Social Media Marketing Talks с Xplora BG - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Social Media Marketing Talks с Xplora BG

09.01.20 19:00 - 20:30 Учебна зала HQ Lab гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1 Георги Малчев, Иван Пантелеев, Ленко Йорданов, Теодора Генова и Мадлен Райкова
Заповядайте на безплатен семинар на тема "Social Media Marketing Talks с Xplora BG", който ще се проведе нa 9 януари 2020 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала HQ на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1) . Лектори са Георги Малчев, Иван Пантелеев, Ленко Йорданов, Теодора Генова и Мадлен Райкова.

За Семинара

По време на събитието ще имате възможност да задавате въпроси на нашите гости за всичко, свързано с маркетинга в социалните мрежи, какво е да си Social Media Marketing Specialist – успехи и предизвикателства. 

За Лектора

Георги Малчев, Иван Пантелеев, Ленко Йорданов, Теодора Генова и Мадлен Райкова

Георги е ключов преподавател в Softuni Digital и управляващ съдружник в Xplora. Клиенти на агенцията са над 50 мултинационални и местни компании, от B2B услуги и бързооборотни стоки, през индустриални продукти, до финансови услуги. Сред клиентите на агенцията са Schneider Electric в България и Израел, Wienerberger за България и региона, както и сладкарници Неделя, Medix, Prestige96 за България и чужбина и много други.
Иван е съдружник и акаунт директор в Xplora. Екипът му отговаря за правилното анализиране на бизнес процесите на компаниите, създаването на конкретния обхват на проект, приоритизирането и структурирането му в рамките на агенцията, така че да достигне по най-правилния начин към екипа и съответното коректното му реализиране. Извън работата си в Xplora, преподава дигитален маркетинг в СофтУни, НБУ, Стопански факултет и МВБУ.
Ленко е Дигитален мениджър в Xplora, където създава и управлява реализирането на дигитални стратегии на компании, в частност в социалните мрежи. От септември 2019 Ленко е и съдружник с Xplora в Xplora Academy - платформа за онлайн/офлайн обучения по дигитален маркетинг. Ленко е сертифициран Facebook Маркетинг Консултант.
Теодора е Senior Social Media Expert & Team Lead в Xplora, където отговаря за създаването и имплементирането на content marketing стратегии и поддържа профили на клиенти в дигиталната среда. Има натрупан опит в B2B сферата с брандове като Schneider Electric, Konica Minolta, Frotcom. За последните години води активно лекции на тема Управление на съдържанието в УНСС, НБУ, често е гост лектор в модула Marketing Fundamentals.
Мадлен е Social Media Expert в Xplora. Завършва Журналистика и за 4 сезона е част от екипа на Господари на ефира като редактор в отдел Мониторинг. Междувременно прави дневни и седмични обзори на социалните мрежи – FB, IG и Twitter - в които проследява viral темите и дискусиите около тях на наши и чужди инфлуенсъри.
Георги Малчев, Иван Пантелеев, Ленко Йорданов, Теодора Генова и Мадлен Райкова photo Георги Малчев, Иван Пантелеев, Ленко Йорданов, Теодора Генова и Мадлен Райкова photo Георги Малчев, Иван Пантелеев, Ленко Йорданов, Теодора Генова и Мадлен Райкова photo Георги Малчев, Иван Пантелеев, Ленко Йорданов, Теодора Генова и Мадлен Райкова photo Георги Малчев, Иван Пантелеев, Ленко Йорданов, Теодора Генова и Мадлен Райкова photo