Как добрият превод помага за оптимизацията на сайта за Google? - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Как добрият превод помага за оптимизацията на сайта за Google?

13.12.21 19:00 - 21:00 Online 4 Online 4 Сотир Рангелов
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Как добрият превод помага за оптимизацията на сайта за Google?" нa 13 декември 2021 г. (понеделник) от 19:00 часа с лектор Сотир Рангелов.

За Семинара

Представянето на бизнеса ви в интернет пространството е от изключително важно значение, за да достигнете до повече клиенти. Доброто индексиране на уеб сайта ви от търсачките е определящ фактор за вашата видимост. SEO оптимизацията е средството, чрез което това може да стане възможно. Ще разберете повече за тяхната роля и защо правилният им превод е ключът към позиционирането на бизнеса ви на чуждите онлайн пазари.
В семинара ще бъдат засегнати следните теми:
  • Дигитално представяне на бизнес;
  • Какво представлява SEО оптимизацията;
  • Елементи на SEO оптимизацията;
  • Какви са връзките между отделните SEO елементи в един уеб сайт;
  • Защо SEO оптимизацията е важна за доброто позициониране на уеб сайта;
  • Каква е ролята на превода на SEO елементите за доброто индексиране на уеб сайта от Google.

За Лектора

Сотир Рангелов

Сотир е управител на агенция за преводи „Олтранс“ и се грижи за внедряването на технологиите в работния процес, като отговаря и за техническите въпроси. Член на Съюза на преводачите в България и на Асоциацията на преводачите в България. Завършил е Английска филология, Превод и бизнес комуникация, Макроикономика. Води курс по „Информационни технологии в превода“ в Пловдивския университет. Разработил е Метода за превод на уеб сайтове на „Олтранс“. 
Сотир Рангелов photo