Блоговете - корпоративни и лични - безценен инструмент за онлайн позициониране - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Блоговете - корпоративни и лични - безценен инструмент за онлайн позициониране

Остават:

Гледайте безплатно семинар на тема "Блоговете - корпоративни и лични - безценен инструмент за онлайн позициониране", който ще се излъчи нa 28 септември 2020 г. (понеделник) от 19:00 часа с лектори Марио Пешев и Жюстин Томс.

За Семинара

Семинарът ще разгледа блогът като възможност за бизнесите за позициониране в дигиталната среда. С условията на социални мрежи блоговете имат все по-важна дългосрочна мисия. Защо блоговете отново придобиват популярност в ерата на социалните мрежи? Блоговете като средство на съхраняване на информация с еволюцията на технологиите.

- Как да се подбере платформа за блога?
- Кои са тънкостите за създаването на съдържание?
- Как се дистрибутира това съдържание най-добре?
- Това са само част от въпросите, на които безспорните ескперти в областта - Марио и Жюстин ще отговорят.

Семинарът е идеален за всеки digital marketing специалист, който смята, че blogging is dead.

За Лектора

Марио Пешев и Жюстин Томс

Марио е собственик на DevriX, топ 20 WordPress агенция в световен мащаб, WordPress архитект и официален контрибютор през последните няколко години. Пешев се занимава с обучения от 2006-та година и е активен блогър в сферата на техническо и бизнес образование за предприемачи и мениджъри.

Жюстин е сред пионерите в дигиталния маркетинг в България. Автор на редица книги по темата, дългогодишен преподавател в НБУ и СофтУни Digital. Има свой два лични блога (професионален и личен) и помага за стратегия и съдържание на редица корпоративни. Докторската й дисертация е на тема Корпоративни блогове. Ръководи дигитална агенция ABC Design & Communication.
Марио Пешев и Жюстин Томс photo Марио Пешев и Жюстин Томс photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар