Разкриване на скрития потенциал на LinkedIn - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Разкриване на скрития потенциал на LinkedIn

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Разкриване на скрития потенциал на LinkedIn", който ще се проведе нa 17 юни 2019 г. (понеделник) от 17:30 часа в зала HQ Lab на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Стоян Панайотов.

За Семинара

По време на семинара ще се разгледат следните теми:
- Как увеличихме броя клиенти от LinkedIn чрез влизане в конкретни ниши 
- Как изградихме лист с потенциални клиенти? 
- Как конвертирахме потенциалните си клиенти в реални?

За Лектора

Стоян Панайотов

Стоян е собственик на дигиталната агенция DigitalSalesExpert.com, която намира индивидуални решения за всеки бизнес. Някои от клиентите им се нуждаят от реклама с цел онлайн продажби, други искат чрез дигиталните канали да увеличат броят на клиентите във физическите си обекти, а трети имат нужда от Brand Awareness. За да могат Digital Sales Expert да задоволят болките на пазара, все повече използват LinkedIn за фирми, които искат да засилят B2B продажбите си.
През последната година успешно създава системи за набиране на клиенти, откриване на нови таланти, личен брандинг и бизнес развитие в LinkedIn. Канал, който все още липсва в стратегиите на повечето бизнеси в България. Канал, който редовно бива подценяван и смятан, че носи ползи само на професионалистите в средите на човешките ресурси. 
В презентацията си в SoftUni, Стоян ще сподели опита си за това как е постигнал постоянен поток от клиенти с помощта на LinkedIn за негови клиенти.
Стоян Панайотов photo