Официално връчване на дипломи и сертификати - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Официално връчване на дипломи и сертификати

Заповядайте на първото oфициално връчване на дипломи и сертификати на SoftUni Digital, което ще се проведе нa 1 септември 2017 г. (петък) от 19:00 часа в зала Code Ground на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1).

За Семинара

Благодарим ви, че станахте част от програмата на SoftUni Digital и пожънахте успехи по пътя на обучението си! Гордеем се с целеустремеността и упорития ви труд!

За нас е чест да организираме първото официално връчване на дипломи и на сертификати от курсовете на SoftUni Digital! Заповядайте на 1-ви септември (петък) и вземете своята диплома за завършена цялостна програма по дигитален маркетинг на SoftUni Digital или своя сертификат от успешно завършен курс Content Marketing; E-mail Marketing; Facebook Marketing; Google AdWords; Search Engine Optimisation (SEO) и/или E-commerce. Специални гости на събитието ще са Георги Малчев, Василена Вълчанова, Геннадий Воробьов, Мартин Войнов и Димитър Савов. Лекторите ще се включат с кратка реч по повод програмата и обучението.

За Лектора

SoftUni Digital

Георги Малчев, Василена Вълчанова, Геннадий Воробьов, Мартин Войнов и Димитър Савов
SoftUni Digital photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар