Въведение във Видео маркетинга - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Въведение във Видео маркетинга

Остават:

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Въведение във Видео маркетинга" нa 30 септември 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Иван Иванов.

За Семинара

Когато говорим за реклама, навярно сте чували клишето „Content is King“. И ако съдържанието е кралят, то видеото е на върха на маркетинговата комуникационна пирамида. Ето защо, ако сте представител на рекламния бранш, фрийлансър, инфлуенсър, занимавате се с видео продукция или пък сте предприемач, който желае да представи бизнеса си по-възможно най-оптималния и въздействаш начин, този семинар е точно за вас. На събитието ще получите информация какво е видео маркетинг, както и защо, и как да го правите по правилния начин, за да извлечете максимума от него. Ще ви бъдат преставени различни трикове, тенденции и прийоми, с които да навлезете в света на маркетинга чрез видео съдържание.

За Лектора

Иван Иванов

Иван е основател и управител на OnliSeO - онлайн маркетингова агенция, специализирана в създаването на уеб съдържание за различни по вид и дейност клиенти. Той е сертифициран video editor (Video Editing, Color Grading, Fusion Effects, Fairlight Audio Post ) с DaVinci Resolve директно от Blackmagic Design. Част е от листата с одобрени специалисти от компанията производител, работещи с Fusion за VFX (визуални ефекти), motion graphics, 2D, 3D анимиране и композитинг за работа с клиенти от цял свят. Има висше образование в сферата на маркетинговите комуникации и повече от 9 години работи по проекти за български и международни компании. Иван снима и монтира различни видове корпоративни и комерсиални видеопроекти като продуктиви видеа, интервюта, фирмени събития, реклами, документални филми, представяне на компании, продукти/услуги и прочие. Като в зависимост от проекта, участва във всички етапи на видео продукцията – като се започне от концепцията (идеята), писането на скрипт/сценарий, мине се през предпродукцията, заснемането, постпродукцията (видео и аудио монтажа) и се стигне до дистрибуцията/разпространението. 
Иван Иванов photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар