Екосистемата Amazon: как да рекламираме и продаваме успешно - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Екосистемата Amazon: как да рекламираме и продаваме успешно

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Екосистемата Amazon: как да рекламираме и продаваме успешно?" нa 3 юни 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Станислава Георгиева.

За Семинара

Амазон е най-голямата платформа за търговия в света с активни над 9,7 милиона търговци и около 200 милиона активни потребители месечно. Поради огромната конкуренция и заливането на пазара с най-разнообразни стоки, Амазон е изграден да функционира така, че да даде възможност в него да се включат както големи мултимилионни компании, така и такива, които току-що стартират своя бизнес. Идеята е всеки от тях да има своите шансове както да инвестира в рекламна кампания, така и да възвърне многократно инвестициите си. Семинарът ще обхване теми, които са базови за всеки, който реши да се гмурне в дълбоките води на Амазон. Подходящ е както за хора, желаещи да продават в платформата, така и към такива, които биха искали да развият професионален опит като Амазон PPC (Pay-per-Click) експерти. Ще се разгледат различните видове реклами в Амазон и ще се отговори на въпроси като каква е цената на един клик, как да се позиционираме спрямо конкурентите си и как да останем винаги видими сред първите резултати при търсене в платформата.

За Лектора

Станислава Георгиева

Станислава е Amazon PPC Expert с опит в изграждането и поддържането на рекламни стратегии в Амазон US. Има бакалавърска степен по Социология в Софийски университет и опит като анализатор на данни в маркетингови агенции. В момента се грижи за рекламните стратегии и поддържането на акаунтите на 5 търговеца в Амазон, а като част от екипа на AmazingAds активно участва в създаването и развитието на маркетинговите проекти на компанията. Обича да пише и е freelancer писател към австралийското издание Crucible, което разглежда теми свързани със сетивното изкуство.
Станислава Георгиева photo