Growth Hacking Marketing - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Growth Hacking Marketing

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Growth Hacking Marketing", който ще се проведе нa 10 февруари 2020 г. (понеделник) от 19:00 часа в зала Experience на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Лектор е Катя Сотирова.

За Семинара

Изцяло нов поглед, радикален подход за маркетиране на технологични продукти, чрез бързо навлизане в пазарни сегменти с експериментални инструменти. Концепция приложима към стартиращи бизнеси, Интернет базирани продукти, високи технологии и съкращаваща дългите пазарни цикли, наложени от индустриалния маркетинг.  
Иновативна стратегия за маркетиране на скалируеми продукти чрез бързи експерименти през различни пазарни канали, с цел идентифициране на най-подходящия за постигане на растеж. 
Стратегията "Growth hacking" (Пробивен пазарен растеж) се фокусира върху:
- Създаване на уникален продукт и пазарно тестване, в глобална среда; 
- Ясно и прецизно дефиниране на целеви групи – игнориране на масовия подход за комуникация;
- Използване на креативни инструменти за трансформиране на клиентите в дистрибутори на марката;
- Маркетинг с минимален бюджет, базиран изцяло на скоростта и метриките на новите технологии.

За Лектора

Катя Сотирова

Катя има широк спектър от дигитални маркетингови познания и опит в различни бизнес сфери.  
С академични квалификации от Икономически Университет, Варна - Бакалавър по Статистика, IBS - Магистър по Дигитален маркетинг, City University Seattle - Магистър по Бизнес Администрация и IBS - Докторант по Икономика, със специфични интереси към Big Data анализ и сертификати от Google Ads, Google Analytics, Google Digital Sales; 
Тя е и лицензиран обучител по дигитални компетенции към Националната Агенция по заетостта.
Разнообразието от експертизи, академичен и практичен опит, изцяло създаден в сферата на дигиталното маркетиране на продукти и услуги, през последните 13 години, както и дългосрочна практика в създаване и развитие на онлайн магазини и решения за електронна търговия, създават ползотворна комбинация от теоретични познания и практични умения, от каквато експертност се нуждае всеки развиващ се бизнес. 
Катя е работила по разнообразни SAAS и PAAS проекти, с конкретна консултантска ориентация: Маркетинг консултант за  Chevrolet – Virtual CRM център в България; Уеб стратег за CEO Club Bulgaria и CEO Angels Club (Angel Investment Club for tech startups), Бизнес стратег и маркетингов консултант за резултатно ориентирани здравни услуги, бизнес софтуер, производители на козметика, храни и модни продукти, както и много други.
Освен това, развива и собствена рекламна агенция Иноватория, от 2006 г, а от 2010 г. изцяло предлага услуги по дигитален маркетинг и реклама. 
Катя Сотирова photo