Как да продаваме повече през Дисплейната мрежа на Google? - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Как да продаваме повече през Дисплейната мрежа на Google?

Гледайте безплатно семинар на тема "Как да продаваме повече през Дисплейната мрежа на Google?", който ще се излъчи нa 28 април 2020 г. (вторник) от 19:00 часа с лектор Богдан Богомилов.

За Семинара

Искате ли да увеличите онлайн продажбите си през Google Display Ads? Ако да, този семинар е точно за вас. Ще разгледаме реални примери от практиката и ще минем през всички етапи от процеса на сетването и управлението на Google Display Ads campaign – от имплементацията на Conversion Pixel и ремаркетинг таг, Checklist какво да проверим преди да стартираме, през подбора на нашите таргет аудитории, сетването на акаунта, анализът на резултатите, та чак до оптимизацията и автоматизацията в управлението на рекламните ни кампании. Ще акцентираме върху Google Smart Display Campaigns, които използват т.н. Machine Learning Аlgorithm и ни пестят време, но също ни носят по-голям обем продажби при желаната от нас цена на реализация.

За Лектора

Богдан Богомилов

Богдан се занимава с Дигитален маркетинг от 7 години и половина. Натрупал е богат опит като PPC и медиа планьор в Interactive Share, Huts JWT и Digital ID. Работил е за клиенти като Nestlé, The Coca-Cola Company, Profi Credit, Reckitt Benckiser, Porsche Group и др, през което време е планирал и управлявал рекламни бюджети за около 8 миолина лв. Преди година и половина минава от „страната на клиента“ и се занимава с E-Commerce на 18 централно и западноевропейски пазари за българска компания. Обича ниските CPC-та и високият Conversion Rate.
Богдан Богомилов photo