WordPress практики, които е важно да знаете, за да изградите добър сайт - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

WordPress практики, които е важно да знаете, за да изградите добър сайт

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Wordpress практики, които е важно да знаете, за да изградите добър сайт", който ще се проведе нa 17 януари 2018 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Expirienceна СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лекторът e Димитър Дурчoв.

За Семинара

Много често хората си мислят, че след като изградят сайт използвайки WordPress и някоя страхотна тема, е напълно достатъчно за тяхното интернет присъствие и ще им донесе огромни позитиви. Това не е съвсем така и истината е, че самото създаване на сайта, е само първата стъпка от многото, за успешно развитие и присъствие онлайн. В този семинар, ще си погорим за това как да направим нашият WordPress сайт по-добър и по-точно ще обсъдим следните теми:

  • Съдържание
  • Оптимизация
  • Бекъпи и защита

За Лектора

Димитър Дурчов

Димитър Дурчов e завършил Бизнес информационни технологии в Саутхемптън, Англия като в момента работи в голяма телеком корпорация с повече от 20 000 служители по целия свят. Основател е на Дигитална Агенция pixelvision.bg и един от движещите мотори в TrainingAcademy. Повече от 5 години се занимава с изграждане на уеб-сайтове и WordPress, помагайки за изграждането на десетки сайтове.
Димитър Дурчов photo