Правни въпроси при стартиране и управление на бизнес - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Правни въпроси при стартиране и управление на бизнес

Остават:

Гледайте безплатно семинар на тема "Правни въпроси при стартиране и управление на бизнес", който ще се излъчи нa 29 септември 2020 г. (вторник) от 19:00 часа с лектор Катерина Лютакова.

За Семинара

Целта на този семинар е да обогати участниците с основни знания по юридическите въпроси, които несъмнено възникват при стартиране и управление на собствен бизнес. Тук се включват важни моменти като избиране на най-подходящата правно–организационна форма (ООД, АД, ЕТ и др.), данъци и осигуровки, промени във фирмата, видове трудови договори, пълномощни, документооборот, отношения с контрагенти и как да се защитим от измами. Ще се споменат и общи напътствия по GDPR. 
Материята ще бъде представена по кратък, ясен и разбираем за присъстващите начин – отговаряйки и на допълнителните въпроси на участниците. Семинарът включва примери от практиката на лектора за най–често срещаните грешки и насоки как да бъдат избегнати.

За Лектора

Катерина Лютакова

Катерина е адвокат и лектор по правна тематика. Практическият ѝ опит е богат – работа за крупни клиенти по сложни юридически казуси. В продължение на години е била част от една от най–големите адвокатски кантори в страната, а понастоящем има собствена практика. Областите на работата ѝ са гражданско и търговско право. Водила е обучения на конференциите Bulgarian Digital Week и Digital4Plovdiv, на които е разглеждала темите „Стартиране и управление на бизнес“, „Електронна търговия“ и „Защита на личните данни“.
Катерина Лютакова photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар