Разкрий тайните на плащанията в WordPress - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Разкрий тайните на плащанията в WordPress

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Разкрий тайните на плащанията в WordPress", който ще се проведе нa 24 януари 2018 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Expеrience на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лекторите са Филип Мутафис и Мартин Богданов.

За Семинара

След всички усилия, които един собственик на електронен магазин полага за изграждането му, оптимизацията и рекламата идва моментът, в който потребителят трябва да плати. По време на семинара ще се разглрдат всичко това, което се случва докато парите пристигнат по сметката на търговеца:

- Видове плащане: кредитни и дебитни карти, електронни пари, банков превод, популярни начини на плащане според държавата на клиента.

- Checkout page: direct API, iFrame, page redirect. Предимства и недостатъци.

- Валути, превалутиране. Кой и кога превалутира? Кой и как определя курса?

- Структура на такси и комисионни.

- Риск - какви са основните рискове и как те влияят на цената на услугата.

- Основни изисквания на Mastercard/Visa за onboard-ване на търговци.

- Популярни payment processors в България. Основни данни, предимства и недостатъци.

- PSD2 и промените които новата Европейска директива за плащанията (Payment Service Directive 2) внася.

За Лектора

Филип Мутафис е завършил Компютърни системи през 2000 година. Още от преди това се занимава с бизнес софтуер, основава и развива няколко компании, които внедряват софтуерни системи в банки, търговски и производствени предприятия, търговци, дистрибутори, застрахователни брокери, държавни органи и др. В началото на 2016 г. стартира Paysera Bulgaria - местен партньор на Литовската Paysera, едно от много успешните дружества за електронни пари. Член е на борда на Българската Асоциация на Софтуерните Компании - BASSCOM, лектор по Business Intelligence към СУ и ТУ (до 2015 г.), инвеститор във верига биологични juice bars и пишман земеделец.

Мартин Богданов е изпълнителен директор и сред основателите на Paysera България, една от първите FinTech компании в страната. Работил е във финансовия сектор повече от 20 години и е заемал ръководни позиции във водещи банки в България и Албания. Завършил е Софийската математическа гимназия и Университета за национално и световно стопанство, има множество международни специализации в областта на икономическите науки, дълговите инструменти, паричен и валутен пазари, кредитиране и техники на продажби. Мартин Богданов е бил лектор на различни събития за електронна търговия, онлайн магазини, платежни системи, на конференции за международен бизнес, техники на продажби и др.

photo