Най-добрите практики за Facebook Performance - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Най-добрите практики за Facebook Performance

13.01.21 19:00 - 21:00 Online 5 Online 5 Борислав Велев
Гледайте безплатно семинар на тема "Най-добрите практики за Facebook Performance", който ще се излъчи нa 13 януари 2021 г. (сряда) от 19:00 часа с лектор Борислав Велев.

За Семинара

Лекторът на семинара „Най-добрите практики за Facebook Performance“, Борислав Велев, е сертифициран Facebook трейнър. Основен фокус на обучението ще бъде да научите как работи алгоритъма на Фейсбук и какво е необходимо да направите, така че да постигате възможно най-добри резултати. Лекторът Борислав Велев ще сподели и как можете да оптимизирате своите кампании спрямо използването на най-добрите практики препоръчани от Фейсбук.

За Лектора

Борислав Велев

Борислав e експерт по дигитален и перформънс маркетинг с дългогодишен опит и текущ Client Solutions Manager for Facebook в Httpool България официален представител на Facebook, Twitter, LinkedIn, Spotify, TikTok и други. 
От 2005-та година насам Борислав се занимава с изграждането на цялостно уеб представяне, маркетинг фунии и съответно дигитален маркетинг за редица български и международни клиенти. Работил е като Project Manager за Angelbird Technologies (Austria) и като бизнес консултант за редица брандове и предприемачи, след което се фокусира основно върху изграждането на маркетинг кампании за свои директни клиенти. Вече повече от година е Client Solutions Manager for Facebook в българското представителство на компанията Httpool и консултира някои от най-успешните български компании и рекламни агенции в областта на Facebook рекламата. Борислав е сертифициран Facebook специалист и един от първите сертифицирани Facebook Trainers за България.
Борислав Велев photo

Ресурси