SEO за онлайн магазини: Увеличи оборота си двойно - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

SEO за онлайн магазини: Увеличи оборота си двойно

Заповядайте на безплатен семинар на тема "SEO за онлайн магазини: Увеличи оборота си двойно", който ще се проведе нa 28 февруари 2020 г. (петък) от 19:00 часа в зала Creative на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Виктор Иванов.

За Семинара

По време на семинара ще се разгледат стандартните процеси за SEO, като наблегнем на платформата WordPress. Ще се разгледат етапите от планиране (проучване на ключови думи, къстеризация и keyword mapping), подготвяне на правилната архитектура (когато сайтът е нов и когато сайтът е активен), специфика на On-page оптимизацията (наситеност на ключови думи, H1-H6 структура, вътрешни и външни връзки, оптимизация на снимки), On-Site оптимизация (забързване и настройка на Structured Data) до Линкбилдинг (примери за първи връзки на сайтове, които нямат backlinks и идеи за развитието на линк профил). Подходящ е както за начинаещи, така и за средно напреднали. 

За Лектора

Виктор Иванов

Виктор е SEO Director в CreateX, лектор на OA Conference 2019 SEO Panel, провеждал семинар в СофтУни на тема "SEO оптимизация на практика: процеси от А до Я", с опит в над 50 SEO проекта.
Виктор Иванов photo