Digital Journey - Стартиране на успешна кариера в дигиталния маркетинг - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Digital Journey - Стартиране на успешна кариера в дигиталния маркетинг

27.03.21 10:00 - 11:50 Online 2 Online 2 Партньори
Включете се в следващото издание на събитието за кариерно развитие - Digital Journey - Стартиране на успешна кариера в дигиталния маркетинг. Събитието ще се проведе изцяло онлайн на 27 март от 10:00 ч. Водещ на събитието ще бъде Александър Иванов.

Участието е безплатно, но регистрацията е задължителна.

Кариерният център има за цел да помага на студентите да постигат максимума на своя потенциал, като развиват не само своите технически умения, но и допълнителни личностни качества. Това резултира в успешна колаборация и изграждане на стабилни отношения с нашите студенти и бизнес партньори.

Кариерният център си партнира с едни от най-добрите, успешни и бързо-развиващи се компании в страната, предлагайки огромен набор от възможности и пътища на развитие във всяко едно направление на технологичния сектор.

За контакти с Кариерният център: ТУК.

За Семинара

По време на събитието ще се включат хора от водещи фирми в сферата на дигиталния маркетинг и наши партньори, които ще говорят по темите:
  • Документи - CV (примери);
  • Предварителна подготовка – допълнителни задания, търсене в интернет, други източници освен СофтУни;
  • Проучване на фирмата, нейните дейности, историята, целите и проектите ѝ, подробности относно позицията, за която кандидатствате;
  • Съвети за добро впечатление: дрехи, точност, поведение;
  • Защо е полезно да се подготвите предварително (добиване на самоувереност, психическа нагласа за това, какво ви очаква, спокойствие);
  • Най-често задавани въпроси;
  • Тренировка с приятели, примерни интервюта, умения за правоговор.
  • Какви са възможностите за работа в сферата на дигиталния маркетинг?
  • Работа в голяма компания, дигитална агенция или на свободна практика;
  • Стъпки за кариерно развитие.

Програма
10:00 - 10:10 - Откриване
10:10 - 10:40 - Цветелина Ненкова, Superhosting
10:45 - 11:15 - Васил Тучков, StudioRubik
11:20 - 11:50 - Георги Захариев, Zahara Consult

Цветелина е маркетинг мениджър в най-голямата хостинг компания у нас – СуперХостинг.БГ. Отговаря за цялостната маркетинг и комуникационна стратегия на компанията, както и за правилното интегриране на маркетинг инструментите във всички бизнес процеси. Цветелина е магистър по Маркетинг. Занимава се с маркетинг от близо 10 години, 7 от които е част от СуперЕкипа. Работила е за технологични марки като Asus, Dell, Razer, но по-голямо предизвикателство намира в маркетинга на услугите и необятните възможности на дигиталния свят.

Васил е основател и Креативен директор на StudioRubik – Disruptive Creative агенция, международно призната за бранд кампаниите и герила маркетинг видеа с над 50 милиона гледания в четири континента. Агенцията има призови отличия за работата си за: RedBull, Audi, Burton, Trading 212, Viacom, Comedy Central, Sony и други. Васил е също така съ-основател на блокчейн компания и старт-ъп B2C платформа.  Неговата работа включва криейтив и маркетинг кампании с viral обхват в Обединеното Кралство, САЩ, Япония, Бразилия и България. Преди е развивал creative стратегии за старт-ъп и предприятия, като Арт & Creative Директор в Шотландия. Основател е на LivingWEB: Live Display of Digital Space, където изкуство, технологии и реклами се пресичат, за да трансформират бранд инсталациите в променящи представите за реалността изживявания.

Георги Захариев е основател на Zahara Consult - консултантска компания, фокусирана върху бизнес и дигиталната трансформация и digital marketing. Компанията изработва стратегии и управлява дигитални решения за партньори от 3 континента. Бивш Директор "Бизнес развитие" в SoftUni и Project Manager на Google Digital Garage.

За Лектора

Партньори

Superhosting
StudioRubik
Zahara Consult
Партньори photo