Дигитална реклама — от идея до изпълнение - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Дигитална реклама — от идея до изпълнение

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Дигитална реклама - от идея до изпълнение", който ще се проведе нa 30 юли 2018 г. (понеделник) от 19:00 часа в зала Code Ground на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектор e Ангел Искрев.

Семинарът има за цел да ви въведе в основните теми, които ще бъдат изучавани в курса по Digital Creative - май 2019, който е част от Първата цялостна програма по дигитален маркетинг в България. Всичко за програмата и кандидатстването можете да прочете тук.

За Семинара

по време на семинара ще се разгледат следните теми:

  • Какво е потребителски инсайт и какви видове биват потребителските инсайти в диджитал?
  • Как да изградим по-добре стратегията си?
  • Как се ражда една голяма идея за криейтив в дигитална среда?
  • Изграждане на криейтив решения спрямо инсайти и стратегия.
  • Разглеждане и анализ на успешни български и чуждестранни кампании.

За Лектора

Ангел Искрев

Ангел Искрев е Digitаl Creаtive Director в guts&brаinsDDB, най-награждаваната българска рекламна агенция (творческа агенция на 2018 и дигитална агенция 2017). Той има над осем годишен опит в развитието на дигитални комуникационни решения в България и чужбина. Работил е за брандове като Telenor Hungаry, Telenor България, Мтел, Крадецът на ябълки, Абсолют, Столично, McDonаld’s, Somersby и много други. В последните три години проекти, в които е участвал, печелят над 50 награди от ФАРА, Effie, IAB Mixx Awards, Forbes E-volution и BAPRA Bright Awards. В свободното си време е коментатор в Евроспорт, а отскоро е войсовър. Обича Ювентус, планината, терасата си и узо с малко лед и фреш от грейпфурт.
Ангел Искрев photo