите основни знания за света на онлайн търговията, неговите нюанси и задължително съпътстващия го дигитален маркетинг. Ще ви даде насоки как да изградите успешна маркетингова стратегия, как да я приложите и как да управлявате своя онлайн бизнес.

Техническа част:
On-page SEO
Най-важните аспекти от On-page SEO – създаване на sitemap,
правилно оптимизиране на URLs, скорост на зареждане, компресия и други;
Адаптивен дизайн vs мобилна версия на уебсайта. Future in eCommerce
Бъдещето на електронната търговия и чатботовете;
Методи на доставка от бъдещето;
Автоматизация на целия процес.

Бизнес част
Дигитален маркетинг на онлайн магазин:
SEO;
Маркетинг чрез съдържание;
Маркетинг в социалните мрежи;
Facebook реклама;
Email marketing;
Видео маркетинг. Как да продаваме повече?
Дълготрайни отношения с клиентите ни;
Как да създадем лоялни клиенти;
Как да увеличим поръчките си;
Как да стимулираме клиентите ни да купят отново;
Как да накараме клиентите ни да продават вместо нас Динамичните темпове на развитие на тази сфера правят семинара подходящ както за напълно начинаещи, така и за по-вещи професионалисти с опит в сферата на онлайн търговията.

За Лектора

Иван Абаджиев, Петър Дяксов

Иван Абаджиев е уеб програмист, понастоящем CTO на IT фирмата Tendrik. Изявяващ огромен интерес още в ранна възраст, той програмира първоначално любителски и в последствие професионално и натрупва дългогодишен опит. От близо 3 години се занимава активно с изграждането и развитието на онлайн магазини. Изградил е и развил и два собствени успешни онлайн проекта. Привърженик на отворения код, любимите му платформи са OpenCart и Wordpress. Петър Дяксов се занимава с онлайн търговия от 2009 година и дигитален маркетинг от 2011 година. Собственик и основател на IT фирмата Tendrik – предоставяща цялостни онлайн решения, и на един от най-популярните онлайн магазини за маркова парфюмерия в България – fragrances.bg. Участвал е в разработването, развитието и популяризирането на над 30 успешни онлайн проекта, а в свободното си време се занимава с обществени и социални инициативи.
Иван Абаджиев, Петър Дяксов  photo